NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Soldados új avatar 😮 😮 😮HöriAsszem ez a 3. a négyéves pályafutásom során. Először Bettis volt, őt váltotta a Cowher-karikatúra, és most Aaron Smith.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nekem Johnny Bravo, azt se sokat láttam 😀Szobi22😂
nálam volt vagy 4-5 😀
több mint 14 éve
Nekem nagyon nem egyedi van. Egy csomó embernél láttam már ezt: http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/zo/r/UlIqmHJn-SK.gif :/F.Schleckennek a lánymegfelelője pedig hajaz Darth Vaderre 😀
több mint 14 éve
Nekem nagyon nem egyedi van. Egy csomó embernél láttam már ezt: http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/zo/r/UlIqmHJn-SK.gif :/
több mint 14 éve
A Muzzaikos Danny L-nek az van 😛 de amúgy nem tudom milyen rajzfilmből van...enyémből csak egy van :cool:briareosén se láttam az enyémet (bloo, aki itt van bal oldalt 😀) facebookon.kristof
én sem láttam az enyémet, pedig a legismertebb WD rajzfilm egyik főszereplője 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
én se az enyémet, de már elszedtemspace jamből az egyik kis földönkívüli pöcs volt berakva 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
enyémből csak egy van :cool:briareosén se láttam az enyémet (bloo, aki itt van bal oldalt 😀) facebookon.
több mint 14 éve
enyémből csak egy van :cool:én már kb mindenfélét láttamkonqueroraz se elcsépelt, nem ám... 😀Nemár, én büszke voltam, hogy nem látok egy másikat se 😕tenorx
Igor, ez facebook, nem fórum. ilyen alapon én is jóvagyok 😛konqueror
több mint 14 éve
én már kb mindenfélét láttamNemár, én büszke voltam, hogy nem látok egy másikat se 😕tenorxDugó a Hódító hódokból 😀tenorxaz se elcsépelt, nem ám... 😀
több mint 14 éve
Nemár, én büszke voltam, hogy nem látok egy másikat se 😕az se elcsépelt, nem ám... 😀miért mi van neked? Babi néni, vagy Disznóvágási Feri? 😂eaglesmcnabbDugó a Hódító hódokból 😀tenorx
több mint 14 éve
az se elcsépelt, nem ám... 😀Dugó a Hódító hódokból 😀tenorxLegjobb azért az enyém 😊tenorxmiért mi van neked? Babi néni, vagy Disznóvágási Feri? 😂eaglesmcnabb
Igor, ez facebook, nem fórum. ilyen alapon én is jóvagyok 😛
több mint 14 éve
Dugó a Hódító hódokból 😀Legjobb azért az enyém 😊tenorxmiért mi van neked? Babi néni, vagy Disznóvágási Feri? 😂eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Legjobb azért az enyém 😊tenorxmiért mi van neked? Babi néni, vagy Disznóvágási Feri? 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Legjobb azért az enyém 😊
több mint 14 éve
Nekem akkor meg kepet se kell valtanom 😛 😀jó az, féltem is hogy egy south parkos valamicsodával égeted majd magad 😛JJ TillerLOL 😀 Kisvakondot szerettem, volt mesekönyvem, valami autós verzióegyik osztálytársam azt hitte a kisvakondra, hogy magyar...
ezt még nem láttam 😀konqueror
az én képem sokkal jobb ott 😛Hurka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
jó az, féltem is hogy egy south parkos valamicsodával égeted majd magad 😛egyik osztálytársam azt hitte a kisvakondra, hogy magyar...akkor tessék, kulturálódj 😛LOL 😀 Kisvakondot szerettem, volt mesekönyvem, valami autós verzió
http://www.youtube.com/watch?v=enJhZM02dPwJJ Tiller
az én képem sokkal jobb ott 😛Hurka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
egyik osztálytársam azt hitte a kisvakondra, hogy magyar...LOL 😀 Kisvakondot szerettem, volt mesekönyvem, valami autós verzióami gáz, hogy vagy 5 embernél láttam Batmant, méghozzá ugyanazt a Batman képet, gondolom Googleben az volt az első találat. de DBZ karakterek is vannak szépszámmalkonquerorakkor tessék, kulturálódj 😛
az én képem sokkal jobb ott 😛
több mint 14 éve
LOL 😀 Kisvakondot szerettem, volt mesekönyvem, valami autós verzióami gáz, hogy vagy 5 embernél láttam Batmant, méghozzá ugyanazt a Batman képet, gondolom Googleben az volt az első találat. de DBZ karakterek is vannak szépszámmalkonquerorakkor tessék, kulturálódj 😛
ezt még nem láttam 😀
több mint 14 éve
ami gáz, hogy vagy 5 embernél láttam Batmant, méghozzá ugyanazt a Batman képet, gondolom Googleben az volt az első találat. de DBZ karakterek is vannak szépszámmalkonquerorakkor tessék, kulturálódj 😛
http://www.youtube.com/watch?v=enJhZM02dPw
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Max PC-t rakta ki 😂 egy másik Hurrikán falember meg pedómacit 😀 én a Firka Villából gondoltam kitenni Kandisznót vagy Ling Linget, de inkább hagytam a picsábaen mar kiraktam tamogatom a mozgalmatFB: "Ha 18+ nő vagy, november 16-től 20-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc egészalakos meztelen képedre, és bíztasd erre barátnőidet is! Cél: ne legyenek ruhás csajok a facebook-on, csakmeztelenek, szombatig!" 😀eaglesmcnabbmég nem láttam ilyet sajnos 😕konqueror
ennek a rajzfilmes szarnak mi ertelme van ?
btw nem rakom ki elegge furcsa lenne egy beavis&butthead avatar a sok hamupipoke meg micimacko kozott
bar a 2 stupid dogs meg nem akkora gaz 😊Fake
ami gáz, hogy vagy 5 embernél láttam Batmant, méghozzá ugyanazt a Batman képet, gondolom Googleben az volt az első találat. de DBZ karakterek is vannak szépszámmal
több mint 14 éve
FB: "Ha 18+ nő vagy, november 16-től 20-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc egészalakos meztelen képedre, és bíztasd erre barátnőidet is! Cél: ne legyenek ruhás csajok a facebook-on, csakmeztelenek, szombatig!" 😀eaglesmcnabbaz a durva h egy spanom találta ki, és így körbeért.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en mar kiraktam tamogatom a mozgalmatFB: "Ha 18+ nő vagy, november 16-től 20-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc egészalakos meztelen képedre, és bíztasd erre barátnőidet is! Cél: ne legyenek ruhás csajok a facebook-on, csakmeztelenek, szombatig!" 😀eaglesmcnabbmég nem láttam ilyet sajnos 😕konqueror
ennek a rajzfilmes szarnak mi ertelme van ?
btw nem rakom ki elegge furcsa lenne egy beavis&butthead avatar a sok hamupipoke meg micimacko kozott
bar a 2 stupid dogs meg nem akkora gaz 😊
több mint 14 éve
FB: "Ha 18+ nő vagy, november 16-től 20-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc egészalakos meztelen képedre, és bíztasd erre barátnőidet is! Cél: ne legyenek ruhás csajok a facebook-on, csakmeztelenek, szombatig!" 😀eaglesmcnabbmég nem láttam ilyet sajnos 😕
több mint 14 éve
FB: "Ha 18+ nő vagy, november 16-től 20-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc egészalakos meztelen képedre, és bíztasd erre barátnőidet is! Cél: ne legyenek ruhás csajok a facebook-on, csakmeztelenek, szombatig!" 😀