Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Félelmetesen inkompetens ez a csóka, aki az m4-en a gyorskorcsolyát közvetíti.Legrosszabb, hogy nem érzékeli mi történik a versenyen. Nem figyeli a órát, hogy valakinek nő vagy csökken a hátránya.
Jakehomer
1 hónapja
Félelmetesen inkompetens ez a csóka, aki az m4-en a gyorskorcsolyát közvetíti.
Tepper takarodj!
1 hónapja
Közben jön gyorskoriban Jake Paul-né is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Jó ez a női szánkó, a top 10-ből 3 már a rajtot elcseszte kb.
1 hónapja
Ezzel vitatkoznék, tiszta sítudásban szerintem top 5 a jelenlegi mezőnyben, csak egy igazi Zverev/Cicifasz szintű szellemi óriás mellé. Főleg kétfutamos formátumban teljesen reménytelen, mert nem tud két jó futamot összerakni. Kicsit ilyen Jakobsen vibe, csak ő nem kiesik minden második futamában, csak lassú.Azért durva, hogy mennyire lélektani kérdés szinte minden sport, Nef így jöhetett kb. teher nélkül (von Allmennek volt már egy aranya), támadni kellett, nem védekezni a dobogóhoz, és kijött, amit tud (szerintem edzésen ő standard hülyére verheti kb. a teljes svájci szlalom csapatot). Miközben ha mondjuk von Allmen nyerte volna a lesiklást, Vinatzer támadhatott volna 3-4. helyről, és Meillard nem azzal a teherrel kellett volna, hogy síeljen, hogy Nef zsenit ment előtte, simán lehet, hogy tök más a végeredmény.Ez volt a szerencséjük, Nef egy generációs csóker. Idén egyetlen egy futam volt amin jobb volt a másodikban, mint az elsőben, ott is egyetlen hellyel. De hányszor volt már vele, hogy dobogóról várta a 2. futamot aztán top10 sem lett. Csak idén 2szer. Mondjuk attól, hogy itt ma jól ment, nem vagyok benne biztos, hogy az egyéni szlalomban is jól fog teljesíteni. Nincs jó szezonja és azt sem lehet mondani, hogy a világversenyekre felszívja magát, mert oda alig jutott ki eddig. Eddigi karrier alapján nagyon középszerű szlalomos, akinek egy top10 már jó eredmény. Aztán ki tudja, lehet a pálya karakterisztikája nagyon fekszik neki és pont most jön el neki a nagy áttörés.
Kirchmayr-Feller párosnak nagyon örülök, Feller innentől szerintem istentelen lesz szlalomban, megvan az érme, innentől már csak az arany érdekelheti.
somoskovig
Sixo
1 hónapja
Azért durva, hogy mennyire lélektani kérdés szinte minden sport, Nef így jöhetett kb. teher nélkül (von Allmennek volt már egy aranya), támadni kellett, nem védekezni a dobogóhoz, és kijött, amit tud (szerintem edzésen ő standard hülyére verheti kb. a teljes svájci szlalom csapatot). Miközben ha mondjuk von Allmen nyerte volna a lesiklást, Vinatzer támadhatott volna 3-4. helyről, és Meillard nem azzal a teherrel kellett volna, hogy síeljen, hogy Nef zsenit ment előtte, simán lehet, hogy tök más a végeredmény.Ez volt a szerencséjük, Nef egy generációs csóker. Idén egyetlen egy futam volt amin jobb volt a másodikban, mint az elsőben, ott is egyetlen hellyel. De hányszor volt már vele, hogy dobogóról várta a 2. futamot aztán top10 sem lett. Csak idén 2szer. Mondjuk attól, hogy itt ma jól ment, nem vagyok benne biztos, hogy az egyéni szlalomban is jól fog teljesíteni. Nincs jó szezonja és azt sem lehet mondani, hogy a világversenyekre felszívja magát, mert oda alig jutott ki eddig. Eddigi karrier alapján nagyon középszerű szlalomos, akinek egy top10 már jó eredmény. Aztán ki tudja, lehet a pálya karakterisztikája nagyon fekszik neki és pont most jön el neki a nagy áttörés.
Kirchmayr-Feller párosnak nagyon örülök, Feller innentől szerintem istentelen lesz szlalomban, megvan az érme, innentől már csak az arany érdekelheti.
somoskovig
1 hónapja
Azért durva, hogy mennyire lélektani kérdés szinte minden sport, Nef így jöhetett kb. teher nélkül (von Allmennek volt már egy aranya), támadni kellett, nem védekezni a dobogóhoz, és kijött, amit tud (szerintem edzésen ő standard hülyére verheti kb. a teljes svájci szlalom csapatot). Miközben ha mondjuk von Allmen nyerte volna a lesiklást, Vinatzer támadhatott volna 3-4. helyről, és Meillard nem azzal a teherrel kellett volna, hogy síeljen, hogy Nef zsenit ment előtte, simán lehet, hogy tök más a végeredmény.Kirchmayr-Feller párosnak nagyon örülök, Feller innentől szerintem istentelen lesz szlalomban, megvan az érme, innentől már csak az arany érdekelheti.
1 hónapja
Így elcseszni a két utolsónak. Pff.Ők ennyit tudnak, ez a realitás, Vinatzer mondjuk kikaphatott volna csak 8 tizeddel, de esélytelen volt, hogy ő 4 tizeden belül maradjon ehhez a Nef menethez képest.
Tactful Cactus
Szerkesztette: somoskovig
1 hónapja
Kemény volt, amit Nef ment...hihetetlen 😀 Még nem volt világkupán dobogón, itt meg agyonveri a mezőnyt, de nagyon 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
Nefet gec írjuk be szlalomhoz mint figyelj rá ilyen lapos pályán
Poloska vagyok.
1 hónapja
hazai pályán jó az a 7. hely. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Hehe, remélem, beszopja Odermatt, Nef hatalmasat ment. 😀beszopta, masszívan 😊
somoskovig
1 hónapja
Vinatzer is bemanszolt 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Yule még jobban elkúrta

1 hónapja
Krichmayer nyer érmet
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Ezt kizárt, hogy Yule megcsinálja, és szerintem Vinatzer is max. a 2. helyért mehet.
1 hónapja
odermatt jól beszopta
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Hehe, remélem, beszopja Odermatt, Nef hatalmasat ment. 😀Hát Meillard szépen elbaszta 🤬
somoskovig

1 hónapja
Gec, Odermatt megint 4. lehet
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mit sírtál Nef miatt 🤣🤣🤣🤣Hú de lapos lesz ez a pálya a férfi technikai számokraMindezt kombinálva ezzel a giga fos semmilyen tűzéssel, miközben a lesiklók meg egy komplett Stelvio-t mennek, gratulálok.
zacknorb
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Baxátok meg, itt senki se dolgozik rajtam kívül? 😀Hómofisz powa.
kishaszi