Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Kis premierplán büfike Angyaltól 😀
több mint 4 éve
Ennyi
több mint 4 éve
na ezzel végleg vége 😊
több mint 4 éve
most már én is átmertem kapcsolni a pólóra 😊
több mint 4 éve
Csak engem zavar h Pista folyamatosan összekeveri Pufit meg Mezeit? Ráadásul utóbbi bal karján van fekete tapasz is …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Adjuk oda Manhercz-nek
több mint 4 éve
Nowicki mit csinál... nem, nem Dirk. A kalapácsos.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
8ból 7, úristen..Ez már kézilabdában is igen korrekt, pedig ott azért több gól születik 😊
Szesze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
8ból 7, úristen..És az egy kihagyás épp a legkönnyebb ziccer helyzet volt 😊
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nyugodtság legyen, és meglesz. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Na mostmár én is nyugodt vagyok 😊
több mint 4 éve
8ból 7, úristen..
több mint 4 éve
Mondjuk sose legyennagyobb bajunk mint, hogy a kapus és egy 6?7? gólós átlövő között kell válogatni.Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.Sima Manó sztem
alatriste
csebi
Jó Mano nem ember!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Manhercz mit játszik, beszarás
több mint 4 éve
Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.Sima Manó sztem
alatriste
több mint 4 éve
A horvát edző feje miatt én is nyugodt vagyok
több mint 4 éve
Manhercz és Viktor között nehéz lesz választani azért a MoTM-ben.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ez innen megvan.Jaja, elvileg innen már csak menedzselni kell az időt.
balintbaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez innen megvan.Be kell lőni
balintbaba
több mint 4 éve
Én még nem vagyok nyugodt...Hát még sok az idő hátra és ha elkezdik felszívni magukat, még lehet szoros a vége
bcsarli
több mint 4 éve
Ez innen megvan.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c