NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 378
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Niyonsaba férfi vagy nő?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Basszus Zhang 50 gyorson is elindul egy ilyen domináns 200 pillangó után? Ez elég fura
több mint 3 éve
Kampman
28 491
Az ilyen tarka színösszeállítású székekkel rendelkező stadionban a zártkapu sem látszik annyira
több mint 3 éve
Saladukha eddig kieső 13.91el, mondjuk lehet nincs formában, mert ez SB neki
több mint 3 éve
Kampman
28 491
A kanadai kapust elég csúnyán kiütötték a büntetőpárbaj előtt, bár baleset volt, nem szándékos.
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
A kapitány jó arc 😀
több mint 3 éve
A másik újzélandi pont most tudod egyénit dobni... közel van a szinthez, Anitanak nehéz lesz döntőbe kerülnie.
több mint 3 éve
Őket a futópályán kell keresni éppEz a kínai, ez....ööö......hűha.Először azt hittem a férfiak is most vannak
Kampman
Wester
több mint 3 éve
súlyemelésben vannakEz a kínai, ez....ööö......hűha.Először azt hittem a férfiak is most vannak
Kampman
Wester
több mint 3 éve
Női hármasban már 5en megugrották, és egy 6. centikkel maradt le. A hajnali diszkoszhoz képest erős.Alacsonyak ezek a szintek, a női súlyban feltétlenül. 66 felett lehet már érmet fognak nyerni a diszkoszdöntőben, 19 alatt pedig nem lesz top6 a női súly döntőben.
Sixo
több mint 3 éve
Ez a kínai, ez....ööö......hűha.Először azt hittem a férfiak is most vannak
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman
28 491
Ez a kínai, ez....ööö......hűha.
több mint 3 éve
12en, vagy ha ennél többen dobnak 18.80at akkor annyianannyian mennek döntőbe, akik megdobják a 18.80-at?Azt hittem, 19 lesz a szint. Idén 19-en dobtak 18,80 felett, szóval ez viszonylag alacsonynak tűnik így elsőre, de akkor lehet, hogy 18,5 is elég.18.80 a szint, szóval 19el fixen megvan 😀19 felett meg kell legyen, 18,70-el már lehet necc, már, ha mindenki jó formában van.Mi lehet a döntő szint?17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀Egy top30ra biztos 😀
alatriste
Rajna
alatriste
Rajna
Sixo
Rajna
alatriste
több mint 3 éve
Női hármasban már 5en megugrották, és egy 6. centikkel maradt le. A hajnali diszkoszhoz képest erős.
több mint 3 éve
annyian mennek döntőbe, akik megdobják a 18.80-at?Azt hittem, 19 lesz a szint. Idén 19-en dobtak 18,80 felett, szóval ez viszonylag alacsonynak tűnik így elsőre, de akkor lehet, hogy 18,5 is elég.18.80 a szint, szóval 19el fixen megvan 😀19 felett meg kell legyen, 18,70-el már lehet necc, már, ha mindenki jó formában van.Mi lehet a döntő szint?17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀Egy top30ra biztos 😀
alatriste
Rajna
alatriste
Rajna
Sixo
Rajna
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Azt hittem, 19 lesz a szint. Idén 19-en dobtak 18,80 felett, szóval ez viszonylag alacsonynak tűnik így elsőre, de akkor lehet, hogy 18,5 is elég.18.80 a szint, szóval 19el fixen megvan 😀19 felett meg kell legyen, 18,70-el már lehet necc, már, ha mindenki jó formában van.Mi lehet a döntő szint?17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀Egy top30ra biztos 😀
alatriste
Rajna
alatriste
Rajna
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 491
Pedig milyen nosztalgikus élmény, ahogy a 2002-es VB stadionjaiban játszanak.Kanada - Brazília női soccer negyedöntőKár, hogy lemaradtam az első 110 percről!
111. perc, 0-0
Kampman
Vrij6
több mint 3 éve
18.80 a szint, szóval 19el fixen megvan 😀19 felett meg kell legyen, 18,70-el már lehet necc, már, ha mindenki jó formában van.Mi lehet a döntő szint?17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀Egy top30ra biztos 😀
alatriste
Rajna
alatriste
Rajna
több mint 3 éve
19 felett meg kell legyen, 18,70-el már lehet necc, már, ha mindenki jó formában van.Mi lehet a döntő szint?17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀Egy top30ra biztos 😀
alatriste
Rajna
alatriste
több mint 3 éve
Kampman
28 491
5000 méteres előfutamMég szerencse, hogy a maratoniban nincs elődöntő, meg ilyesmi.
több mint 3 éve
Kanada - Brazília női soccer negyedöntőKár, hogy lemaradtam az első 110 percről!
111. perc, 0-0
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mi lehet a döntő szint?17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀Egy top30ra biztos 😀
alatriste
Rajna
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kanada - Brazília női soccer negyedöntőgólgazdag mint a softball torna. 😀
111. perc, 0-0
Kampman
Pedig az első csoportmeccseken potyogtak a gólok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀Egy top30ra biztos 😀
alatriste
több mint 3 éve
17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀
Liverpool Fc