Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Amúgy most jut eszembe ki volt az aki draft estéjén 3 db 4. helyet jósolt Digginsnek? 😀 Meg a szabad stílusú sprintváltó aranyesélyen is nevetett? 😛 Tetejében 10 km is csak egy hajszálon múlt..Hát de, szignifikánsan esélyesebbek voltak.. az egyéniben mutatott Falla/Nilsson teljesítmény után meg pláne. A fogadóirodák is így látták.
Ez aranyesély volt tegnap, egy hete, egy hónapja és úgy 2013 óta mindig. Persze nem kiemelkedő vagy ilyesmi, de aranyesély. Nem voltak a svédek vagy norvégok esélyesebbek.
dawyd728
Én eddig is felvállaltam a gyakran a papírformától eltérő véleménye(i)met/ (vagy ha megegyezett a papírformával, akkor éppen azt), volt ami be is jött belőle bőven (azokat meglepő módon jóval ritkábban hozod fel..) - de persze egy csomó nem.
Ez is tény.... de akkor máskor, ha ennyire magabiztos vagy benne, szólj előtte pls (hátha meg tudom fogadni a véleményed, és akkor tuti bukó 😛), s ne utólag ekézz ha kérhetem...
A 10 km-en meg ötödik lett... szóval azt ott speciel elég jól telibelőttem szvsz.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Úgy, hogy ez a kanadai női curling csapat 3x kanadai Bajnok amúgy, csak épp pont Olimián nem vettek részt eddig. Bár ez náluk gyakori, de akkor is nagy égés.Hogy basznátok meg...áhh, NHL nélkül nincs élet :Sde van, ott a KHL, ezért is raktam az oroszokra.
Chargers LT
Persze baszhatom, mert a kanadaiak majdhogynem utolsók lettek női curlingben, csak akkor tudnám hogy nyerték meg a válogatót :d
eaglesmcnabb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Hogy basznátok meg...áhh, NHL nélkül nincs élet :Sde van, ott a KHL, ezért is raktam az oroszokra.
Chargers LT
Persze baszhatom, mert a kanadaiak majdhogynem utolsók lettek női curlingben, csak akkor tudnám hogy nyerték meg a válogatót :d
Na de holnapra kérek egy olyan napot, mint ma somos, sztem azzal mindenki kiegyezne...ha a norvégok megnyerik a férfi biatlon váltót, amit szerintem megtesznek, akkor bottal üthetjük a nyomát :d
gabokocka
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na de holnapra kérek egy olyan napot, mint ma somos, sztem azzal mindenki kiegyezne...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Telibe találtam Salt Lake Cityt, még a végeredmény is ugyanaz lett. Sztem az utolsó 25 percben kb háromszor jártak a németek a svéd harmadban, ebből sikerült két gólt kapni.Mondhatnám, hogy Fasth faszt se fogott 😊
több mint 6 éve
Nyakamat tenném rá amúgy, amikor legközelebb az USA/Kanada részen lesz az Olimpia, érdekes módon fel sem fog merülni, hogy az NHL ne szüneteljen, és legyen ott a sztárok 😊
több mint 6 éve
Fasth a folyosón 3 db-ra zúzta a botját...jól tetted öreg...4 gól a németektől bazeg.
több mint 6 éve
Hogy basznátok meg...áhh, NHL nélkül nincs élet :SEbből látszik sajnos, hogy még egy svéd/finn válogatottnak sincs olyan erős második vonala, ami az NHL-sztárok nélkül versenyképes lenne...
Chargers LT
több mint 6 éve
Ez a Kanada-Német elődöntő vicc, valaki röhögve döntőt játszik ezek közül😕
több mint 6 éve
Hogy basznátok meg...áhh, NHL nélkül nincs élet :S
több mint 6 éve
Egyedül átment a csávó a teljes svéd védelmen...
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Go Sweden, szedjétek már össze magatokat!nem szedték...
