OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
.brk
1 890
http://tarheelblue.cstv.com/sports/m-footbl/mtt/barth_casey00.htmlpersonal részt olvassátok 😀
több mint 13 éve
Hallottak a hírekben arról a borzasztó tűzről itt Montrealban? Egy ötemeletes épület leégett és sok halott volt....Vrijbloedvicc topic inkább
több mint 13 éve
Hallottak a hírekben arról a borzasztó tűzről itt Montrealban? Egy ötemeletes épület leégett és sok halott volt.Egy muzulmán család élt az első emeleten, mind meghaltak.
Egy cigány család élt a másodikon, ők is megégtek.
Egy fekete család Haitiből a harmadik emeleten, szintén odavesztek.
Egy 8 tagú pakisztáni család a negyedik emeleten égett meg.
Egy fehér házaspár az ötödik emeleten lakott, ők megmenekültek.
A muzulmán közösség vizsgálatot követelt, hogy állapítsak meg, miért éltek a fehérek túl a katasztrófát?
A fekete egyesület szintén kérte a vizsgálatot.
Az aganse, a menekülteket védelmezők, ordítanak nyilvános vizsgálatért.
Végül is megkérdezték a tűzoltófőnököt, mondjon véleményt, hogy lehet, hogy a fehérek életben maradtak?
Kérem, azok elmentek dolgozni.
több mint 13 éve
Mekkora egy retek volt ma IS Bárány 😊 szokásos szutyok régi mixei+Bánat utca vagy 3x... oszt ezt isteníti a pórnép... Para...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem. igazából én is megbántam hogy megnéztem. ha annyira kell akkor a subbán megtalálhatodharomtmondjuk ahogy a kommentekben is írják, minden önjelölt potenciális szervdonornak mutogatni kellene ezt, csak hogy némileg tisztában legyenek tetteik lehetséges következményeivel...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem. igazából én is megbántam hogy megnéztem. ha annyira kell akkor a subbán megtalálhatod
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mindegy, egy borzalmas balesetet mutatott, egyszerűen nem szeretném ha gyengébb idegzetű fiatalok megnéznékJJ Tillermár csak annyi, hogy: a kaszkadőr srác volt? 😕
több mint 13 éve
mindegy, egy borzalmas balesetet mutatott, egyszerűen nem szeretném ha gyengébb idegzetű fiatalok megnéznékbocs, de inkább töröltem a videót, mert ezt szerintem tényleg ne nézze meg véletlenül se senkiJJ Tillermi volt az? 😮JC6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bocs, de inkább töröltem a videót, mert ezt szerintem tényleg ne nézze meg véletlenül se senkiJJ Tillermi volt az? 😮
több mint 13 éve
bocs, de inkább töröltem a videót, mert ezt szerintem tényleg ne nézze meg véletlenül se senki
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rég röhögtem ekkorákat. kurva nagy sztorik vannak benne.http://index.hu/belfold/2010/12/09/kenopenz_a_kalauznak_a_rendornek_az_ugyintezonek/
akad nekem is pár vicces
több mint 13 éve
Nem tudja valaki, hogy miért van az Facebookon, hogy csak ismerőseim üzeneteit tudom lájkolni, azokhoz hozzászólni, stb. ? Mármint különböző rajongói, meg ilyesmi közös üzenőfalakon sem, pedig tegnap még tudtam.És nem a fiókommal van a baj (tiltás, ilyenek), mert ha tesóm, vagy más nevével lépek is be, akkor is ez van :/
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=aDMbPDYZNsU ez az ember egyre keményebb 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egy fehérvári emberke rám tudna írni PM-ben?
több mint 13 éve
.brk
1 890
hát mi nézők is tudjuk, hogy Dexter az, szal ettől még nem leszel Doakes 😊Tudom, hogy ő volt 😛jelentem minálunk eldőlt a RoY és az MVP szavazás.én átnevezném Dexterre.brk
Eric Berry nevű tengerimalacom fél év együttélés után lemészárolta az összes társát.
Tebow-t, Alualut, Polamalut és Jamarcust.Höri
nevezzem magam Doakesnak?Höri
több mint 13 éve
Amúgy ezen gyakorolnak az amerikai pilóták, csak ők órákig csinálják 😛 2 éve majdnem elértem az fél percet >1 óra gyakorlás után... 😊Jaja, egyre gyorsabb lesz, most elkaptam a fonalat, 23 másodperc. 😛 😊Vrijbloedhttp://people.inf.elte.hu/csala_g/MultitaskingTest.htm15.275 😛
Szerintem nagyon jó. 😊 😊
Ki meddig bírja? 😊
A rekordom eddig kemény 12 másodperc. 😀 😂Vrijbloed
10 másodpercnél kicsit bedurvul 😀fetomy
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Tudom, hogy ő volt 😛jelentem minálunk eldőlt a RoY és az MVP szavazás.én átnevezném Dexterre.brk
Eric Berry nevű tengerimalacom fél év együttélés után lemészárolta az összes társát.
nevezzem magam Doakesnak?
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=f6G-pREble8&feature=player_embeddedfacebook függőknek
több mint 13 éve
.brk
1 890
jelentem minálunk eldőlt a RoY és az MVP szavazás.én átnevezném Dexterre
több mint 13 éve
jelentem minálunk eldőlt a RoY és az MVP szavazás.Nem semmi vérengzés lehetett ott. Fogadd részvétem.
több mint 13 éve
jelentem minálunk eldőlt a RoY és az MVP szavazás.Eric Berry nevű tengerimalacom fél év együttélés után lemészárolta az összes társát.
Tebow-t, Alualut, Polamalut és Jamarcust.
több mint 13 éve
akkor chill....már azt hittem, hogy megint valami nagy gebasz van 😊ncore másnak sem működik ? mi van vele ? 😕Madtwitteren azt írták, hogy majd lesz.tenorx
@KJuraszik
több mint 13 éve
ncore másnak sem működik ? mi van vele ? 😕Madtwitteren azt írták, hogy majd lesz.
több mint 13 éve
Ha már ismeritek az oldalt, akkor bocs: http://hircsarda.hu/5-techtud/tudomany-techtud/14592-szenzacios-nasa-bejelentes-elet-nyomaira-bukkantak-a-foldon/