NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
vagy a vajas-parizeres kenyérre rákerült pár szelet paradicsom is 😛😀Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊eaglesmcnabbsikerült bekapcsolni a mikrót? 😀kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊eaglesmcnabbsikerült bekapcsolni a mikrót? 😀
több mint 14 éve
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=HVWnTWGwVLcbiztos volt már linkelve. nem nézek minden topic-ot.(4 napja nem voltam, beszaladtam párba) óriási húzás az adidas-tól, hogy a Justice új album promóját is belekeverték. jó a zene, jó a reklám.

több mint 14 éve
Nem tudja valaki miért van az, hogy a facebukkék beleraknak a linkbe, pontosabban csak az én címsoromba egy #! -t, és amint ez megjelenik, hiába kattintok rá egy adatlapon pl. hogy fényképek, vagy üzenőfal, vagy a kezdőlapon, hogy a legfrisebb dolgokat mutassa, nem tölti be? Ha bemásolom a címsorba az adott menüpont linkjét, akkor rögtön betölti, de a #! megjelenése után megint nem...
több mint 14 éve
az sokkal nagyobb baromság hogy a német atomerőműveket leállítják mert japánban szétmentek. Mintha az atomtechnológia vagy az erőművek tehetnének a 9-es földrengésről, amik Németországban kb olyan gyakoriak, mint a becsületes politikusokharomtHát nálam hasonló kategória a kettő. Az is érdekes még, hogy a 9-es földrengést még simán túl is élték volna a japó atomerőművek, csak a cunami tett be nekik.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az sokkal nagyobb baromság hogy a német atomerőműveket leállítják mert japánban szétmentek. Mintha az atomtechnológia vagy az erőművek tehetnének a 9-es földrengésről, amik Németországban kb olyan gyakoriak, mint a becsületes politikusok
több mint 14 éve
szóval, ha jól értem főként a pajzsmirigy ellenállóképességétől függ a 'sugárzás veszélye', sapkaNem, attól függ, mennyire van feltöltve tiszta jóddal. Ha nincs, betárolja a radioaktív jódot, ami tartósan, belülről okoz a szervezetnek folyamatos sugárterhelést.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
szóval, ha jól értem főként a pajzsmirigy ellenállóképességétől függ a 'sugárzás veszélye', és ajánlott jódot szedni, de az sem egy életbiztosításjó, akkor mostmár egy atomkatasztrófára is felkészültem(fejben), kösz az infót.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
A szervezet a bejutó jód nagy részét a pajzsmirigyben tárolja. Ha tiszta jódot visz be valaki, azzal gyakorlatilag feltölti a pajzsmirigyét, így a radioaktív jód már nem jut oda be, hanem elhagyja a szervezetet (így nem fog folyamatosan sugárzó anyagot tartalmazni a pajzsmirigy, és sokkal kisebb lesz a sugárterhelés). Ráadásul ha valami a testen belülről sugároz, sokkal nagyobb kárt képes okozni, mint kívülről, úgyhogy alapvetően nem baromság ilyenkor feltankolni tiszta jóddal, de azt nem tudom, hogy a japán baleset miatt itt Európában érdemes-e. Csernobil esetében nyilván igen volt a válasz.Szerk: Schleck, akkor ezek szerint most nem kell senkinek teletömni magát jóddal.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
nem gondolom hogy vegyészek vagytok, (ahogy én sem), de valamiért nem tudom ezt a reakciót elképzelni, hogy beveszek egy tabit, és akkor olyan aurát termelek amitől nem ér el a sugárzás, és nem lesz tőle semmi bajom 😀.Én innen vettem az infóimat: http://www.reak.bme.hu/fileadmin/user_upload/felhasznalok/aszodi/letoltes/Japan/Aszodi_Japan_3.elemzes_20110316_v4.pdf
Schleck, szerintem a jód nem kimontottan allergén termék, sőt.sapka
Azt hiszem ez az ürge ért a dolgokhoz annyira, hogy megbízhass benne. 😊
több mint 14 éve
nem gondolom hogy vegyészek vagytok, (ahogy én sem), de valamiért nem tudom ezt a reakciót elképzelni, hogy beveszek egy tabit, és akkor olyan aurát termelek amitől nem ér el a sugárzás, és nem lesz tőle semmi bajom 😀.Schleck, szerintem a jód nem kimontottan allergén termék, sőt.
