Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Na jó, de mindenki fél méterrel marad el tőle? 23-an dobtak idén 18,70-et, a 18,20 attól fél méterre van.Nem fog mindenki idei eredményt dobni egy 3 dobásos kvaliban...Legalább, ha nem rontja el az egészet a mezőny háromnegyede17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz18.20-18.30 fog kelleni szerintem...
Sixo
Igor
Rajna
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Jobban helyezik a büntetőket, mint sok férfi.Ezen most őszintén meglepődtem, még ha maguk a lövések nagyon gyengék is.
több mint 3 éve
Borotváltam egyet a mellkasomban, szomszéd körömlakkjában van színre festettem17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhözUgandai zászló megvan?
Sixo
Vrij6
több mint 3 éve
Ausztrál Britt női focin is hosszabbítás van 2:2 után
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Aus-Gbr-en is OT van
több mint 3 éve
Titmus egyikőtök sem mondta, pedig én rá voksoltam volna, mert ő az aki 2 egyénit nyert egyenlőre.De miatta bukták a 4x200-at, ami elég gáz részéről. De ha 800-on korrigál, beelőzi Zhangot, csak ha McKeon 50-en és a váltókban még rátesz, akkor még úgysem ő az MVP
Sixo
több mint 3 éve
Nem fog mindenki idei eredményt dobni egy 3 dobásos kvaliban...Legalább, ha nem rontja el az egészet a mezőny háromnegyede17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz18.20-18.30 fog kelleni szerintem...
Sixo
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhözUgandai zászló megvan?
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Már csak egy kör van hátra, azt mondod annyit fog javulni?17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz18.20-18.30 fog kelleni szerintem...
Sixo
Igor
több mint 3 éve
huhh Gao csúnyább mint Gong 😊10 millióért bevállalnám. 😀
NB2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Titmus egyikőtök sem mondta, pedig én rá voksoltam volna, mert ő az aki 2 egyénit nyert egyenlőre.
több mint 3 éve
Legalább, ha nem rontja el az egészet a mezőny háromnegyede17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz18.20-18.30 fog kelleni szerintem...
Sixo
Igor
több mint 3 éve
17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz18.20-18.30 fog kelleni szerintem...
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
huhh Gao csúnyább mint Gong 😊
több mint 3 éve
17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz
több mint 3 éve
Niyonsabát kizárták? Új ítélet született a Sportdöntőbíróságon a futam alatt? 😀
több mint 3 éve
Ki eddig számotokra a legjobb női úszó idén? Titmus? McKeon ? Ledecky?Zhang,
Sixo
Ahh, női.. sry.
McKeon felzárkózhat 50-nel esetleg... Titmus esetleg ha nyer 800-on.
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Ki eddig számotokra a legjobb női úszó idén? Titmus? McKeon ? Ledecky?Nálam egyelőre McKeon, de a váltóktól és az 50-től is függ, no meg a 800-tól.
Sixo
több mint 3 éve
Ki eddig számotokra a legjobb női úszó idén? Titmus? McKeon ? Ledecky?Katinka
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Ki eddig számotokra a legjobb női úszó idén? Titmus? McKeon ? Ledecky?
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Nem látom értelmét ezeknek az 50 méteres számoknak, még a 100 is a komolyan vehetőség határán van.
több mint 3 éve
Niyonsaba férfi vagy nő?Ez egy túlságosan bonyolult kérdés egy ilyen fórumra, több bírósági határozat is született már az ügyben...
balintbaba