NBA
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Wade lóvét akar az olimpiai részvételért. Újabb ütős válasz a "miért gyűlöli (szinte) mindenki a Heatet?" nevű kérdésre.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Majd a grizzlik surranópályán 😊Jack ZoltánRóluk én is el tudom képzelni, hogy meglepetést okoznak. Nagyon szép, amit az utóbbi időben művelnek. A másik meglepetés (?) talán a Lakers lehet, nálam ők eléggé fekete ló csapat, láttam idén már őket iszonyat jól és iszonyat szarul is játszani, bár az edző képességei ott eléggé korlátozottak. Clippers még nem (Vinny Del Negro-val sztem sosem), Dallasnak idén nem megy, nem hiszem hogy ez PO-ra változna. Egyértelmű contender nálam az OKC és a Spurs, előbbinél a fiatalság, utóbbinál meg az öregség lehet a probléma, de PO-ban a rutin ugye nagyon sokat számít. Ez a nyugat nagyon fasza lesz, keletről meg Miami-Chi-Bos trióból lesz valaki.
több mint 14 éve
Majd a grizzlik surranópályán 😊
több mint 14 éve
Az a baj ,hogy a Spurstől kb 2-3 éve folyamatosan azt hallom,hogy nah majd most sérültek az emberek keveset játszanak aztán majd a playoffban robbantanak és nem ugyanúgy lesérülnek . Egy-két hét meccses párharcot ez a Spurs szerintem már nem bír el. Én rohadtul meglepődnék ha már a Nyugati döntőig elmennének. És azért a tavalyi Dallas és az idei Spurs között elég sok különbség van. Nowa szintű ember itt nincs, illetve ezek már 2-3 szoros bajnokok nincs meg az a motiváció szerintem. Persze bármi lehet, majd elválik.
több mint 14 éve
Spursnek ez lesz az utolsó esélye a reload/rebuild előtt. Now or never a Mavsnél láthattuk tavaly mennyit jelentett.Kelet: Bulls-Heat esetleg ha godmodeban vegig bir 2 parharcot a celtics őkNyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊TocaNagyon adja magát a kérdés: Szerinted akkor kinek van esélye a bajnokságra? 😊Blaise
Nyugat: OKC nalam top favorit , de itt azert kiengyensulyozotabb a mezony ket LA-i garda esetleg Memphis, Dallas odaérhet ahogy a Spurs is. Bar nem tudom elkepzelni, hogy ezzel az oreg gardaval 2 kornel tobbet menjenek.
Igazabol bajnoki cimre nalam OKC-Bulls-Heat trio a topfavorit.
De egy Clippers-Heat dontonek orulnek 😀Toca
Az meg, hogy öreg csapat... sokkal többet számít, hogy hány évet húztál le az nba-ben, mint, hogy hány éves vagy, ráadásul elég sok megbízható fiatalunk van. 😊
Timmy eddig 4 meccset már pihent és a játékideje is mindössze 28 perc. 30 perc felett csak TP-van (33). Manu meg ugye volt sérült, eddig csak 25 meccset játszott, a keretünk pedig a legmélyebb a ligában és bizonyították idén, hogy nem csak pihenőidőt képesek biztosítani (12 játékosunk rendelkezik 7 pont feletti átlaggal)
Ha bejutunk a döntőbe akkor ott már kijöhet a "nagydöntő rutin" 😊
Lakers jelenleg pont egy nagy PO menetelésre készülő csapat képét mutatja. Clippersnek kell legalább egy év, hogy szóba jöhessenek. Dallas nem éppen olyan formában van és már Chandler sincs, hogy gyakorlatilag szabaddá tegye Nowot. Macik kicsit sötét ló, OKC után tőlük tartok leginkább.
