OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért ő sem kicsit lehetett beteg lélek: http://index.hu/tudomany/2010/12/01/meghalt_sam_cohen_a_neutronbomba_feltalaloja/
több mint 13 éve
Igornak küldeném sok szeretettel 😀ma posztolta Mankiw
http://4.bp.blogspot.com/_djgssszshgM/TPZvsF7xK9I/AAAAAAAABM0/VlbpzTpyFBo/s1600/2010-11-11-cgdiex.gif
--------------------------------------------------
több mint 13 éve
kár hogy a Steve Bartmanes még nem készült el a sorozatból
több mint 13 éve
😀 Erre nem is gondoltam. Thx (azért ha megtalálja valaki trrnten, írjon egy PMet)Valakinek nincs ötlete, honnan tudnám megszerezni az ESPN 30 for 30 sorozaténak "Jordan Rides the Bus" (18.) és "Four Days In October"(24.) részét?Escaladeyoutube? 😛
http://www.youtube.com/watch?v=Xr3Lbj82_OA
http://www.youtube.com/watch?v=RFUVgPuZcRkJJ Tiller
több mint 13 éve
Valakinek nincs ötlete, honnan tudnám megszerezni az ESPN 30 for 30 sorozaténak "Jordan Rides the Bus" (18.) és "Four Days In October"(24.) részét?Escaladeyoutube? 😛
http://www.youtube.com/watch?v=Xr3Lbj82_OA
http://www.youtube.com/watch?v=RFUVgPuZcRk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valakinek nincs ötlete, honnan tudnám megszerezni az ESPN 30 for 30 sorozaténak "Jordan Rides the Bus" (18.) és "Four Days In October"(24.) részét?
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szorijja!régi kép, ha valaki nem ismerné fel, ő Szilágyi István, "ismertebb" nevén Lópici Gáspár 😊 JJ Tillermég ismertebb nevén a piócás ember 😀Höri
több mint 13 éve
régi kép, ha valaki nem ismerné fel, ő Szilágyi István, "ismertebb" nevén Lópici Gáspár 😊 JJ Tillermég ismertebb nevén a piócás ember 😀
több mint 13 éve
nem is írtam még, hogy ma ő ült mellettem a vonaton 😊Az ilyen élményekért szoktam igazán irigy lenni 😊
http://www.filmkultura.hu/arcok/cikkep/holt_videk.jpg
régi kép, ha valaki nem ismerné fel, ő Szilágyi István, "ismertebb" nevén Lópici Gáspár 😊 vele utazott még Koppány Zoltán (Taxidermia) is, jó volt hallgatni a történeteiketJJ Tiller
több mint 13 éve
nem is írtam még, hogy ma ő ült mellettem a vonaton 😊régi kép, ha valaki nem ismerné fel, ő Szilágyi István, "ismertebb" nevén Lópici Gáspár 😊 vele utazott még Koppány Zoltán (Taxidermia) is, jó volt hallgatni a történeteiket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha a most nyilvánosságra került dokumentumokban nem lenne közvetlen kémkedésre való felszólítás/utasításNehéz pontosan definiálni, majd bizonyítani a különbséget a "kémkedés" és az "informálódás" között. Mondhatni az esetek döntő hányadában lehetetlen.Sobri JóskaNem fognak sok diplomatát kiutasítani, max azokat, amelyeket már eddig is akartak, de lehet, h egyet sem. Nyílt titok és nemzetközi jogilag is teljesen elfogadott, hogy a diplomáciai képviseleteket informális hírszerzésre használják fel. A katonai attasék, vagy a biztonsági tisztek/főnökök általában hírszerzők, a diplomáciai csomagokat csak bizonyos esetekben lehet feltartani és átvilágítani, a diplomáciai levelezés és az irattár pedig sérthetetlen, stb. Ezeket a dolgokat minden állam tudja és alkalmazza is.Jól ismerem a vonatkozó szabályozást, a kémkedés viszont a diplomáciai információszerzés kifejezetten tiltott módja.
"Bécsi Diplomáciai Egyezmény 3 Cikk.
1. A diplomáciai képviselet feladatköre - egyebek között - a következőkből áll:
a) ...
b) ...
c) ...
d) tájékozódik minden megengedett módon a fogadó államban levő viszonyokról és fejleményekről és ezekről jelentést tesz a küldő állam kormányának;
e) ...
2. ..."
Sajnos nem tudom a teljes egyezményt belinkelni, de ez a magyar fordításból van, az 1969-ben kelt, mi 87-ben csatlakoztunk hozzá.