több mint 14 éve
elnézést nem sokat járok abban a topicbanhttp://www.youtube.com/watch?v=WAtYlc1BsK8&feature=player_embeddedCowboykarcsisoccer topikba vótmá...Divat
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Elvileg az ilyen balesetek során levegőbe jutó szennyeződések nagy része radiaktív jód izotóp és ezek semlegesítésére ajánlják a tiszta jódot. Csak itt konkrétan még Japánban sem indokol a szedése az egész ország területén, Magyarországon meg egyenesen nevetséges. Az az érdekes mondjuk, hogy ha bevesz 1 millió ember jódot, akkor ki fog derülni hogy elég sokan allergiások rá és az allergiás reakcióban várhatóan meghalna 2-3 ember az 1 millióból.Azért mi' okosok megint az emberek, hogy felvásárolták kb. az összes jódtablettát a japán események miatt...Schleckfélve kérdezem
mégis mire jó a jódtabletta? merthogy egy atomreaktor felrobbanása ellen nem lenne jó az tuti :/sapka
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még ha Ukrajnában történtek volna a dolgok azt mondanám oké, beparáztak......de na...Japán nem a szomszédban van... sok buta, birka magyar. tisztelet a kivételnek.Azért mi' okosok megint az emberek, hogy felvásárolták kb. az összes jódtablettát a japán események miatt...Schleckfélve kérdezem
mégis mire jó a jódtabletta? merthogy egy atomreaktor felrobbanása ellen nem lenne jó az tuti :/sapka
több mint 14 éve
Azért mi' okosok megint az emberek, hogy felvásárolták kb. az összes jódtablettát a japán események miatt...Schleckfélve kérdezem
mégis mire jó a jódtabletta? merthogy egy atomreaktor felrobbanása ellen nem lenne jó az tuti :/
több mint 14 éve
Azért mi' okosok megint az emberek, hogy felvásárolták kb. az összes jódtablettát a japán események miatt...
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=WAtYlc1BsK8&feature=player_embeddedCowboykarcsisoccer topikba vótmá...
|
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=WAtYlc1BsK8&feature=player_embedded
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Egy képüzenettel is meglephetnéd, az emlékezetesebb lenne. Egy kis photoshop, hogy eltűnjön a hivatkozás, és kész is. :]http://www.pbfcomics.com/?cid=PBF032-Todays_My_Birthday.gif
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Tudna esetleg valaki nekem valami frappáns szülinapi szöveget mondani? Egyik hölgy ismerősöm 20-ik szülinapjára egyedi címkézésű italt fog kapni, de ha egy mód van rá, nem ilyen "boldog szülinapot" szintű sablonszöveget akarnék rárakni. Így hulla másnaposan nincs igazán sok ötletem, igazából már bánom az egészet a faszra, de már nem lehet visszakozni.Dub20 év után minden nap ajándék! 😉
több mint 14 éve
bár mi a 16 éves haveromnak lőttük el de talán a 20 évesnek is vicces h : Mégegyszerennyit!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Tudna esetleg valaki nekem valami frappáns szülinapi szöveget mondani? Egyik hölgy ismerősöm 20-ik szülinapjára egyedi címkézésű italt fog kapni, de ha egy mód van rá, nem ilyen "boldog szülinapot" szintű sablonszöveget akarnék rárakni. Így hulla másnaposan nincs igazán sok ötletem, igazából már bánom az egészet a faszra, de már nem lehet visszakozni.DubLehetne valami optimista, pl.:
Vége a tinédzseréletnek!

több mint 14 éve
Tudna esetleg valaki nekem valami frappáns szülinapi szöveget mondani? Egyik hölgy ismerősöm 20-ik szülinapjára egyedi címkézésű italt fog kapni, de ha egy mód van rá, nem ilyen "boldog szülinapot" szintű sablonszöveget akarnék rárakni. Így hulla másnaposan nincs igazán sok ötletem, igazából már bánom az egészet a faszra, de már nem lehet visszakozni.Dubbolcsi szülcsi napcsit... 😊
|