Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
17.42 súlylökésben. Elég lehet? 😀
alatriste
Egy top30ra biztos 😀
Rajna
Mi lehet a döntő szint?
alatriste
19 felett meg kell legyen, 18,70-el már lehet necc, már, ha mindenki jó formában van.
Rajna
18.80 a szint, szóval 19el fixen megvan 😀
Sixo
Azt hittem, 19 lesz a szint. Idén 19-en dobtak 18,80 felett, szóval ez viszonylag alacsonynak tűnik így elsőre, de akkor lehet, hogy 18,5 is elég.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 894
Kanada - Brazília női soccer negyedöntő

111. perc, 0-0
Kampman
Kár, hogy lemaradtam az első 110 percről!
Vrij6
Pedig milyen nosztalgikus élmény, ahogy a 2002-es VB stadionjaiban játszanak.

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 349 — LIGHTS OUT!
alatriste
Egy top30ra biztos 😀
Rajna
Mi lehet a döntő szint?
alatriste
19 felett meg kell legyen, 18,70-el már lehet necc, már, ha mindenki jó formában van.
Rajna
18.80 a szint, szóval 19el fixen megvan 😀

több mint 4 éve
alatriste
Egy top30ra biztos 😀
Rajna
Mi lehet a döntő szint?
alatriste

több mint 4 éve
5000 méteres előfutam
Még szerencse, hogy a maratoniban nincs elődöntő, meg ilyesmi.

több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 934 — Слава Україні! Героям слава!

111. perc, 0-0
Kampman
Kár, hogy lemaradtam az első 110 percről!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 750 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
Egy top30ra biztos 😀
Rajna
Mi lehet a döntő szint?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 661 — je suis poloska

111. perc, 0-0
Kampman
gólgazdag mint a softball torna. 😀
Pedig az első csoportmeccseken potyogtak a gólok

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
alatriste
Egy top30ra biztos 😀

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 750 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 4 éve

111. perc, 0-0

több mint 4 éve
17.42-t dobott Anita elsőre.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Közben Rojas és Povea is megugrott a szintet.

több mint 4 éve
Lobanovszkij Maxim 22.25öt úszott. 21.97 kellett volna az elődöntőhöz.

több mint 4 éve
maxim most úszik

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 488
Kicsit lejt a medence, szerencse hogy képesek a lányok megrázni magukat, amikor kell..
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 393 — nabege2@yahoo.com
Nem azt mondom, hogy vérzik a szemem, de azért eléggé önkínzás női vízilabdát nézni.
balintbaba
Kapcsolj az ES2-n női focira 😊
több mint 4 éve
el ne baszarintsuk már innen...

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 661 — je suis poloska
edina még mindig top, mióta bejött azóta +3
eaglesmcnabb
Engem meg is lepette, hogy nem ő a no1. Bár nem nézek minden 7végén női pólót azt is be kell vallanom.
alatriste
eddig nem volt gond a kapusteljesítménnyel, semmi nem indokolta a cserét, ezt is szerintem csak lélektanilag, de tény hogy ma majdnem mindent fog.
eaglesmcnabb
Harmadik negyedben bemondta HajdúBé hogy 0/3-mal kezdett
Heisman
az előző 2 meccsre gondoltam. mai meccsen sem volt kirívóan szar
De arra kíváncsi leszek ki kezd a kínaiak ellen, én bent hagynám Edinát.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
eaglesmcnabb
Engem meg is lepette, hogy nem ő a no1. Bár nem nézek minden 7végén női pólót azt is be kell vallanom.
alatriste
Az olimpiai selejtezőn Magyari vlt kb. az MVP. És aztán mst az USA ellen is brillírzott, igaz, az oroszok ellen meg most is mintha benn se lett volna a vízben.
Rajna
Usa ellen nagyon nyomott az oké az lepett meg engem kicsit, hog a torna előtt ő volt a kezdő. a selejtezőt nem néztem, így érthető.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 358 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Széna téri gól

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 992 — WHO DAT!!!!
Csak mondani kellett, pont kapott egy potyát Edina 😀

több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
Nem azt mondom, hogy vérzik a szemem, de azért eléggé önkínzás női vízilabdát nézni.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 926 — "Montoya por favor!"
eaglesmcnabb
alatriste
eddig nem volt gond a kapusteljesítménnyel, semmi nem indokolta a cserét, ezt is szerintem csak lélektanilag, de tény hogy ma majdnem mindent fog.
eaglesmcnabb
Harmadik negyedben bemondta HajdúBé hogy 0/3-mal kezdett

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
eaglesmcnabb
alatriste
Az olimpiai selejtezőn Magyari vlt kb. az MVP. És aztán mst az USA ellen is brillírzott, igaz, az oroszok ellen meg most is mintha benn se lett volna a vízben.