Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Ferrarival 😀Nehogy aztán Ghiotto 1, Malfatti 2, Lorello 3 - mit kentek az olasz korcsolyákra... ???francesco conconi diszkréten elbújt a függöny mögé xd
Igor
fake.id
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Nehogy aztán Ghiotto 1, Malfatti 2, Lorello 3 - mit kentek az olasz korcsolyákra... ???francesco conconi diszkréten elbújt a függöny mögé xd
Igor
1 hónapja
Nehogy aztán Ghiotto 1, Malfatti 2, Lorello 3 - mit kentek az olasz korcsolyákra... ???
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
LOl ez az ázsiai páros. Az egyik 15 a másik 20 mp-s hátránnyal jött be.
1 hónapja
30on belül utolsó 2 kör, közben a többiek alig bírták 31en belül tartania végét.
1 hónapja
Ha Lorello ilyet megy, akkor kezdek hajlani a Ghiotto aranyra, ajajjj...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
melyikazOtt viszont most olasz - cseh meccs van, amivel össze is jött a 2 legszebb csaj csatája 😎Van most valami, rohanjak haza, vagy elég lesz 1630-ra/1700-re hazaérni a férfi 5k lényegi részére?Csak curling van most kb.
Igor
somoskovig
Chargers LT
1 hónapja
Fuh de besavasodott a holland a végére. Az utolsó kanyarban majdnem elesett.
1 hónapja
Az jó, a hollandok második indulója a világkupában a 40. helyén áll.
1 hónapja
Swingstől lesz szerintem érdekes (esetleg-esetleg Kongshaugtól...), Ghiotto, Jilek, Eitrem, Bloemen, Lobineaud akiktől én várok valamit... Dawsonban valamiért nem hiszek, de névre elvileg ő is nagy.Van most valami, rohanjak haza, vagy elég lesz 1630-ra/1700-re hazaérni a férfi 5k lényegi részére?Az első két párban ellőnek 2 hollandok a háromból. Mondjuk ezek nem tudom mennyire jók. Gyanús, hogy az elején mennek, a harmadik is a közepén rajtol.
Igor
Sixo
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
Kikérem magamnak, én vittem 3 japán műkorist is....Jó, de ez így buzis hogy fél draft francia biathlon meg USA műkori.Ott se lesz könnyű, legalábbis ma eddig 4 arany és egy ezüst a termésem, és még Malinin ott van mára. 😊 Ez a 3 francia a vegyes váltóban elég jól fizetett.Bevettem a leszarom tablettát Kirkeide után (bár éreztem hogy ez lesz...), de legalább ma este hullani fog kb 5 arany/ezüst a műkori miatt, szóval ezt még te sem tudod elrontani. 😛IgorSzeva Igor, a női lesiklást is bemákoltam. 😀
somoskovig
A TOP 12 meg kb úgyis 2 emberen múlik, és megnézve a kezdésedet, azt kb elengedtem... inkább a FO ligában szeretnék villantani.
Igor
somoskovig
zacknorb
1 hónapja
Jó, de ez így buzis hogy fél draft francia biathlon meg USA műkori.Ott se lesz könnyű, legalábbis ma eddig 4 arany és egy ezüst a termésem, és még Malinin ott van mára. 😊 Ez a 3 francia a vegyes váltóban elég jól fizetett.Bevettem a leszarom tablettát Kirkeide után (bár éreztem hogy ez lesz...), de legalább ma este hullani fog kb 5 arany/ezüst a műkori miatt, szóval ezt még te sem tudod elrontani. 😛IgorSzeva Igor, a női lesiklást is bemákoltam. 😀
somoskovig
A TOP 12 meg kb úgyis 2 emberen múlik, és megnézve a kezdésedet, azt kb elengedtem... inkább a FO ligában szeretnék villantani.
Igor
somoskovig
Poloska vagyok.
1 hónapja
Van most valami, rohanjak haza, vagy elég lesz 1630-ra/1700-re hazaérni a férfi 5k lényegi részére?Az első két párban ellőnek 2 hollandok a háromból. Mondjuk ezek nem tudom mennyire jók. Gyanús, hogy az elején mennek, a harmadik is a közepén rajtol.
