NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 393
52
20:30 POTATO BOWL [Boise ID], Fresno State vs Northern Illinois (NET4+)
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
ennyi, Djoko out 😊
több mint 3 éve
Japán mióta nagyhatalom vízilabdában?Tipikus lenne hogy verjük az USAt majd Japán lenne vereség
ThundersNFL
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 496
de amúgy ki a pöcsöm néz f1 szabadedzést? még a futam is unalmas...Nem is lenne ezzel gond, csak van még a köztévének egy M1, M2, M5, Duna World, amiken egyébként teljesen érdektelen és senki által nem nézett műsorok vannak, azokon is simán lehetne ilyenkor közvetítés
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
3 meccslabda
több mint 3 éve
Japán mióta nagyhatalom vízilabdában?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Most kell megrakni Djokot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Közben az Eurosporton teniszre kapcsoltakZverev 5-1 re megy
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
5-1 Zeverevnek
több mint 3 éve
hányadik kapufa ez már?3.
Szesze
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hányadik kapufa ez már?
több mint 3 éve
de amúgy ki a pöcsöm néz f1 szabadedzést? még a futam is unalmas...én néha, ha nem követem az f1-es híreket, akkor sok új dolog elhangzik a közvetítésen.
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Zverev innen mér behúzza.nyugtával dicsérd a NAV-ot
balintbaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
de amúgy ki a pöcsöm néz f1 szabadedzést? még a futam is unalmas...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kiállított játékosunk szépet blokkolt 😊
több mint 3 éve
Újvári hova tűnt a cselgáncsról?😊
több mint 3 éve
az korrekt gól
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Zverev innen mér behúzza.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Zverev meg 4-0-ra megy
több mint 3 éve
ES1-en tenisz a végét még pont láthatjuk
több mint 3 éve
Hát, nem tudom, legyen úgy...nyugi, a vége sima leszNagyon nem megy ma elől... Kapusba, kapufára...Vizi meg eddig nagyon nyögvenyelős, 4-2-re vezet Japán...khm pont ettől féltem... legyen meg valahogy!
warr_b
alatriste
warr_b
Szesze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Az nso által aranyesélyesnek titulált Major Veronika végül 35. lett, természetesen erről a hírről már be se számolnak, holott órák óta vége a versenynek.Amúgy van a sportlövészetnél durvábban betliző sportágunk az elmúlt évtizedek olimpiáin? Mármint a vb/eb-k által indukált elvárásokhoz képest.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 496
női foci az oszt kurvára fontos most az ES2-n 😀Jól leharcolták a gyepet az utóbbi másfél hétben.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
nyugi, a vége sima leszNagyon nem megy ma elől... Kapusba, kapufára...Vizi meg eddig nagyon nyögvenyelős, 4-2-re vezet Japán...khm pont ettől féltem... legyen meg valahogy!
warr_b
alatriste
warr_b
több mint 3 éve
zverev duplabrék, na innen szokott ő kiszopni 😀jaja, tuti, h meleg lesz még innen is
eaglesmcnabb