Olimpia

22 feliratkozó

25 napja
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Persze, a britek 4:28-at mentek... képben van a kommentátor úr, úgy látom..

Azt az időt a nőknél kiröhögnék, és csöppet gyanúsnak kéne lenni h miért mentek 40 seccel kevesebbet, címvédőként...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Let's go TJON EN FA!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 8 006 — Nega Scott
pályakerékpáron minden versenyt megrendeznek kajak-kenuban meg nem?
vagy örüljünk, hogy már legalább 2 magyar lehet?
NB2
Nagyon sok versenyt nem rendeznek meg (scratch, pontverseny, kieséses, stb)
Rajna
A kieséses az amikor vannak egy csomóan, és minden körben az utolsónak heló?
Hanni
Aha, omnium részeként lesz látható

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
NB2
Rajna
A kieséses az amikor vannak egy csomóan, és minden körben az utolsónak heló?
több mint 4 éve
NB2
Rajna
Jah, összesen van 1 omnium...

Pedig jobb lenne azokból több, és nem csak sprintből/rövid távúból.

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 087 — LIGHTS OUT!
oszt a kolumbiainak miért volt jó, hogy ment egy kört a nézők között ?

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
10 órakor kezdődik az olasz - szerb női röpi...🇮🇹
M4 online 3.
Chargers LT
Sajnálom, hogy nem látom. 😕 Egyenes kiesésből nem sokat láttam sajna. A TV is max strandot ad inkább. Bár ott meg mindkét kanadai duó kiesett már a lányoknál, akiknek főleg szorítottam.
alatriste
Este (délután) az uccsó esemény lesz a Brazil - Orosz női röpi rangadó
Azt már szerintem fogja tv adni
Jó lesz minden szempontból 😁
Chargers LT
Minden nap hajnal 2-től esete 7-ig felveszek mindent az m4, es1-2 csatornákon. Aztán este átpörgetve nézem vissza őket. Remélem igazad lesz, legalább 1 meccs jó lenne, bár a Török Dél-Korea meccset is nagyon megnéztem volna.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 8 006 — Nega Scott
NB2

több mint 4 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
M4 online 3.
Chargers LT
Sajnálom, hogy nem látom. 😕 Egyenes kiesésből nem sokat láttam sajna. A TV is max strandot ad inkább. Bár ott meg mindkét kanadai duó kiesett már a lányoknál, akiknek főleg szorítottam.
alatriste
Chargers LT
Duna adja az olasz meccset is
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
M4 online 3.
Chargers LT
alatriste

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Buta holland, magaddal viszed Hinzét, ahelyett h kiejthetted volna a lengyellel...

több mint 4 éve
Bazzeg... kár Voinováért, mindegy ebben a számban úgysem osztanak lapot egyiküknek sem.

több mint 4 éve
mákos francia ...

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
na jön Mathilde! remélem itt nem lesz uccsó 😀
eaglesmcnabb
hogy vagy képes egy franciának szurkolni ...
Sixo
kevés sport van ahol nincs magyar és nem nekik szurkolok 😀 Arról meg végképp nem tehetek hogy a legjobb nők szinte egytől-egyig franciák.

jó szar taktikával ment, de lesimázta

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
svédek már most 7-2-re mennek korea ellen, most már végképp látszik amit persze eddig is tudott mindenki, hogy brutális különbség volt a 2 csoport között, a mi csoportunkból mind a 6 minimum harmadik lett volna a másikban..
Szesze
Ugyanez volt a női röpiben is...
Ott is ugye rendezés miatt volt japán válogatott és ezen jogán ráadásul 1. kiemelt (amit nem értek amúgy), és ez teljesen felborította a csoportokat
Az egyikben volt 2 erős, a másikban 4-5

Párizsban nem lesz ilyen gond, mert a franciák jók kéziben
Mondjuk nehezebb lesz kijutni...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
M4 online 3.
Chargers LT
Duna TV-n is adják most.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb
hogy vagy képes egy franciának szurkolni ...

több mint 4 éve
svédek már most 7-2-re mennek korea ellen, most már végképp látszik amit persze eddig is tudott mindenki, hogy brutális különbség volt a 2 csoport között, a mi csoportunkból mind a 6 minimum harmadik lett volna a másikban..
Szesze
ezt mondtam én is 2 napja, igaz viszont, hogy a norvég holland kettős kiemelkedett ott, míg nálunk lehettél első is és hatodik is
több mint 4 éve

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ez a keirin retek jó, már el is felejtettem az elmúlt 5 évben