Igor
1 hónapja
Ott viszont most olasz - cseh meccs van, amivel össze is jött a 2 legszebb csaj csatája 😎Van most valami, rohanjak haza, vagy elég lesz 1630-ra/1700-re hazaérni a férfi 5k lényegi részére?Csak curling van most kb.
Igor
somoskovig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
QFM örülhet, mert rajta majdnem elment a francia arany
1 hónapja
Ott se lesz könnyű, legalábbis ma eddig 4 arany és egy ezüst a termésem, és még Malinin ott van mára. 😊 Ez a 3 francia a vegyes váltóban elég jól fizetett.Bevettem a leszarom tablettát Kirkeide után (bár éreztem hogy ez lesz...), de legalább ma este hullani fog kb 5 arany/ezüst a műkori miatt, szóval ezt még te sem tudod elrontani. 😛IgorSzeva Igor, a női lesiklást is bemákoltam. 😀
somoskovig
Igor
1 hónapja
Bevettem a leszarom tablettát Kirkeide után (bár éreztem hogy ez lesz...), de legalább ma este hullani fog kb 5 arany/ezüst a műkori miatt, szóval ezt még te sem tudod elrontani. 😛IgorSzeva Igor, a női lesiklást is bemákoltam. 😀
somoskovig
1 hónapja
Van most valami, rohanjak haza, vagy elég lesz 1630-ra/1700-re hazaérni a férfi 5k lényegi részére?Csak curling van most kb.
Igor
1 hónapja
Van most valami, rohanjak haza, vagy elég lesz 1630-ra/1700-re hazaérni a férfi 5k lényegi részére?
1 hónapja
Szerencsére itt lelőni kell a célokat, nem megvenni. 😀kivéve, ha a kezébe került a csapattársa bankkártyája 😀Mindig trendet kell nézni az ilyen állóképességi sportoknál, nem azt, hogy két hónapja milyen volt a futóforma. Plusz Simon iszonyú stabil tud lenni mentálisan is.de forma alapján Simon nem volt odabaszósHollóháttal többre mentek volna, ostoba dolog volt.Kirkeide elég bátor ezzel a futással álló lövészet előtt…A Griffendélt a bátorság jellemzi, vörös hajjal meg fix az
somoskovig
zacknorb
Hülye kommentátor semmit se talált el kb a közvetítés során, de ezért rakták befutónak, te fasz, nem az élete első olimpiai versenyét futó Zsákmonyót.
somoskovig
fostam én is, hogy lehajrázzák, de szerencsére jól lőtt és jól is futott
Vitozzi eddig egész évben rohadt gyors volt, ma nem
(azért lövőhibákat mutathatnák a befutónál)
NB2
somoskovig
eaglesmcnabb
1 hónapja
Azt is stabilan lehúzza/lecsippantjakivéve, ha a kezébe került a csapattársa bankkártyája 😀Mindig trendet kell nézni az ilyen állóképességi sportoknál, nem azt, hogy két hónapja milyen volt a futóforma. Plusz Simon iszonyú stabil tud lenni mentálisan is.de forma alapján Simon nem volt odabaszósHollóháttal többre mentek volna, ostoba dolog volt.Kirkeide elég bátor ezzel a futással álló lövészet előtt…A Griffendélt a bátorság jellemzi, vörös hajjal meg fix az
somoskovig
zacknorb
Hülye kommentátor semmit se talált el kb a közvetítés során, de ezért rakták befutónak, te fasz, nem az élete első olimpiai versenyét futó Zsákmonyót.
somoskovig
NB2
somoskovig
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
1 hónapja
kivéve, ha a kezébe került a csapattársa bankkártyája 😀Mindig trendet kell nézni az ilyen állóképességi sportoknál, nem azt, hogy két hónapja milyen volt a futóforma. Plusz Simon iszonyú stabil tud lenni mentálisan is.de forma alapján Simon nem volt odabaszósHollóháttal többre mentek volna, ostoba dolog volt.Kirkeide elég bátor ezzel a futással álló lövészet előtt…A Griffendélt a bátorság jellemzi, vörös hajjal meg fix az
somoskovig
zacknorb
somoskovig
NB2
somoskovig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!