Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Bold(?) prediction - ez nem lesz 4-3.Tőlem nyerhet simábban is Ma Long 😀
Igor
több mint 4 éve
Bold(?) prediction - ez nem lesz 4-3.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Az is 4:3, és gyanús hogy ez is 😊nagyon durva meccsek voltak valóbaneddig jó 😊A két elődöntő brutális lehetett. Az egyik meccsen 75-75 volt a poénarány, a másikon 69-68. Trermészetesen mindkettő 4:3
Szesze
bcsarli
a bronz se volt rossz, de azért az elmaradt azoktól
Szesze
több mint 4 éve
nagyon durva meccsek voltak valóbaneddig jó 😊A két elődöntő brutális lehetett. Az egyik meccsen 75-75 volt a poénarány, a másikon 69-68. Trermészetesen mindkettő 4:3
Szesze
bcsarli
a bronz se volt rossz, de azért az elmaradt azoktól
több mint 4 éve
eddig jó 😊A két elődöntő brutális lehetett. Az egyik meccsen 75-75 volt a poénarány, a másikon 69-68. Trermészetesen mindkettő 4:3
Szesze
több mint 4 éve
Nem lepődnék meg ha 2-2 lenne a szettarány
több mint 4 éve
Ma Longon, meg sokakon amúgy ez a kínai fekete sárkányos mez/póló rohadt jó!www.aliexpress.com/item/4000469462802.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=e9b9080e-0833-44b2-b108-b1f37ed04463&algo_expid=e9b9080e-0833-44b2-b108-b1f37ed04463-28
Vajon lehet ilyet szerezni valahol a weben?
Chargers LT
www.aliexpress.com/item/1005003030007456.html?spm=a2g0o.detail.1000023.5.67691026L1OdvJ
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Fan milyen husi, mondjuk nem hiszem wiff waffban túl nagy hátrány.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
persze, de csak az egyikre értettem.pingpongon jól bekezdett a kínaimindkettő az😊
eaglesmcnabb
Szesze
ezt a ma longot én már láttam valahol, gondolom rioban, mert máshol nem nézek pingpongot 😀 (a nevére mondjuk nem emlékeztem 😀, nem csoda, a legenda szerint a kínaiak úgy adják a nevet hogy egy lépcsőről legurítanak egy üres sörös dobozt, és az lesz a gyerek neve amilyen hangot kiad.)pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ma Longon, meg sokakon amúgy ez a kínai fekete sárkányos mez/póló rohadt jó!Hajrá Ma Long!
Vajon lehet ilyet szerezni valahol a weben?
Chargers LT
több mint 4 éve
eddig jó 😊
több mint 4 éve
Ma Longon, meg sokakon amúgy ez a kínai fekete sárkányos mez/póló rohadt jó!Vajon lehet ilyet szerezni valahol a weben?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
M4/ESHol nézitek?azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
most már m4-enHol nézitek?azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
bcsarli
több mint 4 éve
Elhiszem, most csak az asztaliteniszt egyébként nem néző fehér ember szempontjából elemeztem a meccset.azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
több mint 4 éve
Hol nézitek?azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
Szesze
több mint 4 éve
azért olyan nagyon nem hasonlítanak, meg a játékuk se.pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
Kampman
több mint 4 éve
That was the joke 😀pingpongon jól bekezdett a kínaimindkettő az😊
eaglesmcnabb
Szesze
több mint 4 éve
baseball : USA - Izrael 8-1Nem volt túl izgalmas meccs, eléggé egyoldalú volt.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 4 éve
pingpongon jól bekezdett a kínaiKíváncsi vagyok a szakbarbárokon kívül hány embernek tűnne fel, ha szettről szettre mezt meg nevet cserélnének.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
pingpongon jól bekezdett a kínaimindkettő az😊
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
pingpongon jól bekezdett a kínai
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
MaLong bekezdett, 6-0
több mint 4 éve
F1 Hungaroringen közben majdnem 71 év legmelegebb aszfalthőmérséketét mérték, 65 fokotEttől csak Dallasban 1984ben volt melegebb a pálya
Izzadós verseny lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