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
M4 online 3.
Chargers LT

Liverpool Fc
több mint 4 éve
a kanadai, hogy elkent a világbajnok németet, mondjuk kb célfotós volt
Sixo
sima volt, hétszer akkora különbséggel nyert, mint amennyivel kiszopott a surinamei 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
A kézilabdában az a baj egyébként, hogy egy másodosztályú játékos is annyi pénzt keres, hogy dolgoznia sem kell mellette a teljesítmény meg nincs ott.
Az én lányom 15 éves és 5 éve kezdett el kézizni, akkor mondtam neki, hogy ha komolyan veszi ezt a sportot, akkor egy ideig biztosítva lesz anyagi fronton. Az elején még a Görbicz táborba is elment, de aztán később nem úgy alakult a dolog, hogy komolyabb szinten fogja űzni, de tudok a vársunkból 3-4 fiatal lánykát, akik már ott vannak a junior, ifjúsági korcsoportban az első osztályú csapatok kapujában. És nem is annyira tehetségesek, inkább "csak" szorgalmasak, de ott lesznek az első osztályban és kurva sok pénzt keresnek, aztán még versenyhelyzetben sem igazán lesznek. Ha viszont itthon nem lenne ennyi pénz öntve a kézibe is, akkor csak külföldön lehetne karriert csinálni, mindjárt más lenne a helyzet.
Mondjuk ha megfordítjuk a dolgot, akkor azért a jó játékosokat idehozzák, akik az átlagjátékosokat azért kiszorítják a csapatokból és itt nem feltétlenül a Győrre gondolok.
Bruce
De hát csak 4 góllal kaptunk ki a norvégoktól, nem értem mit problémázol azon, hogy amúgy a gyökerénél rohad az egész 😊
FLZOLI
Nem feltétlenül rohad, mert tényleg jó az utánpótlásunk. De amikor egy 16 éves lánynak odaadják a havi 150-200 EFt-ot azért, amit addig gyakorlatilag kedvtelésből illetve a szülők áldozatvállalásával csinált, na ott elromlik valami.
Pontosan emiatt is küldtük el a nagylányt dolgozni egy boltba árufeltöltőként, hogy érezze, hogy mennyi munkáért milyen kevés pénzt lehet keresni. Napi 4 óra munkával egy hónap alatt kb 70 000 Ft-ot kap majd kézhez, ami neki sok, de ha megtudja, hogy ennek többszörösét is lehetne keresni úgy, hogy edzésre jársz, meg némi plusz munkát végzel, hát hülye lenne nem abba az irányba menni (Jó, nála már mindegy, de sok hasonló eset lehet)
Szóval ebben az esetben a pénz egy szint felett már hátrányokkal jár.
Bruce
Leginkább a szülő rontja el, aki kijelenti, hogy lányom nem fogod ingyen csinálni, mert egyszer megsérülsz, aztán vége a pályádnak.
Willie Parker
És ebben a szülőnek maximálisan igaza is van. A klub pénzt keres a játéka miatt, a többi csapattárs pénzt keres, az ellenfél pénzt keres, pontosan a gyereknek miért kéne nem pénzt keresnie? Ez valami nagyon fura magyar gondolkodás. mert nyugaton nemhogy 16 évesen, de már 12-13 évesen jönnek szponzorszerződések, ilyen - olyan pénzek a tehetséges gyerekhez/szülőhöz, 16 évesen meg már egész komoly - nyugati mértékben komoly - pénzeket keresnek játékosok és ez rendben is van. Hát basszus, mások komoly pénzeket keresnek a játékával, ő meg valami félreértelmezett, álnaív, álprűd szülők miatt - valójában csak azért, mert a szülőnek az a gondolkodása, hogy én is szoptam a krumpliföldön kisfiam te is szopsz! akkor leszelembercsakigazán illetve, "nehgymár a büdös kölök többet keressen mint én 30 év munkával!!!!!!" - ne kapjon tisztességes pénzt. Az ész megáll.

Ezt az "elküldöm a boltba árufeltöltőnek, hogy értékelje ha edzeni járhat" ezt meg nem is értem. Miért nem Ugandába halálos betegeket ápolni? Hadd tudja meg a büdös kölök, hogy máshol tiszta víz sincs!!!
MC12
Akkor kérlek avass be, hogy hogy kellene ezt csinálni?
A nyári munkának több előnye is van szerintem, de kíváncsi vagyok, hogyan is belezed ki ezt a részét.
De ez itt már igazából off, úgyhogy egy másik topicba kellene írni.
több mint 4 éve
a kanadai, hogy elkent a világbajnok németet, mondjuk kb célfotós volt