Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 245 — Keep pounding
Kanada kiesett, sztem az elég nagy meglepi

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyszerű a Norvègok kikaparták a svèdeknek a gesztenyèt vegyes curlingben, így benne vannak a nègyben. Mèg lehet ugyan az a mèrleg a svájciakkal de mivel mi (svèdek) vertük őket, így az számít. Köszi 🙏
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 189 — Chiefs GM
Pontegyenlőségnél mi dönt?
gabokocka
 www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fteam-event-ties-v0-xha6hl1em7ig1.jpeg%3Fwidth%3D1440%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D434c609814c4acc96fb61c1a5321f6620f359033

1 hónapja
Pontegyenlőségnél mi dönt?

1 hónapja
Ez a japó páros igen korrekt. Laikus szemmel is kiemelkedők.

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 292
Az igen! Amerikai nagymama a műkorcsolya versenyen 54-es Patriots mezben szurkol 😅😁
Ő készült!
Az Vrabel száma volt legalább? Ki lehet az 54es?
Chargers LT
Teddy Bruschi.
1 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
Az igen! Amerikai nagymama a műkorcsolya versenyen 54-es Patriots mezben szurkol 😅😁
Ő készült!
Az Vrabel száma volt legalább? Ki lehet az 54es?

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
Na, amcsi műkori páros lenyomta a kanadaiakat, innentől már nagy betli kellene egyéniben a két amcsitól.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 133 — LIGHTS OUT!
For the first time in Winter Olympics history, Italy won FOUR medals in a single day!
zacknorb
1 ezüst meg 3 bronz. Ennél azért a tegnapi napjuk erősebb volt.

1 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 170 — Steelers fan
52.660, hujjujjj, micsoda TR
Igor
1. Futam (r1): 52.924 (1. hely)
2. Futam (r2): 52.902 (1. hely)
3. Futam (r3): 52.705 (1. hely)
4. Futam (r4): 52.660 (1. hely)
kishaszi
Ez ilyen Bubka style, ha elsőre letolja az 52.660-at, akkor a másik 3 már nem is TR. 😀
somoskovig
Újabban meg Mondo.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 898 — Kinek mit intézett a kormánya
For the first time in Winter Olympics history, Italy won FOUR medals in a single day!

Poloska vagyok.
1 hónapja
Sztem az egyből látszódott, hogy nem a térde miatt bukott, hanem mert a válla beakadt a kapuba, itt egészséges térddel is perecelt volna. A következmények lettek csúnyábbak a sérülése miatt.
gabokocka
Ez nehéz kérdés. Úgy mész neki, hogy sérülésed van, a szalagsérülések legszarabbika. Normális ember,ha rá is tud állni, bebattyog a dokihoz, aztán várja a műtét napját (láttam ilyet, tesóm épp a szakadt achilessével volt dokinál, jött egy csajszi, hogy síelt, elesett, azóta fáj a térde és nem jól tudja hajlítani, nyugtattuk, hogy nem lesz nagy gáz, bement, 2 perx múlva jött ki Majzik dokitól, hogy torn ACL 😛). Fejben ott van, még ha te is vagy az univerzum legjobbja is, lazán benne van, hogy olyan hibát vétesz, amit amúgy nem. Nem, hogy nem tudsz 100%-ig koncentrálni, de szinte törvényszerű a baleset, rásérülés... függetlenül attól, hogy a hiba nem effektíve a meglévő sérülés közvetlen kiváltó oka.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Sztem az egyből látszódott, hogy nem a térde miatt bukott, hanem mert a válla beakadt a kapuba, itt egészséges térddel is perecelt volna. A következmények lettek csúnyábbak a sérülése miatt.

1 hónapja
Igor
kishaszi
Ez ilyen Bubka style, ha elsőre letolja az 52.660-at, akkor a másik 3 már nem is TR. 😀

1 hónapja
Elméletileg Odermatt - Meillard és von Allmen - Nef a két esélyes svájci páros, bekaphatják, kell az Odi-arany a jelek szerint a népnek.

A franciáknál a Muzaton-Rassat és az Allegre-Noel páros lehet erős, papíron jól néz ki Kirchmayr-Feller is, meg a Franzoni-Vinatzer talán, bár utóbbi idén szlalomban sehol sincs. Norvégoknál Sejersted-McGrath tűnik erősebbnek, ha Sejersted nagyjából rendben van. Top 6-ra még jó lehet Monney-Yule esetleg, vagy nagyon outsiderként Lehto-Hallberg, ha előbbi hozza a legjobbját lesiklásban, utóbbi meg nem esik ki. 😊
somoskovig
Látod erre gondoltam, hogy van akkora sztár, hogy ki fogja lobbizni.... félreértés ne essék, szerintem se szép/korrekt nyilván. Német szánkóválogatási elvek rulez 😊

Nekem úgy rémlik (aztán lehet zöldségeket beszélek), hogy Vinatzer nagy eseményekre összekapja magát, én arra a párosra kíváncsi leszek....
Igor
Ráadásul Nef az igazi lúzer csávó, komolyan, még Yule is jobb lett volna, ha von Allmen nyeri a lesiklást, akkor Nef barna gatyában fog jönni első helyről...

Vinatzer a legutóbbi vb-n kiesett sima szlalomban és csapatkombi szlalomban is, de van vb-dobogója.

1 hónapja
Wow, holnap Sumák lesz a szakértő a stúdióban 😊

1 hónapja
Igor

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 898 — Kinek mit intézett a kormánya
4 run, 4 TR

Poloska vagyok.
1 hónapja
tök egyértelmű volt
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Elméletileg Odermatt - Meillard és von Allmen - Nef a két esélyes svájci páros, bekaphatják, kell az Odi-arany a jelek szerint a népnek.

A franciáknál a Muzaton-Rassat és az Allegre-Noel páros lehet erős, papíron jól néz ki Kirchmayr-Feller is, meg a Franzoni-Vinatzer talán, bár utóbbi idén szlalomban sehol sincs. Norvégoknál Sejersted-McGrath tűnik erősebbnek, ha Sejersted nagyjából rendben van. Top 6-ra még jó lehet Monney-Yule esetleg, vagy nagyon outsiderként Lehto-Hallberg, ha előbbi hozza a legjobbját lesiklásban, utóbbi meg nem esik ki. 😊
somoskovig
Látod erre gondoltam, hogy van akkora sztár, hogy ki fogja lobbizni.... félreértés ne essék, szerintem se szép/korrekt nyilván. Német szánkóválogatási elvek rulez 😊

Nekem úgy rémlik (aztán lehet zöldségeket beszélek), hogy Vinatzer nagy eseményekre összekapja magát, én arra a párosra kíváncsi leszek....

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
itt is villant egy Dominik
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 292
Egyébként lábszár törès, tehát nem az "eredeti" sèrülès okozta elvileg a bajt hanem egy szerencsètlen ütközès ès földre èrkezès....
dande2
Plusz oldalszalag-szakadás, plusz meniszkusz sérülés, plusz vállficam.
somoskovig
Pedig pont hogy abból fakadhatott az egész.
1 hónapja
Egyébként lábszár törès, tehát nem az "eredeti" sèrülès okozta elvileg a bajt hanem egy szerencsètlen ütközès ès földre èrkezès....
dande2
somoskovig
Ja, bocs èn "csak" ezt olvastam 🥺 örülhet ha járni tud....
dande2
Pár perce jött ki a "bővített kiadás".
somoskovig
Plusz csontzuzodas is. De "stabilnak" mondjak az allapotat.
Stez
Az gyári széria tartozék ilyen térdsérülés mellé.

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
dande2
somoskovig
Ja, bocs èn "csak" ezt olvastam 🥺 örülhet ha járni tud....
dande2
Pár perce jött ki a "bővített kiadás".
somoskovig
Plusz csontzuzodas is. De "stabilnak" mondjak az allapotat.