NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
5
4
2:20
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊lemaradtam, kik úsztak tőlünk?
Rajna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Töltelék csapat, nem értem mért nem lehet a legjobbakat nyomatni, még ha Milák mondjuk nem is vállalja
több mint 3 éve
A mai meg a tegnapi váltó kiment lubickolni egyet.
több mint 3 éve
4x100-as vegyesváltó mst azoknak, akik döntőbe várják a magyar egységet 😊
több mint 3 éve
megmondta tesóm évekkel ezelőtt hogy a hosszú távú futás csakis rajtad dől el fejben, mert te döntöd el hogy mikor vagy fáradt, Barega hallgatott rá!mr etiópia, miatt nem nyertünk aranyat ...kapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
Sixo
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
M4/ES1 pinyó döntő
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Lesznek még maratoni futók is bővenmr etiópia, miatt nem nyertünk aranyat ...kapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Hollandia egyenlített az 55. percben, 2-2pedig azt hallottam ők jól néznek ki
Remélem USA kizúg
Chargers LT
több mint 3 éve
Hollandia egyenlített az 55. percben, 2-2Remélem USA kizúg
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
mr etiópia, miatt nem nyertünk aranyat ...kapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
én, hogy nem nyert az ugandaikapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Az ugandai ezüstkapd be meki ...ki húzott fel?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Ovtcharov behúzta a bronzot
több mint 3 éve
Bár semmit nem értek a futáshoz, de ez színtiszta taktikai vereség volt nem? Erőben és mozgásban jobbnak tűntek az ugandaiak.Persze. 1 ember van aki gyorsabb mint bekele 10 km-n és nem nyert, mert nem mentek iramot, hanem beleszartak az elejébe.
Hanni
Újfent bebizonyosodott hogy ez is észjáték mint a box! 😀
több mint 3 éve
Bár semmit nem értek a futáshoz, de ez színtiszta taktikai vereség volt nem? Erőben és mozgásban jobbnak tűntek az ugandaiak.
több mint 3 éve
Wanders is kört kapott, Kejelcha sehol, wow... és mindkét ugandai jót hajrázott, de túl nagy előnyt adtak Baregának...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Fú de elnézte UgandaÉs az idő amúgy gyenge, lassú futam volt ebben a nyomott melegben
több mint 3 éve
Konferenciahívás az utolsó 800 méterre kurvára kellett. Hang nélkül kellett néznem a simázást 😕
több mint 3 éve
izgi volt
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ez izgi befutó
több mint 3 éve
Mondjuk magukat az úszódresseket nemzeti szinűre csinálni, olyan nagy meló lenne?Itt van mindenmicsoda rasszista hozzászólás ez!!!Nem tudom, hogy az 1500-as úszás vagy a 10000-es futás a monotonabb.az úszás. itt legalább színes a mezőny
Kampman
eaglesmcnabb
NB2
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)