Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 189 — Chiefs GM
Egyébként lábszár törès, tehát nem az "eredeti" sèrülès okozta elvileg a bajt hanem egy szerencsètlen ütközès ès földre èrkezès....
dande2
Plusz oldalszalag-szakadás, plusz meniszkusz sérülés, plusz vállficam.
somoskovig
Ja, bocs èn "csak" ezt olvastam 🥺 örülhet ha járni tud....
dande2
Pár perce jött ki a "bővített kiadás".

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként lábszár törès, tehát nem az "eredeti" sèrülès okozta elvileg a bajt hanem egy szerencsètlen ütközès ès földre èrkezès....
dande2
somoskovig
Ja, bocs èn "csak" ezt olvastam 🥺 örülhet ha járni tud....
1 hónapja
dande2

1 hónapja
Elméletileg Odermatt - Meillard és von Allmen - Nef a két esélyes svájci páros, bekaphatják, kell az Odi-arany a jelek szerint a népnek.

A franciáknál a Muzaton-Rassat és az Allegre-Noel páros lehet erős, papíron jól néz ki Kirchmayr-Feller is, meg a Franzoni-Vinatzer talán, bár utóbbi idén szlalomban sehol sincs. Norvégoknál Sejersted-McGrath tűnik erősebbnek, ha Sejersted nagyjából rendben van. Top 6-ra még jó lehet Monney-Yule esetleg, vagy nagyon outsiderként Lehto-Hallberg, ha előbbi hozza a legjobbját lesiklásban, utóbbi meg nem esik ki. 😊

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ghiotto nagyon elfáradt az utolsó pár kőrre.
Sixo
(Vonnt meg most láttam, dráma, de egy idióta, már bocsánat.)
kishaszi
gondolod valaki felelősségre vonnja?
NB2
😀
Direkt nem mondtam semmit, amikor bejelentette, hogy indul, de ez annyira tipik gőgös amcsi attitűd volt...
kishaszi
Egy bizonyos magyar tornász lány is eljátszott hasonlót nem olyan règ 😏😃

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 898 — Kinek mit intézett a kormánya
Langenhan harmadik futamra talát 2 tizedet, elképesztő az ember.
Mondjuk Mueller is, Dominic Fischnaller megy egyet

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 170 — Steelers fan
Nah, olasz érem. Jee.
Jilek meg elégedetlen... 😅

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 898 — Kinek mit intézett a kormánya
Olasz érem is meglesz konkrétan

Poloska vagyok.
1 hónapja
norvég megnyerte
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 133 — LIGHTS OUT!
Ez az utolsó páros kuka.

1 hónapja
Sixo
kishaszi
NB2
😀
Direkt nem mondtam semmit, amikor bejelentette, hogy indul, de ez annyira tipik gőgös amcsi attitűd volt...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Sixo
kishaszi
1 hónapja
Ez milyen menet volt.

1 hónapja
Jilek all time #2 olimpiai futam és agyon lett verve

Poloska vagyok.
1 hónapja
norvég odabaszott
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Eitrem végigtolta 29 alatt, hát ezt nagyon nehéz lesz megverni...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
Eitremnek milyen hosszú a lába? 3 méter? 😅

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
Eitrem ha rajtolni is normálisan tudott volna...

Poloska vagyok.
1 hónapja
3 körrel a vége előtt még mindig 29en belül megy 😮

Szerkesztette: Sixo

1 hónapja
fake.id 1 715 — tush push aficionado
Sixo
m4es riporter azt magyarázta, hogy folyamatosan gyorsul és milyen szép a mozgása. kár, hogy az utolsó 2.5 körön dobta el a talán hat tizedet is elérő előnyét xd
1 hónapja
Sixo
Igen, de az érdekes, hogy szerintem a célegyenesben bukta el, olyan lóbálóssá vált,pedig egy tizedes fórban fordult.

1 hónapja
A kommentátor nem tudom melyik verseny nézi. Ott írja az utolsó egyenesig a neve mellett, hogy mennyire van az elsőtől és ott már nem vezetett Ghiotto, ő meg úgy kommentálja, mintha fixen elsőnek jönne majd be. Pedig még érezni is lehetett, hogy a végén belassult.

1 hónapja

1 hónapja
Malfatti nem bírja a végét.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Lorello-ra nem tudom mi volt az odds, nekem nem mutatja, de minimum háromszámjegyű lehetett, ha volt egyáltalán...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)