Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
az korrekt gól
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Zverev innen mér behúzza.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Zverev meg 4-0-ra megy
több mint 4 éve
ES1-en tenisz a végét még pont láthatjuk
több mint 4 éve
Hát, nem tudom, legyen úgy...nyugi, a vége sima leszNagyon nem megy ma elől... Kapusba, kapufára...Vizi meg eddig nagyon nyögvenyelős, 4-2-re vezet Japán...khm pont ettől féltem... legyen meg valahogy!
warr_b
alatriste
warr_b
Szesze

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Az nso által aranyesélyesnek titulált Major Veronika végül 35. lett, természetesen erről a hírről már be se számolnak, holott órák óta vége a versenynek.Amúgy van a sportlövészetnél durvábban betliző sportágunk az elmúlt évtizedek olimpiáin? Mármint a vb/eb-k által indukált elvárásokhoz képest.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
női foci az oszt kurvára fontos most az ES2-n 😀Jól leharcolták a gyepet az utóbbi másfél hétben.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
nyugi, a vége sima leszNagyon nem megy ma elől... Kapusba, kapufára...Vizi meg eddig nagyon nyögvenyelős, 4-2-re vezet Japán...khm pont ettől féltem... legyen meg valahogy!
warr_b
alatriste
warr_b
több mint 4 éve
zverev duplabrék, na innen szokott ő kiszopni 😀jaja, tuti, h meleg lesz még innen is
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Nagyon nem megy ma elől... Kapusba, kapufára...Vizi meg eddig nagyon nyögvenyelős, 4-2-re vezet Japán...khm pont ettől féltem... legyen meg valahogy!
warr_b
alatriste

több mint 4 éve
zverev duplabrék, na innen szokott ő kiszopni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Vizi meg eddig nagyon nyögvenyelős, 4-2-re vezet Japán...khm pont ettől féltem... legyen meg valahogy!
warr_b

Liverpool Fc
több mint 4 éve
női foci az oszt kurvára fontos most az ES2-n 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
hármat kell egyszerre nézni..
több mint 4 éve
Vizi meg eddig nagyon nyögvenyelős, 4-2-re vezet Japán...

több mint 4 éve
azért ez a forma1 nagyon fontos most😕
több mint 4 éve
A tamadójátékunk eddig borzalom10el kellene kb nyerni, de vezet Japán
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Dunán elkapcsolták a teniszt a fostos forma 1 szabadedzésre... 🤬

több mint 4 éve
japók meg meglepően jól tartják magukat egyelőre sajnos..
több mint 4 éve
Tök jó, hogy a támadóidő nem áll meg szabálytalanságnál sem, így tényleg úgy lehet tördelni a játékot, ahogy nem szégyellik.
több mint 4 éve
hú mit mentett zverev
több mint 4 éve
n aitt az intéses vereség, ráadásul az aranymeccsen..
több mint 4 éve
Japán kapus becsukja a szemét, amikor elindul a lövés 😆

több mint 4 éve
Marina meg inkább ilyen mediterrán név, de van a Balkánon isNa az még furábbFun fact, van közös keresztnév japán és magyar nevek között: MarinaErika
Ezt se gondoltam
Chargers LT
Peszinter Ferenc
Mondjuk az az egész világon használják
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz