NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Akkor csak halkan 😀Csak akkor derül ki, ha rögtön átváltasz utána a Cool TV-re, ahol Geszti kerek perec megmondta, hogy istápoltja feladta a párbaj előtt és, hogy szar volt.Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayBAz a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99
De vigyázzunk a témával, mert haromt már múltkor is bant igért annak, aki X-faktorozik vagy megasztárkodik.vadibandi
Nem szoktam azt nézni. Így meg akkor főleg nem értem. Én sokkal jobban bírnám őket ha tényleg bevallanák, hogy ezt nem így terveztük.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Csak akkor derül ki, ha rögtön átváltasz utána a Cool TV-re, ahol Geszti kerek perec megmondta, hogy istápoltja feladta a párbaj előtt és, hogy szar volt.Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99Szar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorxTudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayB
De vigyázzunk a témával, mert haromt már múltkor is bant igért annak, aki X-faktorozik vagy megasztárkodik.
több mint 14 éve
Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayBMekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayBSzar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayBSzar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
több mint 14 éve
Nem hiszem, több videó is van, ahol felülésezik. Óriási találat ez. 😀a tökéletes mascot 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KfFjt9EXFgc&feature=player_embeddedHöriez tuti fake 😊haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a tökéletes mascot 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KfFjt9EXFgc&feature=player_embeddedHöriez tuti fake 😊
több mint 14 éve
szaba
10 543
A felülésnél ütött ki 😀
több mint 14 éve
a tökéletes mascot 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KfFjt9EXFgc&feature=player_embedded
több mint 14 éve
Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayBSzar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem csodálkozom:http://www.youtube.com/watch?v=2fK1WBrezYE&feature=related
😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=CFZ87ooDxWk&feature=relatedJaj de szivesen látnék ilyen fellépést magyar biztonságiaktól amikor egy cigányhorda betéved a boltba...
Kissé összeszorult a gyomrom a videó alatt. A háttal álló bal oldali kék inges arc tarolt. :ocatattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
http://www.youtube.com/watch?v=CFZ87ooDxWk&feature=relatedKissé összeszorult a gyomrom a videó alatt. A háttal álló bal oldali kék inges arc tarolt. :o
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQIHát ennél is elpattant egy húr 😂
😂eaglesmcnabb
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQI😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
hülye kérdést teszek fel.Áh😊 és jobb is, mint a füles, az ráadásul nyomhatja is az ember fülét.
Megdöglött az összes fülhallgatóm, de nem bírom ki utcán zenehallgatás nélkül. Nagyon gáz dolog klasszikus fejhallgatóval mászkálni utcán? csak mert eddig csak általam megvetett magukat rettenetes reppernek tartó arcokon láttam 😊haromt
Elsőre nekem is furi volt, de praktikus. Innentől kezdve engem az se zavar, amikor plüssfülvédővel mászkál. Az egészség fontosabb, jelen esetben meg az, hogy élvezd a zenét, metrón ultraszar, igazából nem lehet jól bedugóssal zenét hallgatni tapasztalataim szerint.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
meggyőztél 😊 az nem érdekel hogy megnéznek. Megtették elégszer amikor rövid nadrágban jártam még október végén is 😀hülye kérdést teszek fel.Pontosan ezzel a dilemmával én is találkoztam pont egy hónapja. Pedig alapvetően leszarom ha megnéznek, de azért nekem is kicsit meredeknek tűnt ez először. Aztán bevállaltam, és rájöttem hogy senki le nem szarja ha ilyennel mászkálsz. És tényleg százszor jobb az utcára mint a bedugós.Döme
Megdöglött az összes fülhallgatóm, de nem bírom ki utcán zenehallgatás nélkül. Nagyon gáz dolog klasszikus fejhallgatóval mászkálni utcán? csak mert eddig csak általam megvetett magukat rettenetes reppernek tartó arcokon láttam 😊haromt
több mint 14 éve
hülye kérdést teszek fel.Pontosan ezzel a dilemmával én is találkoztam pont egy hónapja. Pedig alapvetően leszarom ha megnéznek, de azért nekem is kicsit meredeknek tűnt ez először. Aztán bevállaltam, és rájöttem hogy senki le nem szarja ha ilyennel mászkálsz. És tényleg százszor jobb az utcára mint a bedugós.
több mint 14 éve
Járjatok a hetes buszcsalád vonalán, minden héten 4-5 ellenőrzést kapok.http://index.hu/video/2010/11/06/igy_buknak_le_az_ellenorok/amúgy csak nekem nem sikerült az utóbbi három hónapban a metrón kívül egyetlen ellenőrrel sem találkoznom? (bár még azt is tudom, hogy ott melyik megállóban hol állnak...)JJ Tiller
😀szaba
több mint 14 éve
hülye kérdést teszek fel.Az attól függ mennyire szeretsz zenét hallgatni. És mennyire érdekel, hogy mit gondolnak mások. Én is láttam már retro videoton fülhallgatóval macikat, elég sok futkározik ilyennel, kicsit sem repper kinézetűek...
több mint 14 éve
hülye kérdést teszek fel.Dehogy gáz. Viszont legyen rajtad buggyos gatyó, hoodie és New Era Yankees sapi.
De komolyra véve. Én nem szoktam foglalkozni azzal, hogy ki mit gondol. Úgyse ismernek. És szerintem jobban is szól a fejhallgató.
több mint 14 éve
Ilyenkor tél felé haladva még praktikus is. Persze nem ilyen enyhe időben.hülye kérdést teszek fel.az önbizalommal telelévő emberek teremtik a divatot. nyugodtan használd 😊shawnka
több mint 14 éve
hülye kérdést teszek fel.Nem 😛
Amúgy én kifejezetten utálok zenét hallgatni utazás közben 😀
több mint 14 éve
hülye kérdést teszek fel.az önbizalommal telelévő emberek teremtik a divatot. nyugodtan használd 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hülye kérdést teszek fel.Megdöglött az összes fülhallgatóm, de nem bírom ki utcán zenehallgatás nélkül. Nagyon gáz dolog klasszikus fejhallgatóval mászkálni utcán? csak mert eddig csak általam megvetett magukat rettenetes reppernek tartó arcokon láttam 😊