NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
5
4
2:20
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ma Longon, meg sokakon amúgy ez a kínai fekete sárkányos mez/póló rohadt jó!Hajrá Ma Long!
Vajon lehet ilyet szerezni valahol a weben?
Chargers LT
több mint 3 éve
eddig jó 😊
több mint 3 éve
Ma Longon, meg sokakon amúgy ez a kínai fekete sárkányos mez/póló rohadt jó!Vajon lehet ilyet szerezni valahol a weben?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 490
M4/ESHol nézitek?azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
most már m4-enHol nézitek?azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Elhiszem, most csak az asztaliteniszt egyébként nem néző fehér ember szempontjából elemeztem a meccset.azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
több mint 3 éve
Hol nézitek?azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
több mint 3 éve
azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
több mint 3 éve
That was the joke 😀pingpongon jól bekezdett a kínaimindkettő az😊
eaglesmcnabb
Szesze
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 427
baseball : USA - Izrael 8-1Nem volt túl izgalmas meccs, eléggé egyoldalú volt.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Kampman
28 490
pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
pingpongon jól bekezdett a kínaimindkettő az😊
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
pingpongon jól bekezdett a kínai
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
MaLong bekezdett, 6-0
több mint 3 éve
F1 Hungaroringen közben majdnem 71 év legmelegebb aszfalthőmérséketét mérték, 65 fokotEttől csak Dallasban 1984ben volt melegebb a pálya
Izzadós verseny lesz
több mint 3 éve
Hahahha, ez a 6. pont, mit csinál Fan... mászni fog?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Akik eddig még nem kaptak lehetőséget (Holoda, Takács) + Kós Hubert pillén. Elvicceltük, gondolom mert Milák úgysem úszott volna a 100 pille előtt.4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊lemaradtam, kik úsztak tőlünk?
Rajna
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
jujj 😊 nem volt kis pont
több mint 3 éve
Iktriad Ma Fan lesz?
több mint 3 éve
14.50re volt írva, lecsúsztam én is4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊lemaradtam, kik úsztak tőlünk?
Rajna
eaglesmcnabb
Szerk. Szóval mi volt mellen? 😀
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Let's go Dictator!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Fan-nak lesz a fanja ma 😁
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Elég sokáig varoztak egy szabad szemre is egyértelmű amerikai lesgólt
több mint 3 éve
Alex Morgan meg még pár biztosanHollandia egyenlített az 55. percben, 2-2pedig azt hallottam ők jól néznek ki
Remélem USA kizúg
Chargers LT
Sixo
Mondjuk a holland csajok se rosszak