Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
HAHAHAHA, a szokásos USA váltóblama. Mindig találnak új módszert DQ-ra 😀Ilyet még ifiben se csináltunk bakker, ilyen hiba röhej 😅🤣
Igor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Az szép, USA elváltotta magát és nincs kizárásDe van... Nah, csak késtek
Grat olimpia 🤦♂️
Chargers LT
több mint 3 éve
HAHAHAHA, a szokásos USA váltóblama. Mindig találnak új módszert DQ-ra 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ibarguena utolsóra ugrott egy 14.37, 3 centivel a szint alatt, az addigi 14:08a nem lett volna elég. Viszont nagy kedvencem Saladukha kiesett 😕 Rypakova is, aki Londonban nyert, 3 olimpián 3 érmet szerzett.
több mint 3 éve
pinyó bronzot is adhatnák valamelyiken..
több mint 3 éve
Az szép, USA elváltotta magát és nincs kizárásGrat olimpia 🤦♂️
több mint 3 éve
Amúgy ha januárban szült, akkor miért lett volna jó neki az eredeti időben 20 nyára tartották volna az olimpiát? 3-4 hónaposan versenyzett volna, vagy arra gondolt, hogy akkor biztos elhalasztják a családalapítást?Nem b@sztak volna a karantenban
Sixo
több mint 3 éve
Ez történtNem láttam, de mondjuk ez csak akkor vicces, ha elsőként kezdi a váltást. 😀Kár hogy senki nem rakott csajt utsó embernek, jót lehetett volna röhögni. 😀Nigéria?
balintbaba
NB2
balintbaba
több mint 3 éve
deyell
11 724
na most jön La Cruz(még jó, hogy az m4 online ökölvívást egyik feeden sem ad)
choose life
több mint 3 éve
Nem láttam, de mondjuk ez csak akkor vicces, ha elsőként kezdi a váltást. 😀Kár hogy senki nem rakott csajt utsó embernek, jót lehetett volna röhögni. 😀Nigéria?
balintbaba
NB2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Kár hogy senki nem rakott csajt utsó embernek, jót lehetett volna röhögni. 😀Nigéria?
balintbaba
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Kár hogy senki nem rakott csajt utsó embernek, jót lehetett volna röhögni. 😀Nem lett volna PC, valljuk be.
balintbaba
több mint 3 éve
nigériai csaj jó volt nyúlnak a végén 😊
több mint 3 éve
Kár hogy senki nem rakott csajt utsó embernek, jót lehetett volna röhögni. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
3. lettek a belgák? Borlee kb megállt a végére
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Aha, nem rossz4x400 váltóban láttam most.Ez a német férfi gatya-mez kombó kurva jól néz ki.Milyen sportban?
balintbaba
Kampman
balintbaba
több mint 3 éve
4x400 váltóban láttam most.Ez a német férfi gatya-mez kombó kurva jól néz ki.Milyen sportban?
balintbaba
Kampman
több mint 3 éve
Amúgy ha januárban szült, akkor miért lett volna jó neki az eredeti időben 20 nyára tartották volna az olimpiát? 3-4 hónaposan versenyzett volna, vagy arra gondolt, hogy akkor biztos elhalasztják a családalapítást?Covid-baba lett
Sixo
több mint 3 éve
Rohadt idegesítő, hogy egy ideig semmi igazán érdekes nem volt, aztán most meg egyszerre úszás, atlétika, vívás, nekünk fontos vízilabda, az előbb fejezték be a dzsúdót, nem lehet ezt egyszerre követni
több mint 3 éve
Amúgy ha januárban szült, akkor miért lett volna jó neki az eredeti időben 20 nyára tartották volna az olimpiát? 3-4 hónaposan versenyzett volna, vagy arra gondolt, hogy akkor biztos elhalasztják a családalapítást?
több mint 3 éve
Érdekes ez a vegyesváltó 4x400 😎
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 3 éve
Nem hiszem, Riner kezd öregedni... tudom h csak 3 év és Párizs, de 50/50-re tenném h kihúzza-e addig.Basszus, Krpalek nyert végül?Jaja, nagyot ment a döntőben is. Kíváncsi lettem volna mire ment volna Riner ellen, de talán majd 3 év múlva kiderül 😊
Akartam tenni rá még tegnap este, de nem mertem... ahhh...
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nem, csak a bronz meccset nem kommentálta, de a döntőn már voltGondolom F1Újvári hova tűnt a cselgáncsról?😊3 intés, leléptették 😀
NB2
empty taxi
FLZOLI