OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ma voltak a szerelők... Hát kiderült, hogy úgy rakták be legutóbb a falba, hogy a kábel ki van szakadva a csavaros végéből, és simán kicsúszogat belőle..... Majd akkor mostantól kiderül, hogy ezután is fosadék lesz-e, vagy csak ez volt a hiba.

De tanultam az esetből, és legközelebb rálépek a faszára annak, aki szarul rakja be...
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tud valaki ajánlani egy megbízható, és gyors internetszolgáltatót? Lehet úgy is, hogy tv-vel együtt, mittudomén tökmindegy... Főként a T-mobile és a dagitv érdekelne.

A legfontosabb az lenne, hogy megbízhatóbb legyen mint a upc internet. Ami azt jelenti, hogy egy nap alatt maximum hatezerszer szakadhat meg a net, mert akkor még épp jobb, mint a upc.fetomy
Nekem Szerencsen T-online van, ami nem szakad, viszont elég drága és lassú. Itt fent viszont UPC, és a 4 hónap alatt amióta fent vagyok nem hiszem, hogy szakadt volna meg.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Tud valaki ajánlani egy megbízható, és gyors internetszolgáltatót? Lehet úgy is, hogy tv-vel együtt, mittudomén tökmindegy... Főként a T-mobile és a dagitv érdekelne.

A legfontosabb az lenne, hogy megbízhatóbb legyen mint a upc internet. Ami azt jelenti, hogy egy nap alatt maximum hatezerszer szakadhat meg a net, mert akkor még épp jobb, mint a upc.fetomy
Itt Pesten jó a DigiTV.

több mint 14 éve

A legfontosabb az lenne, hogy megbízhatóbb legyen mint a upc internet. Ami azt jelenti, hogy egy nap alatt maximum hatezerszer szakadhat meg a net, mert akkor még épp jobb, mint a upc.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
tudsz időzíteni, mit ne mondjak 😀Höri
Kösz. 😀
Egyébként igen jól jártam, mondhatom. Gondolom nem játszik Toler, felszedem a Brownsos Mike Wrightot, erre megsérül pillanatokon belül...F.Schleck
Brownsban Eric Wright meg Mike Adams van.

de akkor is bazzeg, ezt magyarázd meg az egyik topikban, hogy mi a fasz visz rá, hogy akkor utazz mikor NFL van? 3 college évet letudtam zsinórban anélkül, hogy lekéssem a 7 órás kickoffot. 😛Höri
Eric Wright az, csak már Adams is járt nálam, így keverednek a fiúk.

Egyébként - tudom, hogy bűn - de általában már elég nekem a Pats meccs az NFL-ben. És így, hogy csak délután játszunk, lelkiismeret furdalás nélkül tudtam utazni.

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Határozottan kérlek titeket, hogy NE keresettek rá a "népművészet" szóra a googleban! 😉EasyGhost
a kutya rendesen bevágja a lópisztolyt a fickónak 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Határozottan kérlek titeket, hogy NE keresettek rá a "népművészet" szóra a googleban! 😉
több mint 14 éve
ez csak nekem újdonság? 😮 😀fetomy
Ahatenorx
itt min kéne nevetni?konqueror
személy szerint nevettem azon, hogy "pingvinszemszögből" van, meg az ötleten, hogy STREET View az Antarktiszon 😛