Egyetértek, hogy ezek a mostani infok nem olyan jelentősek, és sztem bele is férnek a d) pontban leírtakhoz, nem hinném, hogy bármelyik hírszerzőnek különösebben meg kellett volna erőltetnie magát, hogy kiderítsen dolgokat Medvegyevről, vagy az azeri elnök szétműtött feleségéről... 😊
Diplomáciai, vagy titkosszolgálati szinten jellemző, h az ilyen problémákat igyekeznek a kölcsönösség útján megoldani, ha X ország Y ország Z számú diplomatáját, vagy hírszerzőjét utasítja ki, vagy persona non grata-nak nyílvánítja akkor Y ország X ország Z számú diplomatájával, vagy hírszerzőjével fog hasonlóan eljárni. De ezek a dolgok általában titokban történnek...Melehov
ám azt én se hiszem, hogy sok olyan bátor állam lesz majd, amely erre hivatkozva zavarná haza az amerikai diplomatákat.atapapa
de van
több mint 13 éve
Nehéz pontosan definiálni, majd bizonyítani a különbséget a "kémkedés" és az "informálódás" között. Mondhatni az esetek döntő hányadában lehetetlen.Jól ismerem a vonatkozó szabályozást, a kémkedés viszont a diplomáciai információszerzés kifejezetten tiltott módja.Engem nem zavarnak a titkosszolgálatok, a csámcsogáson kívül a mostani WL-eresztés sokra nem is alkalmas, az viszont okozhat bonyodalmakat, hogy az amerikaiak közvetlenül a követségeiket szólították fel kémkedésre. Ez alapján sorra lehetne a diplomatáikat kiutasítani az egyes országokból.atapapaNem fognak sok diplomatát kiutasítani, max azokat, amelyeket már eddig is akartak, de lehet, h egyet sem. Nyílt titok és nemzetközi jogilag is teljesen elfogadott, hogy a diplomáciai képviseleteket informális hírszerzésre használják fel. A katonai attasék, vagy a biztonsági tisztek/főnökök általában hírszerzők, a diplomáciai csomagokat csak bizonyos esetekben lehet feltartani és átvilágítani, a diplomáciai levelezés és az irattár pedig sérthetetlen, stb. Ezeket a dolgokat minden állam tudja és alkalmazza is.
a) ...
b) ...
c) ...
d) tájékozódik minden megengedett módon a fogadó államban levő viszonyokról és fejleményekről és ezekről jelentést tesz a küldő állam kormányának;
e) ...
2. ..."
Sajnos nem tudom a teljes egyezményt belinkelni, de ez a magyar fordításból van, az 1969-ben kelt, mi 87-ben csatlakoztunk hozzá.
Egyetértek, hogy ezek a mostani infok nem olyan jelentősek, és sztem bele is férnek a d) pontban leírtakhoz, nem hinném, hogy bármelyik hírszerzőnek különösebben meg kellett volna erőltetnie magát, hogy kiderítsen dolgokat Medvegyevről, vagy az azeri elnök szétműtött feleségéről... 😊
Diplomáciai, vagy titkosszolgálati szinten jellemző, h az ilyen problémákat igyekeznek a kölcsönösség útján megoldani, ha X ország Y ország Z számú diplomatáját, vagy hírszerzőjét utasítja ki, vagy persona non grata-nak nyílvánítja akkor Y ország X ország Z számú diplomatájával, vagy hírszerzőjével fog hasonlóan eljárni. De ezek a dolgok általában titokban történnek...Melehov
ám azt én se hiszem, hogy sok olyan bátor állam lesz majd, amely erre hivatkozva zavarná haza az amerikai diplomatákat.atapapa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van vele együtt órám a fősulin.jóóóóóóó 😀ez a gyerek össze-vissza beszél 😂eaglesmcnabb
http://www.youtube.com/watch?v=1sFIP-KAnTI&feature=player_embeddedJoci
több mint 13 éve
jóóóóóóó 😀ez a gyerek össze-vissza beszél 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jól ismerem a vonatkozó szabályozást, a kémkedés viszont a diplomáciai információszerzés kifejezetten tiltott módja.Nem fognak sok diplomatát kiutasítani, max azokat, amelyeket már eddig is akartak, de lehet, h egyet sem. Nyílt titok és nemzetközi jogilag is teljesen elfogadott, hogy a diplomáciai képviseleteket informális hírszerzésre használják fel. A katonai attasék, vagy a biztonsági tisztek/főnökök általában hírszerzők, a diplomáciai csomagokat csak bizonyos esetekben lehet feltartani és átvilágítani, a diplomáciai levelezés és az irattár pedig sérthetetlen, stb. Ezeket a dolgokat minden állam tudja és alkalmazza is.A WikiLeaks azért jó, mert ha így folytatja, rövidesen a titkosszolgálat mint műfaj megszűnik. Ettől persze még kinyírhatják.Engem nem zavarnak a titkosszolgálatok, a csámcsogáson kívül a mostani WL-eresztés sokra nem is alkalmas, az viszont okozhat bonyodalmakat, hogy az amerikaiak közvetlenül a követségeiket szólították fel kémkedésre. Ez alapján sorra lehetne a diplomatáikat kiutasítani az egyes országokból.atapapa
Dzsokijuing
a) ...
b) ...
c) ...
e) ...
