Olimpia
22 feliratkozó
5 napja
Nevezések:1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
2. Kígyó-draft: somos, dawyd728
3. Aukciós draft: somos, dawyd728
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, warr_b, Sobri Jóska
Kérdéssor:
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
Kérdéssor:
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Jó látni, hogy nem csak az úszók fő versenye volt az EB, hanem az atlétáké is.
több mint 1 éve
a francia - németről mondjuk hosszabb cikket írtakMinden idők egyik legjobb olimpiai kosármeccséről a NERzeti sportnak sikerült 6! sort írnia és sehol egy nyilatkozat...Konkrétan a kosárlabdát leszaró barátaim is írtak, hogy ez milyen kurva jó volt.
gratulálok ennek a sajtó mocsár csapatnak
Chargers LT
zacknorb
elég wtf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Minden idők egyik legjobb olimpiai kosármeccséről a NERzeti sportnak sikerült 6! sort írnia és sehol egy nyilatkozat...Konkrétan a kosárlabdát leszaró barátaim is írtak, hogy ez milyen kurva jó volt.
gratulálok ennek a sajtó mocsár csapatnak
Chargers LT
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Minden idők egyik legjobb olimpiai kosármeccséről a NERzeti sportnak sikerült 6! sort írnia és sehol egy nyilatkozat...gratulálok ennek a sajtó mocsár csapatnak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Aki igazi szurkolással akarja nézni az az Eurosportost nézze vissza.www.facebook.com/share/v/UTQDVKYXzifsLeeY/
Nomac
www.facebook.com/share/v/ohyVY2YnAhmaMyoR/
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most néztem vissza a nyílt vízi úszást, hát gyerekek, ez volt életem egyik legboldogabb magyar olimpiai pillanata!!!Még nem láttam sajnos, de ha az aranytust is übereli, akkor én is zokogni fogok örömömben, az biztos
Iszonyat nagyot mentek a srácok, nagy-nagy gratula nekik!
Willie Parker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Betlehem: Felér egy aranyéremmel, hogy Kristóffal állhatok a dobogónwww.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/rasovszki-a-vilag-jeleket-kuldott-nekem-betlehem-feler-egy-aranyeremmel-hogy-kristoffal-allhatok-a-dobogon
több mint 1 éve
hát ez a befutó utáni diskurzus komoly volt, na ezeket szeretem, nem a betanult kamu dumát 😀kár hogy a nemzetközi nézők nem értették 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Aki igazi szurkolással akarja nézni az az Eurosportost nézze vissza.
több mint 1 éve
Most néztem vissza a nyílt vízi úszást, hát gyerekek, ez volt életem egyik legboldogabb magyar olimpiai pillanata!!!Kb: Risztov. Azzal a különbséggel, hogy ott nem volt másik magyar érem.
Willie Parker
több mint 1 éve
Most néztem vissza a nyílt vízi úszást, hát gyerekek, ez volt életem egyik legboldogabb magyar olimpiai pillanata!!!Libabőrös lettem, pedig láttam már pár olimpiai címet, de hihetetlen volt.
Willie Parker
több mint 1 éve
Most néztem vissza a nyílt vízi úszást, hát gyerekek, ez volt életem egyik legboldogabb magyar olimpiai pillanata!!!Iszonyat nagyot mentek a srácok, nagy-nagy gratula nekik!
több mint 1 éve
Sírok, ez egy filmbe illő forgatókönyv.Tudom, de akkorra mondták eredetileg.Már megyNekik hol, mikor lesz éremátadás?10:05
Chargers LT
Bálesz
dande2
Bálesz
Betlehem meg a legnagyobb arc.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
a világbajnok franciát legyőzte, így a 18 éves amerikai Kristina Teachout lesz Márton ellenfele. aki eddig nem nyert nemzetközi tornát, de lehet hogy most jó napot fogott ki.Csak dèlután fèl háromkor meccselnek
deyell
több mint 1 éve
a világbajnok franciát legyőzte, így a 18 éves amerikai Kristina Teachout lesz Márton ellenfele. aki eddig nem nyert nemzetközi tornát, de lehet hogy most jó napot fogott ki.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Huha szoros volt de egy kör megvan
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)Emlékszem arra, mikor a koreai vizes vb-n az egyedüli magyar vízilabda szukoló Dr. Merkely Béla volt 😀
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)Mondjuk az se hátrány, hogy korlátozás nélkül lehet utazni, meg résztvenni az eseményeken.
dande2
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)Tokióban a covid miatt nem is igazán voltak szurkolók, szóval ez tény 😀
dande2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)ha csak abból indulsz ki hányan élnek NYE-ban magyarok, már az is elég
dande2
több mint 1 éve
Tudom, de akkorra mondták eredetileg.Már megyNekik hol, mikor lesz éremátadás?10:05
Chargers LT
Bálesz
dande2