OKC: jó csapat, de 3 ember kivételével a többiek fogalmatlanok a pontszerzés tekintetében és KD sem fog mindig 40-t dobni.Westbrook pedig idén bizonyította, hogy elit pg ellen nem megy neki. Ráadásul bármelyikőjükben benne van egy 7-8 TO-s meccs ami nem fog a PO-ban mindig beleférni. Ezzel nem azt akarom persze mondani, hogy a OKC tré csapat, csak azt, hogy már most a nagydöntőbe vizionálni őket azért erős túlzás.
több mint 14 éve
Majd jön Dirk aztán behúzza megint.
több mint 14 éve
pont ezért nem kellene, hogy eljussanak odáig 😛
több mint 14 éve
én azon nagyon csodálkoznék ha az esetleges okc-miami döntőt a thunder nyerné. mégpedig azért, mert erősen kétlem, hogy 21-2 éves fiatalok képesek lennének arra, h életük legnagyobb meccsein sorban biztoskezűek legyenek. westbrook alapjáraton képes 40et ráemelni, és durant se hinném h mindent bedobna, olyan lenne mint lebron voltnem tudom elképzelni h a heat még egyet botoljon a döntőben, ha odáig eljutnak megnyerik (nagyon remélem legalábbis 😊 )
több mint 14 éve
én nem, azt szvsz simán behúzná a Miamia Clipperst nem érzem egyelőre annyira erősnek, hogy bajnokságot is nyerjenek
PO 1-2. körig mehetnek szerintem
én OKC-t mondok, ott már nagyon érik egy nagydöntő, amit szerintem be is húznának Duranték..
több mint 14 éve
Kelet: Bulls-Heat esetleg ha godmodeban vegig bir 2 parharcot a celtics őkNagyon adja magát a kérdés: Szerinted akkor kinek van esélye a bajnokságra? 😊BlaiseKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.DzsokijuingNyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊Toca
Nyugat: OKC nalam top favorit , de itt azert kiengyensulyozotabb a mezony ket LA-i garda esetleg Memphis, Dallas odaérhet ahogy a Spurs is. Bar nem tudom elkepzelni, hogy ezzel az oreg gardaval 2 kornel tobbet menjenek.
Igazabol bajnoki cimre nalam OKC-Bulls-Heat trio a topfavorit.
De egy Clippers-Heat dontonek orulnek 😀
több mint 14 éve
Jah, amúgy a keddi viszavágóra felteszek egy komolyabb lóvét, az viszont Bulls W lesz.füligjimmyKöszöntem szépen
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ez a tegnapi Heat-Celtics meccs, a Boston csúnyán hero módba kapcsolt 😀 KG-t rég láttam ekkorát és ilyen transzban játszani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
még mindig OKC fog nyerni :cool:
több mint 14 éve
Nagyon adja magát a kérdés: Szerinted akkor kinek van esélye a bajnokságra? 😊Nyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊Tocana pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀eaglesmcnabbKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.Dzsokijuing
több mint 14 éve
Nyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊na pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀eaglesmcnabbKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.Dzsokijuing
több mint 14 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
No ahogy latom, Rose ismet megserult. Megvan a nagy love, johet az Al forma. 😛 POra osszerakhatnak azert.
több mint 14 éve
na pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀eaglesmcnabbKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
na pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
lottery csapatok fanjai már most nézegethetikhttp://www.cbssports.com/collegebasketball/story/17904025/2012-nba-draft-early-entry-watch-list

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mindkettő? 😊most nemtom ez most bók vagy szidás 😀braxa88énis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szidás...bók! 😂most nemtom ez most bók vagy szidás 😀braxa88énis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!catattack
több mint 14 éve
most nemtom ez most bók vagy szidás 😀Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!catattackCsabát és Balázst sajnálom a legjobban. Tuti nem az ő döntésük volt.iktriadénis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88
több mint 14 éve
Big Red nélkül egy tapodtat seJah, amúgy a keddi viszavágóra felteszek egy komolyabb lóvét, az viszont Bulls W lesz. füligjimmyde csak akkor, ha Scalabrine is játszik. 😉deyell
Nah most egy Sixers győzelem
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!Csabát és Balázst sajnálom a legjobban. Tuti nem az ő döntésük volt.iktriadénis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88