Chargers LT
több mint 6 éve
Go Sweden, szedjétek már össze magatokat!
több mint 6 éve
Ez gyengus volt a finnektől (persze amikor egy 18 éves gyerek az egyetlen valamire való skill playered, úgy nem olyan egyszerű), Kanada se tűnt jónak.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Azóta meg egál. 😊A svédek szépítettek, még elég sok van hátracserébe lőttek egyet a németek is!
Jakehomer
NB2
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Szerintem meg az. Ez aranyesély volt tegnap, egy hete, egy hónapja és úgy 2013 óta mindig. Persze nem kiemelkedő vagy ilyesmi, de aranyesély. Nem voltak a svédek vagy norvégok esélyesebbek. Így pedig teljesen irreleváns átlagokat nézni és társai. Diggins elmúlt 5 éveben 5km egyenkénti indításos versenyeken rendre zsebre tette a mezőnyt. Már Szocsiban is nyertek volna, ha nem klasszikus stílusú a csapat sprint. Plusz meg kell nézni, ha nem Randall, akkor lett volna még másik két ember(Caldwell, Björnsen) , aki az idei eredmények alapján arra jók lett volna, h ne veszítsék el Digginsnek a csatlakozást.Amúgy most jut eszembe ki volt az aki draft estéjén 3 db 4. helyet jósolt Digginsnek? 😀 Meg a szabad stílusú sprintváltó aranyesélyen is nevetett? 😛 Tetejében 10 km is csak egy hajszálon múlt..Mondjuk eddig volt 3 darab ötödik és egy hatodik helye, szóval annyira nem volt rossz jóslat, gondolom Igor engedte el. 😊
dawyd728
somoskovig
több mint 6 éve
A svédek szépítettek, még elég sok van hátracserébe lőttek egyet a németek is!
Jakehomer
több mint 6 éve
A svédek szépítettek, még elég sok van hátra
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Átlagban telibeAmúgy most jut eszembe ki volt az aki draft estéjén 3 db 4. helyet jósolt Digginsnek? 😀 Meg a szabad stílusú sprintváltó aranyesélyen is nevetett? 😛 Tetejében 10 km is csak egy hajszálon múlt..Mondjuk eddig volt 3 darab ötödik és egy hatodik helye, szóval annyira nem volt rossz jóslat, gondolom Igor engedte el. 😊
dawyd728
somoskovig
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Amúgy most jut eszembe ki volt az aki draft estéjén 3 db 4. helyet jósolt Digginsnek? 😀 Meg a szabad stílusú sprintváltó aranyesélyen is nevetett? 😛 Tetejében 10 km is csak egy hajszálon múlt..Mondjuk eddig volt 3 darab ötödik és egy hatodik helye, szóval annyira nem volt rossz jóslat, gondolom Igor engedte el. 😊
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Amúgy most jut eszembe ki volt az aki draft estéjén 3 db 4. helyet jósolt Digginsnek? 😀 Meg a szabad stílusú sprintváltó aranyesélyen is nevetett? 😛 Tetejében 10 km is csak egy hajszálon múlt..
több mint 6 éve
a svéd-németet adja valami?egyik ES-en sem látom, ráadásul ES2-n, ES4-en, M4-en ugyanaz a meccs megy😊
több mint 6 éve
Ebben nem volt több, aki elindult, nyert, kivéve, ha egy másik indulóm nyert helyette. 😊Ez a nap nem volt semmi, ha jól számolom, 50 pont lett a végére a termés...Komoly szarásod volt, kb rajzolni nem tudtad volna jobban a versenyeket
somoskovig
gabokocka
több mint 6 éve
Ez a nap nem volt semmi, ha jól számolom, 50 pont lett a végére a termés...Komoly szarásod volt, kb rajzolni nem tudtad volna jobban a versenyeket
somoskovig
több mint 6 éve
Ez a nap nem volt semmi, ha jól számolom, 50 pont lett a végére a termés...