NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na végre más is terjeszti az igét nem csak én az aláírásombanNE GYERE TÖBBET GESZTI PÉCSRE!főleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊Höriaz meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛haromt
aki nem vágná: http://www.indavideo.hu/video/Mega_Sound_System-csinalhatsz_barmit :cool:konqueror
Bár az inkább üzengetés, inkább hagyjuk hogy kiknek... De mindig ebből a számból veszem őket 😊 Bár akire vonatkozik úgyse vágja le 😛
több mint 14 éve
NE GYERE TÖBBET GESZTI PÉCSRE!az meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛haromtnem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛haromtfőleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊Höri
aki nem vágná: http://www.indavideo.hu/video/Mega_Sound_System-csinalhatsz_barmit :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igaz, kösz. 😀
több mint 14 éve
jáj, az x faktor szarból....JC6ja nem nézem ezt a műsort sorry a tudatlanságomért... szerintem nem kell aggódnod vége lesz a műsornak abbahagyja a rajongást... addig meg ne foglalkozz vele próbáld elviselni, bár ha igazán jó spanok vagytok nem lesz itt semmiféle probléma...ennyit tudok hozzáfűzni...
egyébként Tenorx barátom megmondta a frankót, ott a pont 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ja.jáj, az x faktor szarból....JC6ő ki?eaglesmcnabbHát én is ezt kérdem 😀tenorx
Hát akkor szard le, miért foglalkozol vele? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jáj, az x faktor szarból....Hát én is ezt kérdem 😀tenorxDORKA?tenorxő ki?eaglesmcnabb
több mint 14 éve
DORKA?tenorxő ki?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
DORKA?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Segítséget kérnék.Van egy régi cimborám, aki most teljesen begőzölt, és qrvára idegesít a viselkedése. DORKA fanatikus lett, és amint megmondtam neki a baráti véleményem, szinte szemen köpött... a legidegesítőbb az, hogy nem vagyok nagy facebook-os, de hogy minden álló nap ezt lássam, hogy dorka így meg úgy, ááááááá, nemigaz.
Mi a szart tegyek? Akkor is a barátom... kéne valami jó üzenet vagy tökömtuggya...
Ti mit tennétek?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aki valamilyen módon lemaradt róla - mert mondjuk véletlenül NCAA-t nézett 😛 - az most pótolhatja, nehogy kihagyjátokmivel senkit nem akarok kínozni így elárulom h csak 2:44-től van a lényeg előtte kínzás
http://www.youtube.com/watch?v=k9bCXPQymrAJJ Tiller
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Néha nagyon komoly beszólásai vannak, mikor a műsor átmenne drámaiba akkor mindig lő valami poént amivel kigúnyolja az egészet. Ez a stílus sokkal jobban bejön mint a Stohl féle, örülök hogy sikerült elbasznia ezt az állást 😊Nálam mindent vitt Balázs reakciója rá: "Hát igen, valóban nagyon durva, mikor 30 kilós gyerekek dühöngenek" 😂😂 (vagy valami hasonló)fetomyMekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayBSzar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
több mint 14 éve
aki valamilyen módon lemaradt róla - mert mondjuk véletlenül NCAA-t nézett 😛 - az most pótolhatja, nehogy kihagyjátokNálam mindent vitt Balázs reakciója rá: "Hát igen, valóban nagyon durva, mikor 30 kilós gyerekek dühöngenek" 😂😂 (vagy valami hasonló)fetomyMekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayBSzar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=k9bCXPQymrA
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nálam mindent vitt Balázs reakciója rá: "Hát igen, valóban nagyon durva, mikor 30 kilós gyerekek dühöngenek" 😂😂 (vagy valami hasonló)Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayBSzar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
több mint 14 éve
nyílr egy újabb eredménykövető topic a homáron. a kommentek egyharmada után beindul 3-4 júzer: http://homar.blog.hu/2010/11/08/van_e_ellenszenvesebb_a_magyar_legiutasnal?fullcommentlist=1#comments
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Bria mestert nyugdíjazták?catattackinkább pont fordítva, elkezdett dolgozni csak RL, nem pedig itt 😀
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bria mestert nyugdíjazták?catattackDolphins - Ravens topikba jelenleg is megtalálod 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Bria mestert nyugdíjazták?
több mint 14 éve
Nekem meg az ment a gépen, anyáék meg nézték a tévében az X-faktort 😛mentségemre kép a képben ment a ESPN 😛JayBfőleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊Höriaz meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛haromt
több mint 14 éve
JéBé
7 035
mentségemre kép a képben ment a ESPN 😛az meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛haromtnem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛haromtfőleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊Höri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛nem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛haromtfőleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊Höri
több mint 14 éve
nem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛haromtfőleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Igen, mindegyik szerelmes a sajátjaiba. Mondjuk ezért vannak négyen.A legszánalmasabb amit a mentorok leművelnek mikor a másik mentor nem isteniti a versenyzőjét. Főleg a Keresztes idegesítő.FViktor93Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayBAz a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
A legszánalmasabb amit a mentorok leművelnek mikor a másik mentor nem isteniti a versenyzőjét. Főleg a Keresztes idegesítő.Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99Szar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorxTudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayB