Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Hahahha, ez a 6. pont, mit csinál Fan... mászni fog?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Akik eddig még nem kaptak lehetőséget (Holoda, Takács) + Kós Hubert pillén. Elvicceltük, gondolom mert Milák úgysem úszott volna a 100 pille előtt.4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊lemaradtam, kik úsztak tőlünk?
Rajna
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
jujj 😊 nem volt kis pont
több mint 4 éve
Iktriad Ma Fan lesz?
több mint 4 éve
14.50re volt írva, lecsúsztam én is4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊lemaradtam, kik úsztak tőlünk?
Rajna
eaglesmcnabb
Szerk. Szóval mi volt mellen? 😀
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Let's go Dictator!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Fan-nak lesz a fanja ma 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Elég sokáig varoztak egy szabad szemre is egyértelmű amerikai lesgólt
több mint 4 éve
Alex Morgan meg még pár biztosanHollandia egyenlített az 55. percben, 2-2pedig azt hallottam ők jól néznek ki
Remélem USA kizúg
Chargers LT
Sixo
Mondjuk a holland csajok se rosszak
több mint 4 éve
4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊lemaradtam, kik úsztak tőlünk?
Rajna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Töltelék csapat, nem értem mért nem lehet a legjobbakat nyomatni, még ha Milák mondjuk nem is vállalja
több mint 4 éve
A mai meg a tegnapi váltó kiment lubickolni egyet.
több mint 4 éve
4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊
több mint 4 éve
megmondta tesóm évekkel ezelőtt hogy a hosszú távú futás csakis rajtad dől el fejben, mert te döntöd el hogy mikor vagy fáradt, Barega hallgatott rá!mr etiópia, miatt nem nyertünk aranyat ...kapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
Sixo
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
M4/ES1 pinyó döntő
több mint 4 éve
Lesznek még maratoni futók is bővenmr etiópia, miatt nem nyertünk aranyat ...kapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Hollandia egyenlített az 55. percben, 2-2pedig azt hallottam ők jól néznek ki
Remélem USA kizúg
Chargers LT
több mint 4 éve
Hollandia egyenlített az 55. percben, 2-2Remélem USA kizúg
több mint 4 éve
mr etiópia, miatt nem nyertünk aranyat ...kapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
én, hogy nem nyert az ugandaikapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Az ugandai ezüstkapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Ovtcharov behúzta a bronzot