Olimpia
22 feliratkozó
7 napja
Nevezések:1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
2. Kígyó-draft: somos, dawyd728
3. Aukciós draft: somos, dawyd728
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, warr_b, Sobri Jóska
Kérdéssor:
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
Kérdéssor:
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
West fixen a mérő embereket célozta. Méterekkel szektoron kívül ment, 3 ember közé.
több mint 1 éve
Gyerünk drusza
több mint 1 éve
ebből is látszik nem minden a pénz......máskor azzal piszkáltok hogy negatívkodok, meg siránkozom most meg próbálkozom a másik oldalt, de hát....nem jó nektek semmise 😉Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
dande2
r.baggio
több mint 1 éve
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
10 perc és kajak-kenu döntők
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊
több mint 1 éve
Nagyon bírom Székelyt. Miután kimondta Thiam dobása után, hogy eldőlt. 5seccel később meg azt mondta, hogy "ne kiabáljuk még el". Kedves Dávid, egyedül itt te kiabáltad el.
több mint 1 éve
Megjegyezte, hogy Elon Musk azon ötletét nem értette és kedvelte, hogy a twittert x-re próbálja átnevezni, és még hozzátette, hogy sok más döntését sem érti a dél-afrikai bányás maffia család leszármazottjának.Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.mit mondott mar??
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Amúgy vicces, hogy Raso olimpiai bajnok. Mikor én úsztam ő még ebihalként úszta mindig az 1500akat a versenyeken, mi meg sajnáltuk, hogy Szokolai biztos szívatja 😂Jól megszívatta 😀
szaba
több mint 1 éve
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.mit mondott mar??
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.
több mint 1 éve
Samba-Mayela bammeg majdnem elesett az utolsó gátról lefele.
több mint 1 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez milyen futam már női 100 gáton, simán lehet, hogy a 4 legjobb egy futamban.
több mint 1 éve
Ondra nem a goat? Ahhoz képest ma szenvedett. Mondom mindezt úgy, hogy ezt a pályát el sem tudom kezdeni akkora antitalentum vagyok 😀Ondra hozta meg a modern mászást Európába, de közel sem annyira domináns mászó, mint Janja Garnbret a lányoknál. Ráadásul az elmúlt két idényt nagyon takaréklángon tolja már.
Heisman nádor
Aki szerintem a férfiaknál esélyesen lehet ennyire domináns majd 10 év múlva az Sorato Anraku, de ő még csak 19 éves, szóval sok van előtte.
Ondra érdemei elvitathatatlanok, de a férfi mezőny nagyon kiegyensúlyozott. Janja korszakos zseni, ő a GOAT, és szerintem még legalább egy évtizedig megközelíteni sem fogja senki, nemtől függetlenül. Nagyon remélem, hogy még egy ciklust végigmászik, és LA-ban még ott lesz.
A fiam serdülő bő válogatott kerettag, korosztályában top 10-es mászó (U14). Náluk is látszik, hogy van egy kiemelkedő zseni, egy nagyon szorgalmas tehetség, a többiek nagyjából egy szinten. Európa szinten is ez látszik, viszont a csehek (többek között Ondra szakmai figyelő tekintete mellett), a szlovénok, a horvátok és franciák kiemelkednek. Ifire ér össze a mezőny, ott válik el, hogy kiből mi lesz, ez is trendszerű.
Merész jóslat: megmerem kockázatni, hogy LA-ben lesz magyar mászó, Balsai Misi annyira tehetséges, nemzetközi szinten is eredményes mászó, hogy el tudom képzelni, hogy némi szerencsével, de a szétbontott LA-i versenyen már ott legyen, 16 évesen.

több mint 1 éve
Amúgy vicces, hogy Raso olimpiai bajnok. Mikor én úsztam ő még ebihalként úszta mindig az 1500akat a versenyeken, mi meg sajnáltuk, hogy Szokolai biztos szívatja 😂
több mint 1 éve
hát ez alap. amúgy sem elég életszerű a greco-roman, ha engem valaki ki akar iktatni akkor megfogja a lábamat és földhözbasz, nem áll neki buzizni hogy csak derék fölött ér hozzám.Ez a 125kgs súlycsoport jó, itt van akció rendesen. Könnyű súlyból nem láttam sokat, de az akciómentesebb voltSzabadfogás > kötöttfogás
Nomac
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Egyetértek. Nagyon szerettem a társaságát.Újabb mély pont Székelytől. Pozitív hasonlatban említette Verrasztót ...őt csak abban lehet, a legnagyobb király
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Újabb mély pont Székelytől. Pozitív hasonlatban említette Verrasztót ...őt csak abban lehet, a legnagyobb király
Sixo
több mint 1 éve
Újabb mély pont Székelytől. Pozitív hasonlatban említette Verrasztót ...
több mint 1 éve
40 éve volt utoljára, hogy nem volt aranyunk kajak-kenuban... csúnya lenne ezt beállítaniDe 32 éve minden Olimpián legalább 2 arany volt, Barcelonában volt 1 utoljára
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ez a 125kgs súlycsoport jó, itt van akció rendesen. Könnyű súlyból nem láttam sokat, de az akciómentesebb voltSzabadfogás > kötöttfogás
Nomac