2. ..."
ám azt én se hiszem, hogy sok olyan bátor állam lesz majd, amely erre hivatkozva zavarná haza az amerikai diplomatákat.
több mint 13 éve
Melehov
119
Nem fognak sok diplomatát kiutasítani, max azokat, amelyeket már eddig is akartak, de lehet, h egyet sem. Nyílt titok és nemzetközi jogilag is teljesen elfogadott, hogy a diplomáciai képviseleteket informális hírszerzésre használják fel. A katonai attasék, vagy a biztonsági tisztek/főnökök általában hírszerzők, a diplomáciai csomagokat csak bizonyos esetekben lehet feltartani és átvilágítani, a diplomáciai levelezés és az irattár pedig sérthetetlen, stb. Ezeket a dolgokat minden állam tudja és alkalmazza is.Engem nem zavarnak a titkosszolgálatok, a csámcsogáson kívül a mostani WL-eresztés sokra nem is alkalmas, az viszont okozhat bonyodalmakat, hogy az amerikaiak közvetlenül a követségeiket szólították fel kémkedésre. Ez alapján sorra lehetne a diplomatáikat kiutasítani az egyes országokból.atapapaha biztosítási ügynök lennék, nagy ívben elkerülném mostanság Julian Assange-t.A WikiLeaks azért jó, mert ha így folytatja, rövidesen a titkosszolgálat mint műfaj megszűnik. Ettől persze még kinyírhatják.
kíváncsi vagyok a most kiborított dokumentumokban Magyarországról miket írnak.atapapa
Dzsokijuing
a) ...
b) ...
c) ...
e) ...
2. ..."
Diplomáciai, vagy titkosszolgálati szinten jellemző, h az ilyen problémákat igyekeznek a kölcsönösség útján megoldani, ha X ország Y ország Z számú diplomatáját, vagy hírszerzőjét utasítja ki, vagy persona non grata-nak nyílvánítja akkor Y ország X ország Z számú diplomatájával, vagy hírszerzőjével fog hasonlóan eljárni. De ezek a dolgok általában titokban történnek...
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
Nyugodjon békében... 😕Nyugodj békében Drebin hadnagy!Matthew99állítólag elhunyt Leslie Nielsen =(És tényleg. Mekkora arc volt pedig...Döme
kiskölökként imádtamHöri
http://www.youtube.com/watch?v=vJF14305TBI&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=dMRT2VGwbyw
több mint 13 éve
Engem nem zavarnak a titkosszolgálatok, a csámcsogáson kívül a mostani WL-eresztés sokra nem is alkalmas, az viszont okozhat bonyodalmakat, hogy az amerikaiak közvetlenül a követségeiket szólították fel kémkedésre. Ez alapján sorra lehetne a diplomatáikat kiutasítani az egyes országokból.ha biztosítási ügynök lennék, nagy ívben elkerülném mostanság Julian Assange-t.A WikiLeaks azért jó, mert ha így folytatja, rövidesen a titkosszolgálat mint műfaj megszűnik. Ettől persze még kinyírhatják.
kíváncsi vagyok a most kiborított dokumentumokban Magyarországról miket írnak.atapapa
Dzsokijuing
több mint 13 éve
ha biztosítási ügynök lennék, nagy ívben elkerülném mostanság Julian Assange-t.A WikiLeaks azért jó, mert ha így folytatja, rövidesen a titkosszolgálat mint műfaj megszűnik. Ettől persze még kinyírhatják.
Magyarország? A politikusi portrék izgalmasak lehetnek, Orbán depressziója és látens alkoholizmusa, Gyurcsány pánikbetegsége és feltűnési viszketegsége, ami a Nabucco-ellenes kirohanásában tetőzött, mind-mind terítékre kerülhetett.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
ha biztosítási ügynök lennék, nagy ívben elkerülném mostanság Julian Assange-t. kíváncsi vagyok a most kiborított dokumentumokban Magyarországról miket írnak.
több mint 13 éve
Nyugodj békében Drebin hadnagy!állítólag elhunyt Leslie Nielsen =(És tényleg. Mekkora arc volt pedig...Döme
kiskölökként imádtamHöri
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és mit szólsz a 15-16 éves özvegyekhez? 😀 😀 😀 komolytalan...jóóóóóóó 😀mondjuk az h valaki bonyolult kapcsolatban van, az kajak 1 idegesítő divat 😊thebeke
RIP Leslie.
több mint 13 éve
jóóóóóóó 😀mondjuk az h valaki bonyolult kapcsolatban van, az kajak 1 idegesítő divat 😊
több mint 13 éve
Néhány filmje nagyon idegesítő volt, néhány zseniális 😕De egy nagy karakter hunyt el, nyugodj békében Leslie Nielsen 😕