Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Ez a német férfi gatya-mez kombó kurva jól néz ki.Milyen sportban?
balintbaba
több mint 3 éve
Anita kiesett 😕Ez azért csalódás
NB2
Messze volt idén az egyéni legjobbtól... Méterekre
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ez a német férfi gatya-mez kombó kurva jól néz ki.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
áhhhh, nem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Anita kiesett 😕
több mint 3 éve
Gondolom F1Újvári hova tűnt a cselgáncsról?😊3 intés, leléptették 😀
NB2
empty taxi
több mint 3 éve
18,37re ugrott fel a 12.Jó, hogy az m4-en a 18-as szinttel számolnak továbbra is, mint reális esély...
Sixo
több mint 3 éve
Basszus, Krpalek nyert végül?Jaja, nagyot ment a döntőben is. Kíváncsi lettem volna mire ment volna Riner ellen, de talán majd 3 év múlva kiderül 😊
Akartam tenni rá még tegnap este, de nem mertem... ahhh...
Igor
több mint 3 éve
Újvári hova tűnt a cselgáncsról?😊3 intés, leléptették 😀
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Fuhh, a maszkos amcsi súlylökő vaddisznóNe kamuzz tegnap este is róla álmodoztál.
Nem futnék össze vele egy sikátorban 😅
Chargers LT
több mint 3 éve
Song jöhetne az Eagles-be tackle-nek. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
A világ legmerészebb, legbátrabb férfija, akkor Saunders mellett félre mer kúrni!
több mint 3 éve
Basszus, Krpalek nyert végül?Akartam tenni rá még tegnap este, de nem mertem... ahhh...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Fuhh, a maszkos amcsi súlylökő vaddisznóNem futnék össze vele egy sikátorban 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Belgának. 😀Ez egy kifigurázása a német zászlónak! 😀17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhözUgandai zászló megvan?
Sixo
Vrij6
Szokol
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
18,5Szerinted mi lesz a szint 18.70? Meglátjuk ki lesz közelebb..Na jó, de mindenki fél méterrel marad el tőle? 23-an dobtak idén 18,70-et, a 18,20 attól fél méterre van.Nem fog mindenki idei eredményt dobni egy 3 dobásos kvaliban...Legalább, ha nem rontja el az egészet a mezőny háromnegyede17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz18.20-18.30 fog kelleni szerintem...
Sixo
Igor
Rajna
Igor
Rajna
Igor
több mint 3 éve
Igen, én is emlékszem egyre, hogy aranypont alatt zavartak le vkit.léptettek már le valakit 3 intéssel judoban ezen az olimpián?Ja, ma vagy tegnap láttam egy olyat.
Szesze
Rajna
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ez a 3. kínai sem lesz az esetem 😊
több mint 3 éve
Raven Saundersszel se futnék össze éjszaka egy sikátorban.
több mint 3 éve
Ez egy kifigurázása a német zászlónak! 😀17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhözUgandai zászló megvan?
Sixo
Vrij6
több mint 3 éve
Szerinted mi lesz a szint 18.70? Meglátjuk ki lesz közelebb..Na jó, de mindenki fél méterrel marad el tőle? 23-an dobtak idén 18,70-et, a 18,20 attól fél méterre van.Nem fog mindenki idei eredményt dobni egy 3 dobásos kvaliban...Legalább, ha nem rontja el az egészet a mezőny háromnegyede17.59el Anita újabb ideit dobott, perpill 17.74 kellene a döntőhöz18.20-18.30 fog kelleni szerintem...
Sixo
Igor
Rajna
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nem tudom beelőzi-e.. de igazából a 200 papírforma volt, 400-on is ő volt az esélyesebb, és bukt a vaál... ha nyer 800-on az upset, de nálam kb akkor lenne egy szinten Zhang-gal...Titmus egyikőtök sem mondta, pedig én rá voksoltam volna, mert ő az aki 2 egyénit nyert egyenlőre.De miatta bukták a 4x200-at, ami elég gáz részéről. De ha 800-on korrigál, beelőzi Zhangot, csak ha McKeon 50-en és a váltókban még rátesz, akkor még úgysem ő az MVP
Sixo
Rajna
Amúgy ha lehet mást mondani ki voltmég impressziv: Haughey és Schoenmaker
Szerkesztette: Igor