NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayB
Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99
Csak akkor derül ki, ha rögtön átváltasz utána a Cool TV-re, ahol Geszti kerek perec megmondta, hogy istápoltja feladta a párbaj előtt és, hogy szar volt.

De vigyázzunk a témával, mert haromt már múltkor is bant igért annak, aki X-faktorozik vagy megasztárkodik.vadibandi
Akkor csak halkan 😀

Nem szoktam azt nézni. Így meg akkor főleg nem értem. Én sokkal jobban bírnám őket ha tényleg bevallanák, hogy ezt nem így terveztük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Szar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.JayB
Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.Matthew99
Csak akkor derül ki, ha rögtön átváltasz utána a Cool TV-re, ahol Geszti kerek perec megmondta, hogy istápoltja feladta a párbaj előtt és, hogy szar volt.

De vigyázzunk a témával, mert haromt már múltkor is bant igért annak, aki X-faktorozik vagy megasztárkodik.

több mint 14 éve
Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayB
Szar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.tenorx
Az a zavaró, hogy a mentorok nem tudják azt mondani a versenyzőiknek, hogy ez most tényleg nem jött össze.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.JayB
Tudom hogy ultraszánalmasgáz kereskedelmi tv-n bármit is jónak nevezni, de ez engem tényleg elszórakoztat, a mondat második felével egyetértek.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a tökéletes mascot 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KfFjt9EXFgc&feature=player_embeddedHöri
ez tuti fake 😊haromt
Nem hiszem, több videó is van, ahol felülésezik. Óriási találat ez. 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a tökéletes mascot 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KfFjt9EXFgc&feature=player_embeddedHöri
ez tuti fake 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
A felülésnél ütött ki 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a tökéletes mascot 😀 http://www.youtube.com/watch?v=KfFjt9EXFgc&feature=player_embedded

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szar a műsor, az AFC "produkciója" meg a hazai televíziózás mélypontja volt.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mekkora gyalázatos szégyen volt ez az Anti Fitness klubb xfaktorban. Aki nem látta csekkolja, főleg a végét, ekkora gázt ritkán látni televízióban. Egyébként egy jó műsor, kár ilyenekkel elbaszni.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Nem csodálkozom:
http://www.youtube.com/watch?v=2fK1WBrezYE&feature=related
😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=CFZ87ooDxWk&feature=related
Kissé összeszorult a gyomrom a videó alatt. A háttal álló bal oldali kék inges arc tarolt. :ocatattack
Jaj de szivesen látnék ilyen fellépést magyar biztonságiaktól amikor egy cigányhorda betéved a boltba...
több mint 14 éve
catattack 3 520
http://www.youtube.com/watch?v=CFZ87ooDxWk&feature=related
Kissé összeszorult a gyomrom a videó alatt. A háttal álló bal oldali kék inges arc tarolt. :o
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQI
😂eaglesmcnabb
Hát ennél is elpattant egy húr 😂

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQI
😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
hülye kérdést teszek fel.
Megdöglött az összes fülhallgatóm, de nem bírom ki utcán zenehallgatás nélkül. Nagyon gáz dolog klasszikus fejhallgatóval mászkálni utcán? csak mert eddig csak általam megvetett magukat rettenetes reppernek tartó arcokon láttam 😊haromt
Áh😊 és jobb is, mint a füles, az ráadásul nyomhatja is az ember fülét.
Elsőre nekem is furi volt, de praktikus. Innentől kezdve engem az se zavar, amikor plüssfülvédővel mászkál. Az egészség fontosabb, jelen esetben meg az, hogy élvezd a zenét, metrón ultraszar, igazából nem lehet jól bedugóssal zenét hallgatni tapasztalataim szerint.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megdöglött az összes fülhallgatóm, de nem bírom ki utcán zenehallgatás nélkül. Nagyon gáz dolog klasszikus fejhallgatóval mászkálni utcán? csak mert eddig csak általam megvetett magukat rettenetes reppernek tartó arcokon láttam 😊haromt
Pontosan ezzel a dilemmával én is találkoztam pont egy hónapja. Pedig alapvetően leszarom ha megnéznek, de azért nekem is kicsit meredeknek tűnt ez először. Aztán bevállaltam, és rájöttem hogy senki le nem szarja ha ilyennel mászkálsz. És tényleg százszor jobb az utcára mint a bedugós.Döme
meggyőztél 😊 az nem érdekel hogy megnéznek. Megtették elégszer amikor rövid nadrágban jártam még október végén is 😀
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Pontosan ezzel a dilemmával én is találkoztam pont egy hónapja. Pedig alapvetően leszarom ha megnéznek, de azért nekem is kicsit meredeknek tűnt ez először. Aztán bevállaltam, és rájöttem hogy senki le nem szarja ha ilyennel mászkálsz. És tényleg százszor jobb az utcára mint a bedugós.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
http://index.hu/video/2010/11/06/igy_buknak_le_az_ellenorok/

😀szaba
amúgy csak nekem nem sikerült az utóbbi három hónapban a metrón kívül egyetlen ellenőrrel sem találkoznom? (bár még azt is tudom, hogy ott melyik megállóban hol állnak...)JJ Tiller
Járjatok a hetes buszcsalád vonalán, minden héten 4-5 ellenőrzést kapok.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az attól függ mennyire szeretsz zenét hallgatni. És mennyire érdekel, hogy mit gondolnak mások. Én is láttam már retro videoton fülhallgatóval macikat, elég sok futkározik ilyennel, kicsit sem repper kinézetűek...
több mint 14 éve
Dehogy gáz. Viszont legyen rajtad buggyos gatyó, hoodie és New Era Yankees sapi.

De komolyra véve. Én nem szoktam foglalkozni azzal, hogy ki mit gondol. Úgyse ismernek. És szerintem jobban is szól a fejhallgató.

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
az önbizalommal telelévő emberek teremtik a divatot. nyugodtan használd 😊shawnka
Ilyenkor tél felé haladva még praktikus is. Persze nem ilyen enyhe időben.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem 😛
Amúgy én kifejezetten utálok zenét hallgatni utazás közben 😀
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
az önbizalommal telelévő emberek teremtik a divatot. nyugodtan használd 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megdöglött az összes fülhallgatóm, de nem bírom ki utcán zenehallgatás nélkül. Nagyon gáz dolog klasszikus fejhallgatóval mászkálni utcán? csak mert eddig csak általam megvetett magukat rettenetes reppernek tartó arcokon láttam 😊