NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem tudom ez a valami amit kaphat,mit ér, de ilyen facebooklájkos oldalon nyert már egyik ismerősöm 😊 De az párezer forintos cucc volt, szal nem ilyen plazmatévé, meg sziget a bahamákon meg ilyenek 😀
több mint 14 éve
Köszi a jókívánságokat, (és a lájkokat!-jöhet még! 😉 ) de mivel én nem vagyok Facebook-függő, fogggggalmam sincs, hogy műxik. Ha nem nyeri (kapja) meg, majd megveszi a zsebpénzéből. 😀 Én nem veszem olyan komolyan (igaz, ilyen "megnyerős" játékokba nem szoktam beleugrani, majd rájön ő is egyszer.... 😊 ).
Egyszer (8 éve?) valami ingyen-lottóval nyertem egy Sony kisrádiót (kb 10 rugó volt a bolti ára): azóta is kiválóan működik....
Optimizmus!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi 😀Amikor meg kapom a meghívásokat face-n, hogy nyerj mosógépet, tv-t és nyaralást... fú, de fel tud húzni...http://www.facebook.com/group.php?gid=103567979701838&ref=ts csatlakozz ha még nem tetted megkristof
Ilyenkor utána kell járni, nagyon figyelmesen. Nehogy baj legyen belőle...
GigaLájk...JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amikor meg kapom a meghívásokat face-n, hogy nyerj mosógépet, tv-t és nyaralást... fú, de fel tud húzni...http://www.facebook.com/group.php?gid=103567979701838&ref=ts csatlakozz ha még nem tetted meg
GigaLájk...JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem rosszból írtam. Régen én is vevő voltam minden ilyen hülyeségre, egyszer átvertek, másodszor már nem ment. Szar világ ez, mindenkit mindenhol próbáltak már és fognak is próbálni átverni, a legkisebb lelkifurdalás nélkül. Kiveszett már belőlem a jóindulat, minden ember felé...Bárhol is látok ilyen versenyt, bármiért is megy, vegyük például a honfoglalót - tudom, hogy más tészta - de látn, hogy egy zöld színű sapkáért, ami 500 ft-ot sem ér, "véres, habzó szájjal" harcolnak emberek...
Amikor meg kapom a meghívásokat face-n, hogy nyerj mosógépet, tv-t és nyaralást... fú, de fel tud húzni...
GigaLájk...
több mint 14 éve
Meg ha gépet lehetne nyerni rendesen, akkor tizenpár versenyző lenne? Amikor egy sima párszáz forintos reklámzabálók éjszakája belépőjegyért versenyben voltak kb 3an? Bűzlik ez nekem is..Az oké, megy, de na...ezernyi ilyen vacak van face-n, nem hiszek bennük..JC6Valós, hogy megkapja a gépet, ha első lesz?JC6Úgy néz ki igen, de nagyon kellene a lájk, mert le van maradva... 😉zemanla
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az oké, megy, de na...ezernyi ilyen vacak van face-n, nem hiszek bennük..Valós, hogy megkapja a gépet, ha első lesz?JC6Úgy néz ki igen, de nagyon kellene a lájk, mert le van maradva... 😉zemanla
több mint 14 éve
Valós, hogy megkapja a gépet, ha első lesz?JC6Úgy néz ki igen, de nagyon kellene a lájk, mert le van maradva... 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Kösz!Bálint fiam kérését szereteném továbbítani nektek:én is E5vösös voltam, fejre még tudom is, ki a srác 😂
zemanla
és persze ment a lájkSzobi22
😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valós, hogy megkapja a gépet, ha első lesz?
több mint 14 éve
Bálint fiam kérését szereteném továbbítani nektek:én is E5vösös voltam, fejre még tudom is, ki a srác 😂
zemanla
és persze ment a lájk
több mint 14 éve
Nagyon sok mindenben felismerhető volt a Spetnazos könyv (esküszöm, most már írni fogom az ebook-ok címét 😀 , de azért még keresem). toxique(Földi Pál: Szpecnaz? 😀)
Komolyra fordítva engem is érdekel a könyv, már csak azért is, mert lehet, hogy már volt a kezemben.
Viasat Explorerem sajna nincs.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ok!Ha mégsem, majd az adminok törlik:
Sziasztok!
