NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
főleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊Höri
az meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛haromt
NE GYERE TÖBBET GESZTI PÉCSRE!

aki nem vágná: http://www.indavideo.hu/video/Mega_Sound_System-csinalhatsz_barmit :cool:konqueror
na végre más is terjeszti az igét nem csak én az aláírásomban
Bár az inkább üzengetés, inkább hagyjuk hogy kiknek... De mindig ebből a számból veszem őket 😊 Bár akire vonatkozik úgyse vágja le 😛
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
nem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛haromt
az meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛haromt
NE GYERE TÖBBET GESZTI PÉCSRE!

aki nem vágná: http://www.indavideo.hu/video/Mega_Sound_System-csinalhatsz_barmit :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igaz, kösz. 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
jáj, az x faktor szarból....JC6
ja nem nézem ezt a műsort sorry a tudatlanságomért... szerintem nem kell aggódnod vége lesz a műsornak abbahagyja a rajongást... addig meg ne foglalkozz vele próbáld elviselni, bár ha igazán jó spanok vagytok nem lesz itt semmiféle probléma...ennyit tudok hozzáfűzni...

egyébként Tenorx barátom megmondta a frankót, ott a pont 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
ő ki?eaglesmcnabb
Hát én is ezt kérdem 😀tenorx
jáj, az x faktor szarból....JC6
Ja.
Hát akkor szard le, miért foglalkozol vele? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
DORKA?tenorx
ő ki?eaglesmcnabb
Hát én is ezt kérdem 😀tenorx
jáj, az x faktor szarból....
több mint 14 éve
DORKA?tenorx
ő ki?eaglesmcnabb
Hát én is ezt kérdem 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
DORKA?tenorx
ő ki?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
DORKA?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Segítséget kérnék.
Van egy régi cimborám, aki most teljesen begőzölt, és qrvára idegesít a viselkedése. DORKA fanatikus lett, és amint megmondtam neki a baráti véleményem, szinte szemen köpött... a legidegesítőbb az, hogy nem vagyok nagy facebook-os, de hogy minden álló nap ezt lássam, hogy dorka így meg úgy, ááááááá, nemigaz.

Mi a szart tegyek? Akkor is a barátom... kéne valami jó üzenet vagy tökömtuggya...

Ti mit tennétek?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aki valamilyen módon lemaradt róla - mert mondjuk véletlenül NCAA-t nézett 😛 - az most pótolhatja, nehogy kihagyjátok
http://www.youtube.com/watch?v=k9bCXPQymrAJJ Tiller
mivel senkit nem akarok kínozni így elárulom h csak 2:44-től van a lényeg előtte kínzás
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayB
Szar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
Nálam mindent vitt Balázs reakciója rá: "Hát igen, valóban nagyon durva, mikor 30 kilós gyerekek dühöngenek" 😂😂 (vagy valami hasonló)fetomy
Néha nagyon komoly beszólásai vannak, mikor a műsor átmenne drámaiba akkor mindig lő valami poént amivel kigúnyolja az egészet. Ez a stílus sokkal jobban bejön mint a Stohl féle, örülök hogy sikerült elbasznia ezt az állást 😊
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 417 — no es importante
Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayB
Szar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
Nálam mindent vitt Balázs reakciója rá: "Hát igen, valóban nagyon durva, mikor 30 kilós gyerekek dühöngenek" 😂😂 (vagy valami hasonló)fetomy
aki valamilyen módon lemaradt róla - mert mondjuk véletlenül NCAA-t nézett 😛 - az most pótolhatja, nehogy kihagyjátok
http://www.youtube.com/watch?v=k9bCXPQymrA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nálam mindent vitt Balázs reakciója rá: "Hát igen, valóban nagyon durva, mikor 30 kilós gyerekek dühöngenek" 😂😂 (vagy valami hasonló)
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nyílr egy újabb eredménykövető topic a homáron. a kommentek egyharmada után beindul 3-4 júzer: http://homar.blog.hu/2010/11/08/van_e_ellenszenvesebb_a_magyar_legiutasnal?fullcommentlist=1#comments

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
neuw 271 — Patriots fan
Bria mestert nyugdíjazták?catattack
inkább pont fordítva, elkezdett dolgozni csak RL, nem pedig itt 😀

--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bria mestert nyugdíjazták?catattack
Dolphins - Ravens topikba jelenleg is megtalálod 😊
több mint 14 éve
catattack 3 520
Bria mestert nyugdíjazták?
több mint 14 éve
mentségemre kép a képben ment a ESPN 😛JayB
Nekem meg az ment a gépen, anyáék meg nézték a tévében az X-faktort 😛
több mint 14 éve
nem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛haromt
mentségemre kép a képben ment a ESPN 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az meg a másikfele, hogy LSU-Alabama helyett gesztipetit bámulnak. felháborító és érthetetlen 😛
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
főleg, hogy futballt is lehetne nézni szombaton 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem volt elég a lebaszás a másik topikban? lécci hanyagoljuk már ezeket a megrendezett izéket. Már most mondom, hogyha elindul a valóvilág és az lesz a téma akkor gyakran fog járni az ujjam a ban gombon 😛
több mint 14 éve
Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayB
Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99
A legszánalmasabb amit a mentorok leművelnek mikor a másik mentor nem isteniti a versenyzőjét. Főleg a Keresztes idegesítő.FViktor93
Igen, mindegyik szerelmes a sajátjaiba. Mondjuk ezért vannak négyen.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayB
Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99
A legszánalmasabb amit a mentorok leművelnek mikor a másik mentor nem isteniti a versenyzőjét. Főleg a Keresztes idegesítő.