OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
adjál segítséget
több mint 14 éve
Az nem lenne stílusos, egyébként rohadt egyszerű 😀
több mint 14 éve
majd a modik bannal fenyegetik tenorx-et, aztán elárulja
több mint 14 éve
na, ha szaba találja ki beszarok 😀
több mint 14 éve
Nemár 😀 Valakinek igazán le eshetne (egyébként kösz Schlecknek, az ő agyából pattant ki) 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
10 és/vagy x
több mint 14 éve
Ennek nem sok értelme lenne, valljuk be 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
10 párhuzamos x-el 😂Bárhol. Ez már egész közel van 😀tenorxMég mindig senki nem találta ki a rangomat 😕tenorxMiért, hol lehet tippelni?
10 vagy xvadibandi
több mint 14 éve
Bárhol. Ez már egész közel van 😀Még mindig senki nem találta ki a rangomat 😕tenorxMiért, hol lehet tippelni?
10 vagy xvadibandi
több mint 14 éve
Mindjárt átkerekezek a József Attilára, hogy láthassam a forgatást!25000 USD-s gép nem annyira durva. Mondjuk vsz nem ér ennyit csak "eszmeileg"Egyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.Magyarország, én így szeretlek.
Másrészt mi a faszt tudhat egy 5 milliós fényképezőgép????somoskovig
De ha a gépen Jolánka meztelen fotói vannak, esetleg action közben, a gép nem 5, hanem 50 milkát ér kapásból.Dzsokijuing
de nekünk ez jó. Beszámolnak róla az USA-ban és máris értik majd miért utálja itt mindenki a cigányokatharomt
Na jó, nem, de csak azért, mert lusta vagyok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
25000 USD-s gép nem annyira durva. Mondjuk vsz nem ér ennyit csak "eszmeileg"Magyarország, én így szeretlek.Megint meglopták PittéketEgyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.
A budapesti József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén tüntette el valaki Brad Pitt méregdrága (ötmillió forintot érő) fényképezőgépét. Ez már a második komoly veszteség itt tartózkodásuk óta, hiszen Jolie kisasszonyt egy portás vágta át korábban másfélmillió forinttal.
Ha így folytatják, szegényen fognak hazamenni. 😂Stez
De ha a gépen Jolánka meztelen fotói vannak, esetleg action közben, a gép nem 5, hanem 50 milkát ér kapásból.Dzsokijuing
de nekünk ez jó. Beszámolnak róla az USA-ban és máris értik majd miért utálja itt mindenki a cigányokat
több mint 14 éve
Magyarország, én így szeretlek.Megint meglopták PittéketEgyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.
A budapesti József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén tüntette el valaki Brad Pitt méregdrága (ötmillió forintot érő) fényképezőgépét. Ez már a második komoly veszteség itt tartózkodásuk óta, hiszen Jolie kisasszonyt egy portás vágta át korábban másfélmillió forinttal.
De ha a gépen Jolánka meztelen fotói vannak, esetleg action közben, a gép nem 5, hanem 50 milkát ér kapásból.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Még mindig senki nem találta ki a rangomat 😕tenorxMiért, hol lehet tippelni?
10 vagy x
több mint 14 éve
Megint meglopták PittéketEgyrészt elég szégyen, jó kis képük lesz Magyarországról, mire hazamennek.
Másrészt mi a faszt tudhat egy 5 milliós fényképezőgép????
több mint 14 éve
Megint meglopták PittéketA budapesti József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén tüntette el valaki Brad Pitt méregdrága (ötmillió forintot érő) fényképezőgépét. Ez már a második komoly veszteség itt tartózkodásuk óta, hiszen Jolie kisasszonyt egy portás vágta át korábban másfélmillió forinttal.
Ha így folytatják, szegényen fognak hazamenni. 😂
több mint 14 éve
Még mindig senki nem találta ki a rangomat 😕
több mint 14 éve
Nekem fordítva.asserossz 😊
-mit sportol?
-baseball
-nem vékony maga ahhoz? (63 kg)
-nem ahhoz nem kell nagynak lenni
-ja akkor az nem az a beöltözős, sisakos?
-nem az az amerikai foci
-ja akkor ez az ütős
-Marika erre milyen vizsgálatokat csináljunk?
-asszisztens: legyenek mondjuk a focisok 😀Matthew99
|
több mint 14 éve
ma reggel voltam kórházba fizioterápián, és volt egy magasröptű beszélgetésem a nővérrel:Nekem fordítva.
...
-mit sportol?
-amerikai focizok.
-jaajjj az tudom melyik, az a baseball ugye?
-nem, mondom hogy amerikai foci.
-akkor az melyik?
-van felszerelés: sisak+mellvért és tojáslabdával játsszák.
-hmm, akkor megvan tudom melyik az, de van vmi más neve is ugye?
-nem tudom mire gondol, de NFL-amerikai foci.
-nem, vmi másra gondoltam.
-ez nem rögbi, ha arra gondolt...
-pedig arra gondoltam, hogy rögbi.
...
😊Divat
-mit sportol?
-baseball
-nem vékony maga ahhoz? (63 kg)
-nem ahhoz nem kell nagynak lenni
-ja akkor az nem az a beöltözős, sisakos?
-nem az az amerikai foci
-ja akkor ez az ütős
-Marika erre milyen vizsgálatokat csináljunk?
-asszisztens: legyenek mondjuk a focisok 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
ma reggel voltam kórházba fizioterápián, és volt egy magasröptű beszélgetésem a nővérrel:...
-mit sportol?
-amerikai focizok.
-jaajjj az tudom melyik, az a baseball ugye?
-nem, mondom hogy amerikai foci.
-akkor az melyik?
-van felszerelés: sisak+mellvért és tojáslabdával játsszák.
-hmm, akkor megvan tudom melyik az, de van vmi más neve is ugye?
-nem tudom mire gondol, de NFL-amerikai foci.
-nem, vmi másra gondoltam.
-ez nem rögbi, ha arra gondolt...
-pedig arra gondoltam, hogy rögbi.
...
😊
|
több mint 14 éve
http://index.hu/bulvar/hirek/2010/11/18/halalos_baleset_a_lagymanyosi_hidon/beb@szva, belőve, jaszkarizva nem kell hozzá sok tudás...
szomorú eset de valahogy érthetetlen hogyan hajtasz fel egy látványosan kettéválasztott hídra forgalommal szemben. és mindezt hatan nem veszik észre...haromt
ha nem áll fenn egyik tényező sem, akkor már csak a jogsi jogosságának ténye a kérdéses
a legszarabb helyzetben akkor is a forgalmi irány szerinti saját sávjában (valószínűleg) szabályosan közlekedő autóvezető van, mert hiába tudja, hogy ártatlan 3 ember halálában, egyrészt tudja magát a tényt és végigkíséri egész életében, plusz a hatósági eljárásban is alaposan megforgatják (tanúmeghallgatás, stb.)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Játék. "Pub game"Na mondjuk igen, azt még én is szoktam játszani itthon. Sőt, néha még nagymuter is beszáll pár nyílra főzés közben. 😂
Amit 7 sör után is tudnak 150 kilós emberek játszani, az nem sport 😛
Igor
több mint 14 éve
hát úgy h totál gatya mindenki.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://index.hu/bulvar/hirek/2010/11/18/halalos_baleset_a_lagymanyosi_hidon/szomorú eset de valahogy érthetetlen hogyan hajtasz fel egy látványosan kettéválasztott hídra forgalommal szemben. és mindezt hatan nem veszik észre...
több mint 14 éve
Játék. "Pub game"Erről Carlin jutott eszembe... "Running isn't a sport because anyone can do it".
Amit 7 sör után is tudnak 150 kilós emberek játszani, az nem sportIgor