Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Vegyesváltóban nincs véletlen esélyünk hátha beesik a bronz. Azért egy Milák-Cseh-Telegdy-Németh Nándi 4-esnek lehet sansza.Ki úszná a mellet?
Heisman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Vegyesváltóban nincs véletlen esélyünk hátha beesik a bronz. Azért egy Milák-Cseh-Telegdy-Németh Nándi 4-esnek lehet sansza.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nem is értem, hogy ezek minek nézik a futamot egyáltalán, közvetítsenek amit akarnak, a konkrét futamok csak összezavarják őket.Vegüils a 4. hely biztosan meglenne, ha nem úsznának négyen végig előtte, csak hárman.Igen, elég érthetetlen volt ez a "biztosan" megjegyzés, amikor épp agy csatában volt az 5. helyért, messze lemaradva a 4.-ről.
Sobri Jóska
Rajna
több mint 3 éve
Ja és gratula a Jacksonville-beli Ryan Murphynek is az ezüsthöz!
több mint 3 éve
Vegüils a 4. hely biztosan meglenne, ha nem úsznának négyen végig előtte, csak hárman.Igen, elég érthetetlen volt ez a "biztosan" megjegyzés, amikor épp agy csatában volt az 5. helyért, messze lemaradva a 4.-ről.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Szép volt Ádi!
több mint 3 éve
Vegüils a 4. hely biztosan meglenne, ha nem úsznának négyen végig előtte, csak hárman.
több mint 3 éve
Azóta ez a Crazy-Mohay duó no commentEurosport a barátod. 😉
FLZOLI
több mint 3 éve
Telegdy taktikában ott van, aki hagyja megnyerni annak mennek Bogiról a képek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Csak Woodley kisasszony el ne kezdjen durcizni emiatt, mert az kihathat Áronka lelki világára.Megvan az első (egyéni úszó) WR. Aaron Rodgers biztos elismerően csettintett erre.Leigazoljuk.
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
Nem kell a mártírkodás, peace 😊Amit előtte is összeraktak az szép volt maga a felvezetés, és aztán itt az ötlet. De bocs ha valami véletlenül tetszett és dicsérni mertem lehet a "magyaros minden szart is átélni" 😉Szép jó reggelt 😊 Cseh Laciról végre valóban minőségi anyag lett összerakva, tudnak ha akarnak (ezért bosszantó ez a szolgalelkű dilattentizmus)Ne vicceljünk már, be volt kapcsolva a kamera végig. Cseh meg eleve jól kommunikál
Miláknak meg gratula az ezüsthöz, Dresselt nem lehet megfogni vagy szinte lehetetlen.
dande
Itt nem tudom mi volt a tudás....
FLZOLI
dande
Én az interjús részre mondtam
több mint 3 éve
Amit előtte is összeraktak az szép volt maga a felvezetés, és aztán itt az ötlet. De bocs ha valami véletlenül tetszett és dicsérni mertem lehet a "magyaros minden szart is átélni" 😉Szép jó reggelt 😊 Cseh Laciról végre valóban minőségi anyag lett összerakva, tudnak ha akarnak (ezért bosszantó ez a szolgalelkű dilattentizmus)Ne vicceljünk már, be volt kapcsolva a kamera végig. Cseh meg eleve jól kommunikál
Miláknak meg gratula az ezüsthöz, Dresselt nem lehet megfogni vagy szinte lehetetlen.
dande
Itt nem tudom mi volt a tudás....
FLZOLI
több mint 3 éve
Kampman
28 506
Megvan az első (egyéni úszó) WR. Aaron Rodgers biztos elismerően csettintett erre.Leigazoljuk.
iktriad
több mint 3 éve
Jacoby nem ért rá, így Schoenmaker és King is tudott javítani egy helyett a 100-hoz képest
több mint 3 éve
A Cseh videó elején lévő Székely Dáviddal mi a helyzet? Mennyivel jobb volt amikor ő közvetítette az úszó versenyeket.....
Azóta ez a Crazy-Mohay duó no comment
több mint 3 éve
Schoenmaker mennyire cukk <3
több mint 3 éve
Megvan az első (egyéni úszó) WR. Aaron Rodgers biztos elismerően csettintett erre.
több mint 3 éve
Kiesett Donald Thomas, emlékszem amikor még VB-t nyert, sajnálom, de nem mondható meglepetésnek.
több mint 3 éve
És végre dél-afrikai arany. Yepp.És bónusznak WR!
több mint 3 éve
Mekkora lökdösődés, bírtam volna, hogy ha a legjobb idővel rendelkező Mo-t kilöki a német a picsába 😀
több mint 3 éve
Akkor is másfel centi lesz. 😊szerintem Milákban megvan az amivel letörheti Dressel szarvát. Ha meg nem, az ezüst nem kérdés.Másfél centi fog dönteni kábé.Remélem igaza van Mohaynak, és a második százra tartalékolt, mert akkor egyrészt kiderül, hogy Milák azt se tudja, milyen számot úszik, másrészt akkor ebben van még bő egy másodperc.nincs mit szépíteni, Dresselt holnap le kell szopatni 😊
Rajna
Heisman
Sobri Jóska
Heisman
több mint 3 éve
Szép jó reggelt 😊 Cseh Laciról végre valóban minőségi anyag lett összerakva, tudnak ha akarnak (ezért bosszantó ez a szolgalelkű dilettantizmus)Miláknak meg gratula az ezüsthöz, Dresselt nem lehet megfogni vagy szinte lehetetlen.
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
szerintem Milákban megvan az amivel letörheti Dressel szarvát. Ha meg nem, az ezüst nem kérdés.Másfél centi fog dönteni kábé.Remélem igaza van Mohaynak, és a második százra tartalékolt, mert akkor egyrészt kiderül, hogy Milák azt se tudja, milyen számot úszik, másrészt akkor ebben van még bő egy másodperc.nincs mit szépíteni, Dresselt holnap le kell szopatni 😊
Rajna
Heisman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ha mindenki hozza amit tud akkor Dressel, Milák majd a mezőny, közöttük fél-fél másodperc.Igazából a rajt és az azt követő 25 méter a különbség.