OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Stompe nagyon nagy arc.
több mint 14 éve
1. én nem vitatkozok hanem csak kérdeztem 😛1. Huh.. már vártam a tresst 😊 erről már sokszor vitáztam..
2. a sorozat topikból kiutáltak már, így maradt a küzdősport topik. Ide írkáljak róla? 😀Höri
2. Hányszor láttál engem WWE-ről írni? :nekem mindegy amúgy
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
1. én nem vitatkozok hanem csak kérdeztem 😛2. a sorozat topikból kiutáltak már, így maradt a küzdősport topik. Ide írkáljak róla? 😀
több mint 14 éve
Játék. "Pub game"Amit 7 sör után is tudnak 150 kilós emberek játszani, az nem sport 😛
Mondjuk olyan emberrel vitatkozok, aki szerint a pankráció küzdősport.. :rolleyes: 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
A darts nem sport 😛
több mint 14 éve
Látom új oldalon nincs darts topic... 😕van egyéb sport.
Co Stompe nyomott most egy nagyon durva comebacket a Grand Slamen. (hátha valaki nézi streamen 😀)Igor
több mint 14 éve
Látom új oldalon nincs darts topic... 😕ide mehet http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=154 😊
Co Stompe nyomott most egy nagyon durva comebacket a Grand Slamen. (hátha valaki nézi streamen 😀)Igor
több mint 14 éve
Látom új oldalon nincs darts topic... 😕De egyéb sportok topik van, és jól esne, ha nem csak én írnék oda. 😀
szerk: win. 😉
több mint 14 éve
Látom új oldalon nincs darts topic... 😕Co Stompe nyomott most egy nagyon durva comebacket a Grand Slamen. (hátha valaki nézi streamen 😀)
több mint 14 éve
Jól használható a Google Reader? vagy van jobb webes RSS olvasó/összegyűjtögető?Én azt használom, nekem teljesen megfelel. Azt csinálja, amit egy rss olvasónak kell
Arra szeretném használni, hogy a közgázos/pénzügyes blogok, újságok cikkeit szedje össze nekem, meg a sporttal kapcsolatos cikkeket külön.neuw
több mint 14 éve
Jól használható a Google Reader? vagy van jobb webes RSS olvasó/összegyűjtögető?Arra szeretném használni, hogy a közgázos/pénzügyes blogok, újságok cikkeit szedje össze nekem, meg a sporttal kapcsolatos cikkeket külön.
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
senkit nem akarok róla lebeszélni, de ha csak egy kicsit is tudsz angolul, sokkal jobban jársz, ha amazonról rendelsz valamitÉn megvettem, végig is pörgettem otthon egy hétvége alatt (igen, ahol nincs net, meg mindenki pont akkor maradt koliban, amikor én otthon voltam). A múltról sokat meglehet tudni, bár Szabler alaposabb, de ezt tudjuk be helyhiánynak. De arra nagyon jó, hogy pár íráshoz meghozza a kedvet. Csapat összefoglalók néhol elég "gagyik", főleg a fiatal franchise-aknál, de hát ott tényleg nem egyszerű a helyzet.köszi,akkor lehet érdemes lenne nekem is megvenniNewman
Legjobb játékosok rovattal nem értek nagyon egyet, de aki benne van is megérdemli, és érdekes róluk olvasni.
Tehát főleg akkor ajánlott, ha érdeklődsz a múlt iránt is. Pár dolgot amúgy azért lehet belőle tanulni.
Jaja, nekem is egyébként ilyen Giders kiadásom van, ahogy mi hívjuk.deny79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én megvettem, végig is pörgettem otthon egy hétvége alatt (igen, ahol nincs net, meg mindenki pont akkor maradt koliban, amikor én otthon voltam). A múltról sokat meglehet tudni, bár Szabler alaposabb, de ezt tudjuk be helyhiánynak. De arra nagyon jó, hogy pár íráshoz meghozza a kedvet. Csapat összefoglalók néhol elég "gagyik", főleg a fiatal franchise-aknál, de hát ott tényleg nem egyszerű a helyzet.köszi,akkor lehet érdemes lenne nekem is megvenni
Legjobb játékosok rovattal nem értek nagyon egyet, de aki benne van is megérdemli, és érdekes róluk olvasni.
Tehát főleg akkor ajánlott, ha érdeklődsz a múlt iránt is. Pár dolgot amúgy azért lehet belőle tanulni.
Jaja, nekem is egyébként ilyen Giders kiadásom van, ahogy mi hívjuk.deny79
több mint 14 éve
Én megvettem, végig is pörgettem otthon egy hétvége alatt (igen, ahol nincs net, meg mindenki pont akkor maradt koliban, amikor én otthon voltam). A múltról sokat meglehet tudni, bár Szabler alaposabb, de ezt tudjuk be helyhiánynak. De arra nagyon jó, hogy pár íráshoz meghozza a kedvet. Csapat összefoglalók néhol elég "gagyik", főleg a fiatal franchise-aknál, de hát ott tényleg nem egyszerű a helyzet.Legjobb játékosok rovattal nem értek nagyon egyet, de aki benne van is megérdemli, és érdekes róluk olvasni.
Jaja, nekem is egyébként ilyen Giders kiadásom van, ahogy mi hívjuk.
több mint 14 éve
lolvalaki megvette ricsiék könyvét?érdemes befektetni rá?Newmankishaszi
bár inkább a szakmai részre lennék kiváncsi,pl arra,hogy van-e benne valami újdonság,amit nem tud egy random amcsi foci fan
de ez elég nagy mínusz
több mint 14 éve
MTI 😂Soldados és barátai 😛
http://comment.blog.hu/2010/11/17/warezoldalt_hirdet_az_mti
Kínzó kérdés: hogy tud minden felelősséget elhárítani, ha a neve alatt fut az egész?Dzsokijuing
több mint 14 éve
MTI 😂http://comment.blog.hu/2010/11/17/warezoldalt_hirdet_az_mti
Kínzó kérdés: hogy tud minden felelősséget elhárítani, ha a neve alatt fut az egész?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
akkor innen is egy high five a szakmai lektornak, ha volt egyáltalán ilyenja ezt enis lattam. allitolag van par szar peldany amit 'elnyomtak' deamugy korrekt, bar en nem vagom nekem nincs meg es nem is lesz. antiricsis vagyokBay Areavalaki megvette ricsiék könyvét?érdemes befektetni rá?Newmankishaszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ja ezt enis lattam. allitolag van par szar peldany amit 'elnyomtak' deamugy korrekt, bar en nem vagom nekem nincs meg es nem is lesz. antiricsis vagyokvalaki megvette ricsiék könyvét?érdemes befektetni rá?Newmankishaszi
több mint 14 éve
facebook .Dnekem donkartacs van faszbukon :cool:Bay Areaa faszbúk nem tommi, de Don Kartács alap😊kishaszi
több mint 14 éve
aztarohadt. pedig ráadásul nem is neki kellett írnia, hanem csak fordították, szerkesztették, amennyire tudom.
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
valaki megvette ricsiék könyvét?érdemes befektetni rá?Newman
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
nekem donkartacs van faszbukon :cool:Bay Areaa faszbúk nem tommi, de Don Kartács alap😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."