Bálint fiam kérését szereteném továbbítani nektek:
"Van egy nyereményjáték a ski.hu facebook oldalán amin fényképezőgépet lehet nyerni, ha az én képem kapja a legtöbb lájkot! a kép fent van, a lájkolgatás részében segítsetek légyszi (: aki nagyon rendes akar lenni elküldheti ezt ismerősöknek is!
előbb az oldalt:
http://www.facebook.com/pages/Skihu/103194386411303
aztán a képem: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=201933123152227&set=o.103194386411303
hálásköszönet mindenkinek "
Én is köszönöm! 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hirtelen nem találom a fórum szabályzatot, de azét megkérdezem:sztem beteheted, hisz nemes a cél 😊
Kérhetem a fórumozó társak segítségét fotó lájkoláshoz? 😊
A fiamnak kellene a Fbookon.....
Ha lehet, beszúrom a linket.... (ha nem, nem 😊)zemanla
több mint 14 éve
Hirtelen nem találom a fórum szabályzatot, de azét megkérdezem:Kérhetem a fórumozó társak segítségét fotó lájkoláshoz? 😊
A fiamnak kellene a Fbookon.....
Ha lehet, beszúrom a linket.... (ha nem, nem 😊)

több mint 14 éve
Te mondtad; nem én.Persze, mindenki úgy érti, ahogy akarja. 😊Csak bennem van annyi önuralom, hogy amihez közöm nincs, arról nem nyilvánítok fennhangon, ellentmondást nem tűrően véleményt.Sobri JóskaEzt értheti mindenki úgy, hogy Neked mindenhez van közöd és fennhangon, ellentmondást nem tűrően nyilvántasz véleményt. Persze a világ attól szép, hogy tele van ilyen önjelölt polihisztorokkal. 😊gyeek
Lehet úgy, ahogy írtam, és ezek szerint homlokegyenest ellentmondóan is.
Sőt, még az is kijöhet belőle, hogy valójában kicsi a pöcsöm, és még buzi is vagyok.
Fantázia kérdése az egész. 😉Sobri Jóska
Ja: honnan tudod, hogy nincs hozzá közöm? 😛 Megsúgta az RTL klub?
több mint 14 éve
"The Truth About Killing" - pont tegnap volt a Viasat Exploreren. Katonák, gyilkolás, halálozási statisztikák, némi pszicho + töri a rajongóknak. Nagyon sok mindenben felismerhető volt a Spetnazos könyv (esküszöm, most már írni fogom az ebook-ok címét 😀 , de azért még keresem). Bárkiből lehet kommandós, de konzekvensen és közvetlenül ölni csak nagyon kevesen képesek. Belőlük válogatják ki a pl. a Spetnaz/Delta Force/FFL REI3 tagjait. Nem hibbantak, csak egy speciális, deformált túlélési ösztönük van. Kevesebb, mint az emberiség 1/10-e képes rá (a pszichopata és a notórius gyilkos az nem ide tartozik, mivel nekik a normáltól eltérő az értékrendjük és a valóság-érzékelésük). Keresem, és meglesz az!
Szóval: az ember ösztönlény, de mindenek előtt fajfenntartó és társas lény. A fent említett doku is szépen levezeti.
Tehát: az uszító szódásszifonszemüveges CS meg Honor of medal spíler szájkaratés tetkós borotvált fenegyerek 90% hogy nem húzná meg a ravaszt célzott lövésre. Inkább meghalna.
több mint 14 éve
Remélem senki nem volt innen ott a 2-es villamos Lágymányosi hídi végállomásánál. Újabb szörnyűség történt sajnos.F.SchleckHeti rendszerességgel ácsorgok abban a megállóban, az Úr tegnap másfelé vitte utamat.
Szörnyű...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó Eisen lépője:most jött ki sztem 1-2 hónap és elérhető lesz
http://www.whosay.com/RichEisen/photos/13991
kár h még csak hasonlót se látok a webshopban.gabtsi
több mint 14 éve
nagyon jó Eisen lépője:http://www.whosay.com/RichEisen/photos/13991
kár h még csak hasonlót se látok a webshopban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
http://index.hu/bulvar/2011/02/28/jarokelok_koze_rohant_egy_auto_a_soroksari_uton/Remélem senki nem volt innen ott a 2-es villamos Lágymányosi hídi végállomásánál. Újabb szörnyűség történt sajnos.F.SchleckMi volt?szaba
több mint 14 éve
Remélem senki nem volt innen ott a 2-es villamos Lágymányosi hídi végállomásánál. Újabb szörnyűség történt sajnos.F.SchleckMi volt?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi triangle.az a baj, hogy vissza kell mennem a telenorba, újra aktiválni a netet, mert egyik letöltött program sem indul internet nélkül. mindegyik vacak csatlakozni akar, de ugye nem tud...
több mint 14 éve
Remélem senki nem volt innen ott a 2-es villamos Lágymányosi hídi végállomásánál. Újabb szörnyűség történt sajnos.