NBA

31 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 678
csak top3 protected. ami ha jól tudom azt jelenti h ha 4. lesz az a pick visszakapjuk (javítsatok ki ha nem így van)a.kacsa
Én nem értek a lovakhoz, de sztem pont ellenkezőleg, ha top3 lesz, jön vissza, ha nem, megy a Blazershez.szaba
annak valóban több értelme van, de az nem mondhatnám h felettébb okos lennea.kacsa
Részünkről okos. 😛
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Hát ez azért sok Wallace-ért, főleg ha lottery-t adtunk érte. Mondjuk Okur és Williams is sérült, szóval mind1. 😀szaba
csak top3 protected. ami ha jól tudom azt jelenti h ha 4. lesz az a pick visszakapjuk (javítsatok ki ha nem így van)a.kacsa
Én nem értek a lovakhoz, de sztem pont ellenkezőleg, ha top3 lesz, jön vissza, ha nem, megy a Blazershez.szaba
annak valóban több értelme van, de az nem mondhatnám h felettébb okos lenne
több mint 14 éve
Hát ez azért sok Wallace-ért, főleg ha lottery-t adtunk érte. Mondjuk Okur és Williams is sérült, szóval mind1. 😀szaba
Én nem értek a lovakhoz, de sztem pont ellenkezőleg, ha top3 lesz, jön vissza, ha nem, megy a Blazershez.
több mint 14 éve
csak top3 protected. ami ha jól tudom azt jelenti h ha 4. lesz az a pick visszakapjuk (javítsatok ki ha nem így van)
több mint 14 éve
Hát ez azért sok Wallace-ért, főleg ha lottery-t adtunk érte. Mondjuk Okur és Williams is sérült, szóval mind1. 😀
több mint 14 éve
Blazers have reached agreement in principle to send Gerald Wallace to Nets for 2 players and protected 2012 1st-round pick, source tells Y!
okur és williams a két ember. nem deron hanem shawne.
örülök wallacenak, de howard elbaszta mára a kedvemet
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Orlando Magic news conference
http://www.nba.com/live4/ Most megy
több mint 14 éve
howard marad 13ig orlandoban. gratulálok neki...
több mint 14 éve
ez a gerald green szimpatikus egy gyerek. remélem marad, és a teljes szerződés után is megmarad lelkesedése 😊
kevesebb mint 8 óra és kiderül h ki merre. remélem howard marad a seggén idény végéig.
BE SMART BILLY!!
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
lemondott a Knicks főedzőjejjncaa
ilyen hírre kell hazaérni 😊
csakhogy még mindig van egy Dolanünk...
jöjjön csak Sloan bácsi
több mint 14 éve
lemondott a Knicks főedzőjejjncaa
pedig reméltem h jó sokáig fogja d'antoni boldogítani spike leet 😊
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
lemondott a Knicks főedzője

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Westbrooknak amennyire sokat adott a természet atletikumból, annyire keveset észből...

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
nagyon megakartak válni montatol. nem igazán értem, h egy túlkoros ember és egy folyamatosan sérült center mért érte meg a warriorsnak. de akkor legalább maradt volna udoh. nem örülöka.kacsa
Ja, elég szar tréd így a Dubsnak, hogy Udoh-t került bele és nem pl. Dorell Wright.
több mint 14 éve
nagyon megakartak válni montatol. nem igazán értem, h egy túlkoros ember és egy folyamatosan sérült center mért érte meg a warriorsnak. de akkor legalább maradt volna udoh. nem örülök
több mint 14 éve
eloel 3 230 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Monta Ellis traded to Bucks, Stephen Jackson to Warriors

dafuq

ja és Bogut is megy Kaliforniába
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7683412/milwaukee-bucks-trade-andrew-bogut-stephen-jackson-golden-state-warriors-monta-ellis-source-says

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 545 — rabszolga
Sixers:
Knicks 8 emberrel is simán verve 106-94 (Utazás miatt sajnos lemaradtam róla, de majd később bepótlom.)
Turner 24 pont, 15 lepattanó (igaz 5 eladott labda)
Lou 28 pont, Iggy 19 pont, 7 lepattanó, 8 assist
Holiday 2/14-e azért nem vmi pofás. 😀
3 meccses győzelmi széria, de a köv 3 meccsünk az Indiana, a Miami és a Bulls ellen lesz. Jó lenne nem 0-3-al zárni.
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 477 — #neverpunt
http://www.youtube.com/watch?v=nOzo4pHTZ-M

Kilencujjú járási Jeremy Linünk nem gyenge tömést mutatott az éjjel a Houston ellen 😀shawnka
Azt hittem fejest ugrik a gyűrűbe

több mint 14 éve
megküzd a szerződésért 😊
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 685 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/watch?v=nOzo4pHTZ-M

Kilencujjú járási Jeremy Linünk nem gyenge tömést mutatott az éjjel a Houston ellen 😀
több mint 14 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Rubio szezonjának annyi... nagyon megszerettem ismét ezt a Minnesottát, a Garnett éra óta nem nagyon követtem a dolgokat, de idén ismét szurkolok nekik, hogy megcsípjék a 8.ik helyet, bár nem lesz egyszerű. ACL szalag szakadása van, amiből felépülni nagyon nehéz tudtommal, remélem jövőre már 100%-os lesz és nem lesz semmi baja, mert idén meglepően jól játszott.kisvanek4
Nah basszus... Spurs drukkerként is komolyan sajnálom, mert ez a Minnesota szerethető csapat és szurkoltam/szurkolok, hogy meglegyen a playoff erre kidől a csapat egyik alapja. Kár érte, de a 8. hely azért talán megfogható.
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Rubio szezonjának annyi... nagyon megszerettem ismét ezt a Minnesottát, a Garnett éra óta nem nagyon követtem a dolgokat, de idén ismét szurkolok nekik, hogy megcsípjék a 8.ik helyet, bár nem lesz egyszerű. ACL szalag szakadása van, amiből felépülni nagyon nehéz tudtommal, remélem jövőre már 100%-os lesz és nem lesz semmi baja, mert idén meglepően jól játszott.
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 545 — rabszolga
Sixers:
Az elmúlt 30 napban erősen hullámvölgyben volt a csapat, de talán most már kilábalunk belőle.
Egy fáradt Boston-t ütöttünk 30+-al majd a Jazz-t verünk 10+-al.
Turner a legutóbbi 3 meccsen kezdőként lépett a pályára:
1. meccset nagyon benézte: 1/12 mezőnyből, de legalább leszedett 12 lepattanót és kiosztott 4 gólpasszt
2. meccs: 11/19, 26 pont, 9 lepattanó, 2 assist
3. meccs: 7/12, 16 pont, 12 lepattanó, 6 assist
Nagyon nem lenne rossz, ha tudná hozni a 15-10-5 körüli meccseket.

Hawes szerdán talán visszatérhet. Legutóbbi 27 meccsünkből 25-öt kihagyott.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
a Hornets is megpróbálkozik a maga Lin-szorijával, felhívták Jeff Foote-t az első csapatba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
A Ewing-era óta kb ez van... Talán Jalen Rose mondta anno, hogy "nem értem miért vagyunk ilyen rosszak, megcsináltam a csapatot az NBA-s PC játékban és az egyik legjobb az overall-unk". Vagy valami ilyesmi, nem tudom már pontosan.
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
  Felkapott fórum témák