Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Itt van mindenmicsoda rasszista hozzászólás ez!!!Nem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.az úszás. itt legalább színes a mezőny
Kampman
eaglesmcnabb
NB2
több mint 3 éve
micsoda rasszista hozzászólás ez!!!Nem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.az úszás. itt legalább színes a mezőny
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Kissa biztos népszerű lenne pedig japánban.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Tudom, de most csak azok jutottak eszembe, amik pont egyszerre mennekNem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.Van nyiltvizi uszas is, meg 50 kilis gyaloglás...
Kampman
Igor
több mint 3 éve
Miután a spanyolok kiütötték Ausztráliát, érdekesen alakul a másik csoport női pólóban. A spanyolok már megnyerték ezzel a csoportot. A kulcsmeccs a holland-kanadai lesz az utolsó napon, ha a hollandok nyernek, akkor 2. Hollandia 3. Ausztrália 4. Kanada, ha döntetlen, akkor 2. Ausztrália 3. Hollandia 4. Kanada, ha pedig Kanada nyer, akkor 2. Ausztrália 3. Kanada 4. Hollandia.Tehát, ha a hollandok és mi is nyerünk, akkor Kanadával negyeddöntőzünk, és ottani siker esetén az orosz-holland győztesével játszanánk, ez álomszerű ág lenne, persze bárkitől kikaphatunk itt is, de elkerülnénk a három legkellemetleebb ellenfelet (USA, spanyolok, auszik).
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Igen, talán ez az oda-vissza mozgás az altató, 400 m fölött csinálhatnák nyíltvízi körülmények között.Nem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.az úszás. itt legalább színes a mezőny
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.Van nyiltvizi uszas is, meg 50 kilis gyaloglás...
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
ezek után nem lepődnék meg ha növesztettél volna egy keskeny bajuszodNem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.az úszás. itt legalább színes a mezőny
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.az úszás. itt legalább színes a mezőny
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Nem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.
több mint 3 éve
Tudom, de bekele az all-time kedvenc atlétám (ha elkerülték volna a sérülések tuti vitte volna a fradi) , meg a 2000-es 10km haile-tergat befutója is beégett a retinámba, ezek miatt nem tudok másnak szurkolni.Azt tudod, h előbb az etiópok domináltak, aztán jöttek a kenyaiak... aztán az etiópok csak visszavették?én már akkor az etiópoknak szurkoltam amikor a kenyaiak domináltak!!!tipikus bandwagon etióphajrá etiópia!!!BOO THIS MAN!
eaglesmcnabb
Igor
Kampman
eaglesmcnabb
Micsoda bandwagon fan...
Igor
Bostwanának meg minden sportban szurkolok ahol csak látom őket.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
hülye kérdés, te csak nőket nézel, kb 1.5 órája értem haza, nem olvastam mit írtatok 7 ótaEgész nap a nőit írjuk vaze 😁USA - Holland foci ragadó 35 perc után már 2-1ffi vagy női ?
Chargers LT
Sixo
USA ffi foci mit keresne itt
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 490
női, a férfiak közül egyik se jutott kiUSA - Holland foci ragadó 35 perc után már 2-1ffi vagy női ?
Chargers LT
Sixo
több mint 3 éve
nőiUSA - Holland foci ragadó 35 perc után már 2-1ffi vagy női ?
Chargers LT
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Egész nap a nőit írjuk vaze 😁USA - Holland foci ragadó 35 perc után már 2-1ffi vagy női ?
Chargers LT
Sixo
USA ffi foci mit keresne itt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
NőiUSA - Holland foci ragadó 35 perc után már 2-1ffi vagy női ?
Chargers LT
Sixo
több mint 3 éve
USA - Holland foci ragadó 35 perc után már 2-1ffi vagy női ?
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Ha megkérdeznéd tőle, hogy ki volt Abebe Bikila, elküldene logopédushoz....Azt tudod, h előbb az etiópok domináltak, aztán jöttek a kenyaiak... aztán az etiópok csak visszavették?én már akkor az etiópoknak szurkoltam amikor a kenyaiak domináltak!!!tipikus bandwagon etióphajrá etiópia!!!BOO THIS MAN!
eaglesmcnabb
Igor
Kampman
eaglesmcnabb
Micsoda bandwagon fan...
Igor
több mint 3 éve
persze, szurkolok is egy amos éremnek, de azért hosszú távlatban nem tényezők ők más versenyszámokban. (sajna)botswana is jó lehetne, de sajna a busmanok a jóval hosszabb távokon az igazán jók 😀Pont, hogy 400-on meg 800-on van jó botswanai
eaglesmcnabb
Rajna
szerk.: meg aztán Amos sem az a kiköpött busman 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 3 éve
USA - Holland foci ragadó 35 perc után már 2-1
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Azt tudod, h előbb az etiópok domináltak, aztán jöttek a kenyaiak... aztán az etiópok csak visszavették?én már akkor az etiópoknak szurkoltam amikor a kenyaiak domináltak!!!tipikus bandwagon etióphajrá etiópia!!!BOO THIS MAN!
eaglesmcnabb
Igor
Kampman
eaglesmcnabb
Micsoda bandwagon fan...
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
már akkor neki szurkoltál amikor a pyramisokat építettékén már akkor az etiópoknak szurkoltam amikor a kenyaiak domináltak!!!tipikus bandwagon etióphajrá etiópia!!!BOO THIS MAN!
eaglesmcnabb
Igor
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Hülyéskedtem csak, hogy Kissa tempót megy az elejénEldőltmi dőlt el?
Vrij6
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv