Olimpia

22 feliratkozó

7 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 583 — Chiefs GM
Nevezések:

1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b

2. Kígyó-draft: somos, dawyd728

3. Aukciós draft: somos, dawyd728

4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, warr_b, Sobri Jóska
Kérdéssor:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Olimpia - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
Kérdéssor:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Olimpia - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 480 — LIGHTS OUT!
West fixen a mérő embereket célozta. Méterekkel szektoron kívül ment, 3 ember közé.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gyerünk drusza
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊
dande2
Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
r.baggio
ebből is látszik nem minden a pénz......máskor azzal piszkáltok hogy negatívkodok, meg siránkozom most meg próbálkozom a másik oldalt, de hát....nem jó nektek semmise 😉
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 246
most jön Ligeti

buhloone mindstate

több mint 1 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 500 — no es importante
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊
dande2
Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
10 perc és kajak-kenu döntők

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nagyon bírom Székelyt. Miután kimondta Thiam dobása után, hogy eldőlt. 5seccel később meg azt mondta, hogy "ne kiabáljuk még el". Kedves Dávid, egyedül itt te kiabáltad el.

több mint 1 éve
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.
Sixo
mit mondott mar??
csebi
Megjegyezte, hogy Elon Musk azon ötletét nem értette és kedvelte, hogy a twittert x-re próbálja átnevezni, és még hozzátette, hogy sok más döntését sem érti a dél-afrikai bányás maffia család leszármazottjának.

több mint 1 éve
Amúgy vicces, hogy Raso olimpiai bajnok. Mikor én úsztam ő még ebihalként úszta mindig az 1500akat a versenyeken, mi meg sajnáltuk, hogy Szokolai biztos szívatja 😂
szaba
Jól megszívatta 😀
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 030 — Lucas Scott
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.
Sixo
mit mondott mar??

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Nah Krizsán egy hellyel előrébb így, hogy Vetter feladta.

több mint 1 éve
Kiesett Amusan aki 2 éve WR-t futott meg VB-t nyert.

több mint 1 éve
Samba-Mayela bammeg majdnem elesett az utolsó gátról lefele.

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez milyen futam már női 100 gáton, simán lehet, hogy a 4 legjobb egy futamban.

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 365 — zászló zászló szív
Ondra nem a goat? Ahhoz képest ma szenvedett. Mondom mindezt úgy, hogy ezt a pályát el sem tudom kezdeni akkora antitalentum vagyok 😀
Heisman nádor
Ondra hozta meg a modern mászást Európába, de közel sem annyira domináns mászó, mint Janja Garnbret a lányoknál. Ráadásul az elmúlt két idényt nagyon takaréklángon tolja már.

Aki szerintem a férfiaknál esélyesen lehet ennyire domináns majd 10 év múlva az Sorato Anraku, de ő még csak 19 éves, szóval sok van előtte.

Ondra érdemei elvitathatatlanok, de a férfi mezőny nagyon kiegyensúlyozott. Janja korszakos zseni, ő a GOAT, és szerintem még legalább egy évtizedig megközelíteni sem fogja senki, nemtől függetlenül. Nagyon remélem, hogy még egy ciklust végigmászik, és LA-ban még ott lesz.

A fiam serdülő bő válogatott kerettag, korosztályában top 10-es mászó (U14). Náluk is látszik, hogy van egy kiemelkedő zseni, egy nagyon szorgalmas tehetség, a többiek nagyjából egy szinten. Európa szinten is ez látszik, viszont a csehek (többek között Ondra szakmai figyelő tekintete mellett), a szlovénok, a horvátok és franciák kiemelkednek. Ifire ér össze a mezőny, ott válik el, hogy kiből mi lesz, ez is trendszerű.

Merész jóslat: megmerem kockázatni, hogy LA-ben lesz magyar mászó, Balsai Misi annyira tehetséges, nemzetközi szinten is eredményes mászó, hogy el tudom képzelni, hogy némi szerencsével, de a szétbontott LA-i versenyen már ott legyen, 16 évesen.

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 036
Amúgy vicces, hogy Raso olimpiai bajnok. Mikor én úsztam ő még ebihalként úszta mindig az 1500akat a versenyeken, mi meg sajnáltuk, hogy Szokolai biztos szívatja 😂
több mint 1 éve
Ez a 125kgs súlycsoport jó, itt van akció rendesen. Könnyű súlyból nem láttam sokat, de az akciómentesebb volt
Nomac
Szabadfogás > kötöttfogás
mustaine
hát ez alap. amúgy sem elég életszerű a greco-roman, ha engem valaki ki akar iktatni akkor megfogja a lábamat és földhözbasz, nem áll neki buzizni hogy csak derék fölött ér hozzám.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 036
Újabb mély pont Székelytől. Pozitív hasonlatban említette Verrasztót ...
Sixo
őt csak abban lehet, a legnagyobb király
eaglesmcnabb
Egyetértek. Nagyon szerettem a társaságát.
több mint 1 éve
Sixo
őt csak abban lehet, a legnagyobb király

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
40 éve volt utoljára, hogy nem volt aranyunk kajak-kenuban... csúnya lenne ezt beállítani
De 32 éve minden Olimpián legalább 2 arany volt, Barcelonában volt 1 utoljára

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Ez a 125kgs súlycsoport jó, itt van akció rendesen. Könnyű súlyból nem láttam sokat, de az akciómentesebb volt
Nomac
Szabadfogás > kötöttfogás