Nem mondtam, hogy szakadni kell a röhögéstől 😉 amúgy a hangsúly nem a viccességén volt, hanem azon, hogy mennyire újdonság az antarktiszview 😉
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
fetomy beszívott 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Ahatenorx
itt min kéne nevetni?konqueror
talán, hogy a jobb alsó sarokban nem egy ember, hanem egy pingvin van? 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Ahatenorx
itt min kéne nevetni?
több mint 14 éve
Aha
több mint 14 éve
ez csak nekem újdonság? 😮 😀
több mint 14 éve
Igen, mert asztalra és székre fektethetsz kábelt, ahogy a sapiba és a táskába is, az a bajnok kislány pedig úgy melegít, hogy belefektet egy kábelt a zsebedbe 😉
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Haveromnál akarok ma meccseket nézni a bazinagy plazmáján, de kell dvi kábel. Beírom valami plázaportál termék-keresőjébe "dvi kábel" erre kidob nekem "JYSK Étkezőasztal SOFIA+4 szék SOFIA", "Billabong NIPUE P06 sapka", "Bags&More Via női műbőr táska", "CHAMPION kislány melegítő szett" meg még pár ilyen szart. Fasza kis kereső motor... 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nem, de most már mondhatom, hogy igen 😀 Amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy Tibi kitalálta pár hszel feljebb? 😀 Csak mert Sobri is úgy megörült, hogy kitalálta 😛tenorx
De feltűnt, hogy kitalálták már ( Akarom mondani valaki elolvasta és beírta). Én már azt próbáltam feszegetni, hogy magának a szónak van-e jelentése.catattack
Ja arra írtam, hogy egyébként nincs, de most már mondhatom, hogy van 😊 Random billentyűleütésekből csináltam vagy 10 éve, de azóta lenyúlta egy ütőgyártó vállalat... http://www.tenorx.com/tenorx
azt hittem arra hajaz, hogy a ten meg az X is a 10et jelenti ugye csak más nyelveken... bár ezt a vagy-ot nem tudtam hogy jön oda, de most már értem, hogy csak véletlen 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem, de most már mondhatom, hogy igen 😀 Amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy Tibi kitalálta pár hszel feljebb? 😀 Csak mert Sobri is úgy megörült, hogy kitalálta 😛tenorx
De feltűnt, hogy kitalálták már ( Akarom mondani valaki elolvasta és beírta). Én már azt próbáltam feszegetni, hogy magának a szónak van-e jelentése.catattack
Ja arra írtam, hogy egyébként nincs, de most már mondhatom, hogy van 😊 Random billentyűleütésekből csináltam vagy 10 éve, de azóta lenyúlta egy ütőgyártó vállalat... http://www.tenorx.com/
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Na ezek se tiszták : http://www.youtube.com/watch?v=H_fP9WOOGIM&feature=player_embedded#!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
catattack 3 520
De feltűnt, hogy kitalálták már ( Akarom mondani valaki elolvasta és beírta). Én már azt próbáltam feszegetni, hogy magának a szónak van-e jelentése.
több mint 14 éve
Ez jelent is valamit? Vagy csak pakoltad egymás után a betűket?catattack
Persze, ez olyan egyszerű, h már szánalmas, ha tényleg senki nem találta ki.
10 angolul ten
|| ez a vagy kapcsolatot jelenti C, C++, java, C#, majdnem minden létező nyelven. A vagy angolul or
X: ezt remélem nem kell magyarázni...

Visszafele fejtve programozási ismeretek nélkül is rá lehetett volna jönni ten..x ~ 10..x Csöppet se hasonlít, ááá...Black_Adder
Magára a Tenorx-ra gondoltam, nem a ovis fejtörőre.catattack
Nem, de most már mondhatom, hogy igen 😀 Amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy Tibi kitalálta pár hszel feljebb? 😀 Csak mert Sobri is úgy megörült, hogy kitalálta 😛
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/igy-duhongott-damu-roland-video-2034651/

😂 😂 😂 😂Vrijbloed
Szánalmas ez a retkes köcsög. Megálltam volna előtte, az biztos! 😀catattack
"Pucultam a marhapörköltet bazdmeg." 😂 😂
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Én tényleg pofánvágnám, ha találkoznék az ilyenekkel. Sajnos nincs ilyen szerencsém.
több mint 14 éve
catattack 3 520

😂 😂 😂 😂Vrijbloed
Szánalmas ez a retkes köcsög. Megálltam volna előtte, az biztos! 😀
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

😂 😂 😂 😂
több mint 14 éve
catattack 3 520
Még mindig senki nem találta ki a rangomat 😕tenorx
Ez jelent is valamit? Vagy csak pakoltad egymás után a betűket?catattack
Persze, ez olyan egyszerű, h már szánalmas, ha tényleg senki nem találta ki.
10 angolul ten
|| ez a vagy kapcsolatot jelenti C, C++, java, C#, majdnem minden létező nyelven. A vagy angolul or
X: ezt remélem nem kell magyarázni...

Visszafele fejtve programozási ismeretek nélkül is rá lehetett volna jönni ten..x ~ 10..x Csöppet se hasonlít, ááá...Black_Adder
Magára a Tenorx-ra gondoltam, nem a ovis fejtörőre.