Olimpia
22 feliratkozó
7 napja
Nevezések:1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
2. Kígyó-draft: somos, dawyd728
3. Aukciós draft: somos, dawyd728
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, warr_b, Sobri Jóska
Kérdéssor:
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
Kérdéssor:
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Igen 😉Na Krizsán azért két helyet javított. Ha a gerelyt nem szúrja el, akkor hátha 😊Hátha mi? Hátha feljön a 10. helyre?
dande2
Sixo
több mint 1 éve
Na Krizsán azért két helyet javított. Ha a gerelyt nem szúrja el, akkor hátha 😊Hátha mi? Hátha feljön a 10. helyre?
dande2
több mint 1 éve
Na Krizsán azért két helyet javított. Ha a gerelyt nem szúrja el, akkor hátha 😊
több mint 1 éve
Nádas/Tótkának se sok esélye lesz, a másik elődöntőből minden továbbjutó jobbat evezett.ne csak azt nézd, kültéri sport, nincs két ugyanolyan futam. a rajtjuk jó lesz, kérdés bírják-e a végét. Szerintem nem, de a dobogó meglehet.
Sixo
én csak a végét láttam nem volt kiírva, akkor sorryHát akkor a másik botswanai felvette Tebogo fejét és nevét a mezére... 😀 Meg megcsinálta a mezőnyt 200m után vagy 10m előnnyelnem is ő futottutcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
eaglesmcnabb
Chargers LT
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Gecc Hall mit csinált... ráugrik a vonalra
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Nádas/Tótkának se sok esélye lesz, a másik elődöntőből minden továbbjutó jobbat evezett.ott azért a végén már kicsit ki is engedhettek a mieink, legalábbis remélem 😛
Sixo
több mint 1 éve
Maxon visszanéztem, de egyértelmű volt... Tebogo futottMost akkor döntsétek már el.nem is ő futottutcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
Zambia és Botswana döntő 4x400on és a semmiből feltűntek az indiaiak is, csak nem jutottak be.
több mint 1 éve
Hát akkor a másik botswanai felvette Tebogo fejét és nevét a mezére... 😀 Meg megcsinálta a mezőnyt 200m után vagy 10m előnnyelnem is ő futottutcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Nádas/Tótkának se sok esélye lesz, a másik elődöntőből minden továbbjutó jobbat evezett.
több mint 1 éve
3. indiai mit futott baz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most akkor döntsétek már el.nem is ő futottutcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Jaja, a kiírt rajtlistán is Scotch volt írva, de a rajtgép előtt meg Tebogo jelent meg 😀 Aztán nézték a hátát messzirőlA gép net az írja Scotch volt az első ember.utcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
Sixo
több mint 1 éve
nem is ő futottutcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 1 éve
Nem, de valami lehetett vele, mert nagyon gyenge voltNem esett el Wilson? Nem rég futott U23as WR-t, kb a legjobb futója kellett volna, hogy legyen az első körnek.1 kör után kb 40m volt a hátrányuk és utolsók voltakAmcsi váltóval mi lesz 😀Mi történt velük, msot kapcsoltam vissza a kajuk-kenuról?
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
Sixo
több mint 1 éve
"csak" az egyik döntős.........
több mint 1 éve
szoros nagyon...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kopaszék szerintem pottyannak.
több mint 1 éve
A gép net az írja Scotch volt az első ember.utcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 1 éve
Nem esett el Wilson? Nem rég futott U23as WR-t, kb a legjobb futója kellett volna, hogy legyen az első körnek.1 kör után kb 40m volt a hátrányuk és utolsók voltakAmcsi váltóval mi lesz 😀Mi történt velük, msot kapcsoltam vissza a kajuk-kenuról?
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 1 éve
utcahosszal hozta be első helyen a kezdéstTebogo első 400m-e komoly volt 😀???
Chargers LT
Sixo
több mint 1 éve
1 kör után kb 40m volt a hátrányuk és utolsók voltakAmcsi váltóval mi lesz 😀Mi történt velük, msot kapcsoltam vissza a kajuk-kenuról?
Chargers LT
Sixo