NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy lobotomy avatart össze tudok dobni a közelgő karácsony alkalmából 😀
Höri
nagyon szepen koszonom 1.5 ev minusz bowl.hu utan megvalok a blaxos avatartol
soldadosi magassagokba ezzel ugyan nem jutottam de attol meg ez sem keves ido
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Szép magyar siker: http://www.teol.hu/tolna/sport/ismert-focista-es-edzo-a-vilag-legjobb-kommandosa-344304

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vége a villáminterjúknak. Annyira nem vagyok én oda Bedéért, de általában minden nap elolvastam ezeket a szösszeneteket. -1 dolog az rss olvasomból.

több mint 14 éve
mighty8 34 — The Rebels' C
Lol, szakkoliban gyülielit kell olvasni előadásra 😀Rajna
B+ ne bassz, keress meg mer érdekelnek a részletek 😛

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Lol, szakkoliban gyülielit kell olvasni előadásra 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
valaki megvette ricsiék könyvét?érdemes befektetni rá?

több mint 14 éve
catattack 3 520
h rápörögtetek a témára 😀.brk
Személy szerint imádom a ribancokat. :cool:
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
h rápörögtetek a témára 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
miről fogadtatok?JJ Tiller
haverommal arról, hogy egyik csaj vajon lefeküdt e az egyik volt tanárunkkal
és csajnak kéne mondani vmi ártatlanabb dolgot (mivel alapból pletykaszinten indult a dolog).brk
Kérdezd a tanárt, vagy felejtsd el. A csajtól sose tudod meg!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
és csajnak kéne mondani vmi ártatlanabb dolgot (mivel alapból pletykaszinten indult a dolog).brk
a tanár helyett mondj egy jobban hangzó nevet, ennyiJJ Tiller
jó, csak jóval összetettebb a dolog, így látatlanban nem is lehet elmagyarázni 😀
mind1, azért kösz.brk
Akkor mondd azt, hogy abban fogadtatok, hogy a tanár lefeküdt-e vele. Máris a másik oldalról látszik az egész 😀
több mint 14 éve
a tanár helyett mondj egy jobban hangzó nevet, ennyiJJ Tiller
jó, csak jóval összetettebb a dolog, így látatlanban nem is lehet elmagyarázni 😀
mind1, azért kösz
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 426 — no es importante
a tanár helyett mondj egy jobban hangzó nevet, ennyi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
és csajnak kéne mondani vmi ártatlanabb dolgot (mivel alapból pletykaszinten indult a dolog)
több mint 14 éve
segítség kéne:
mit mondanátok ha fogadtatok vmiben, ami egy harmadik embert érint, az rájött, de a fogadás tárgyára nem és kérdezi h miről volt szó. ha elmondjuk az igazságot kurva nagy balhét csaphat, kitalálni meg nehéz.
vagy mondjatok ötletet. 😀.brk
miről fogadtatok?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
segítség kéne:
mit mondanátok ha fogadtatok vmiben, ami egy harmadik embert érint, az rájött, de a fogadás tárgyára nem és kérdezi h miről volt szó. ha elmondjuk az igazságot kurva nagy balhét csaphat, kitalálni meg nehéz.
vagy mondjatok ötletet. 😀.brk
nőjél fel

több mint 14 éve
segítség kéne:
vagy mondjatok ötletet. 😀
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
ha már máv: ha voltam olyan szerencsés, hogy 180 km-es utam során a kalauz egyszer sem kérte el a jegyem ellenőrzésre, vissza tudom váltani, esetleg becserélni majd egy olyanra, aminek az érvényessége nem holnap jár le?JJ Tiller
Tudtommal a jegyváltás helyszínén igen.Dzsokijuing
még pénteken is?

ja jut eszembe: kell akkor Igor könyve, a Death to the BCS? a héten valamikor oda tudom adniJJ Tiller
PM megy.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
ha már máv: ha voltam olyan szerencsés, hogy 180 km-es utam során a kalauz egyszer sem kérte el a jegyem ellenőrzésre, vissza tudom váltani, esetleg becserélni majd egy olyanra, aminek az érvényessége nem holnap jár le?JJ Tiller
Tudtommal a jegyváltás helyszínén igen.Dzsokijuing
még pénteken is?

ja jut eszembe: kell akkor Igor könyve, a Death to the BCS? a héten valamikor oda tudom adni

---
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
Tudtommal a jegyváltás helyszínén igen.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
ha már máv: ha voltam olyan szerencsés, hogy 180 km-es utam során a kalauz egyszer sem kérte el a jegyem ellenőrzésre, vissza tudom váltani, esetleg becserélni majd egy olyanra, aminek az érvényessége nem holnap jár le?

---
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
A MÁV-ról kell egy elég komoly előadást tartanom (csak a kerettéma van megadva, ezalatt lehet írni a befektetésekről, tartozásokról, alternatívákról, bármiről). Úgy gondoltam, hogy összehasonlítom az ÖBB-vel, kaptam is egy tippet, hogy van valahol fent egy jó tanulmány ebben a témában. Sehol nem találom, valami tipp esetleg?

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Úgy tűnik érdemes szex-shopban lottózni 😂
http://www.huffingtonpost.com/2010/11/13/ticket-bought-at-michigan_n_783150.html
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Soldados új avatar 😮 😮 😮Höri
most akartam írni én is. már a harmadik neki 3-4 év alatt 😛 neked hetente van ennyi, Caroline 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Soldados új avatar 😮 😮 😮