NBA

33 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
most azon gondolkodtam h nem jön howard, akkor kiért tradelünk majd, hogy meggyőzzük babaát h maradjon? igu, nene?a.kacsa
Igu jó lenne nem? Marc Gasolról is voltak pletykák régebben. Vele mi van? Van itt Memphis Fan?
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Kurt Thomas Portland, két éveset kapott. 😕füligjimmy
komolytalan is volt, mikor tavaly Wallace (kedvenc játékos)-nak kellett védekeznie Now-on, mert támadni tud 4es poszton is nagyon jól, de védekezéshez nincs magassága.
mondjuk Thomas is csak 6-9

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
most azon gondolkodtam h nem jön howard, akkor kiért tradelünk majd, hogy meggyőzzük babaát h maradjon? igu, nene?
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Charlotte bezzeg kétszer is lesz. 😂 (Y) :cool:

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Kurt Thomas Portland, két éveset kapott. 😕

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Jutott egy Nuggets is, jeeeeeeeeeeee 😀

Lázadjunk Zsombi a rendszer ellen!Deny
Igazából nem olyan lényeges ez csak annak aki mindenképpen magyar kommentárral szeretné nézni. Van olyan "kölcsönzős" oldal ahonnan a napi meccsek 70%-át ki lehet venni.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jutott egy Nuggets is, jeeeeeeeeeeee 😀

Lázadjunk Zsombi a rendszer ellen!
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Bostonnak nyilván örülök bár nem tudom 2 órakkor milyen gyakran leszek képes fent maradni, de Houston meccsre legfeljebb akor van esélyem ha vmi csoda folytán PO-ba jutnának. Ahogy most a FO tevékenykedni látszik erre esély nem nagyon.
több mint 14 éve
8 OKC meccs is van a csomagban. Ez legalább jó dolog(legalábbis számomra), meg az is, hogy a nagyok mellett azért sok más csapatot is láthatunk majd.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Király, lesz egy GSW meccs is. 😀

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
ehhez képest az NFL-kínálat Isten áldása
A Sport 1 védelmében illik megemlíteni, hogy csütörtöki meccset is adnak, aminek a joga a TNT-é (primetime) és ott jellemzően a 6-8 legjobb csapatot adják orrba-szájba, tavaly PO-ba nem jutott csapatot meg talán havonta kettőt.

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
sport tv nba műsor https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AlcTKVtBI9bCdEVpOURxYzdGbU5ORjJIeVRWekFtdFE&output=htmlHöri
1 (EGY) Nets meccs a csomagban, nagyon korrekt. Bezzeg Boston-Miami-LAL minden héten.shawnka
a Nets így is többet lesz képernyőn mint 10 másik csapat 😀Höri
namajd, megjön órákon belül Howard, hozza magával a NAGY Nullát, aztán akkor minden meccsüket kicserélik ránk.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sport tv nba műsor https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AlcTKVtBI9bCdEVpOURxYzdGbU5ORjJIeVRWekFtdFE&output=htmlHöri
1 (EGY) Nets meccs a csomagban, nagyon korrekt. Bezzeg Boston-Miami-LAL minden héten.shawnka
a Nets így is többet lesz képernyőn mint 10 másik csapat 😀

több mint 14 éve
1 (EGY) Nets meccs a csomagban, nagyon korrekt. Bezzeg Boston-Miami-LAL minden héten.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sport tv nba műsor https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AlcTKVtBI9bCdEVpOURxYzdGbU5ORjJIeVRWekFtdFE&output=html

több mint 14 éve
Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...Deny
már új trade van. most a Clippersbe kerülne Paul. Kaman + Bledsoe + Aminu + Minny 1. kör csomagért. Volt róla szó, hogy Gordon megy Bledsoe helyett,de nem akarta adni a Clippers.MattMiller
Nem is csodálom. De majd ezt is visszafújják.
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...Deny
már új trade van. most a Clippersbe kerülne Paul. Kaman + Bledsoe + Aminu + Minny 1. kör csomagért. Volt róla szó, hogy Gordon megy Bledsoe helyett,de nem akarta adni a Clippers.

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ezt szerettem volna én is mondani, 2 csapat csak-csak jól jár de a Rocketsből elmegy két pontgyáros kezdő, sőőt Martinnak sok csapat tudna nagyon is örülni, ez a visszafújás egy áldás volt a houstonnak, mintha közeledne valaki felé a kés, és hopp elérte, de mégsem.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Továbbra is csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Rocketsnek ez a trade hol üzlet. Mert a Lakerst még megértem, a Hornets szerintem kimondottan jól jár, de a Houston...
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
CP3 végül csak Los Angelesben köthet ki 😛 ez a deal jobban tetszene, mert legalább egy másik Wake Forest alumnit kapna a Hornets 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
A poén az lesz, amikor Jay-Z bejelenti, hogy leigazolja saját magát és ő lesz a Brooklyn centere 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Jött egy Bibby, bár szvsz kizárt, hogy ne Toney legyen a kezdő.
több mint 14 éve
pontosan. ha howard nem jön, akkor babának is búcsút mondhatunk. akkor meg megint 5 évig semmi nem lesz brooklyn ide, brooklyn oda...a.kacsa
és mégis látnak valamit Nenében. nem hiszem, hogy ezeket ne beszélnék meg Deronnal, de még ő is azt nyilatkozta, hogy Howarddal együtt akar játszani. Rá kell nagyon erősen repülni erre az üzletre, nem szabad hagyni őt kicsúszni a kezeink közül. Humphriest igazoljuk újra és onnantól teljes boldogság.

Számomra így nézne ki a tökéletes keret 26-án: PG - Baba, SG - Morrow, SF - James, PF - Hump, C - D12
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
pontosan. ha howard nem jön, akkor babának is búcsút mondhatunk. akkor meg megint 5 évig semmi nem lesz brooklyn ide, brooklyn oda...
több mint 14 éve
számomra ez olyan értelmezhetetlen: Howard akar minket, mi akarjuk Őt. a csomagunk kiváló érte, hol itt a probléma?shawnka
lakers csomag számomra harmatgyenge. adnak egy bynumot, akivel szemben lopez sokkal egészségesebb és ebből kifolyólag produktívabb, és egy gasolt, akit a 2 jó pick egyikével talán lehetne pótolni a bivaly classból. sztem smith csak húzza ameddig tudja, h még kihúzzon belőlünk vmit mint tavaly a nuggets tette meloval. mást nem tudok elképzelnia.kacsa
csak amit mondasz, azt nem biztos, hogy átlátják ezek az őrültek. mondjuk Howardot se érteném, ha LA-t választja: Kobe és Paul mellé odamegy statisztának, meccsenként átlagol 12 pontot majd, lesz belőle egy Shaq 2. Nálunk meg itt van az egyik legjobb barátja, mindketten fiatalok még, egyértelműen nálunk tudnának dinasztiát kiépíteni.

azért sem sajnálnám a két draftcetilt, mert ezzel gyakorlatilag lerögzítenénk Deront is és aláírna hosszútávra.