Olimpia

23 feliratkozó

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Mikor lesz pontosan a short track felfi valto/500m donto?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
Láttok esélyt, hogy a norvégok beérjék a németeket?
(északi-összetett)
NB2
Nem. Ezüstöt viszont magabiztosan meg fogják szerezni.
dawyd728
Féltem, hogy ez lesz, akkor -1 program😊
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
(északi-összetett)
NB2
Nem. Ezüstöt viszont magabiztosan meg fogják szerezni.
több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 109 — Illegális gyakorló
Csak nálam nem megy napok óta az m4sport.hu streamje? Melóban vagyok, szeretném majd nézni a short track futamokat, de csak annyit ír, hogy "error loading player: No playable sources found"
A mediaklikken a többi csatorna adása simán bejön, csak az m4-é nem, de az napok óta :S
Bálesz
 www.m4sport.hu/elo/ <-ezen nekem simán megy chrome-ban
dawyd728
Igen, nálam is ment, pár nappal ezelőttig. Másik telefonról próbáltuk (ugyanaz a hálózat), ott megy. Szóval az enyémmel lesz valami gebasz...

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 837 — Cowboys fan
 twitter.com/PeteBlackburn/status/966571968916058112
hát baszki
ezzel a rávezetéssel bármelyik NHL-kapust szénné szopatta volna
több mint 7 éve
(északi-összetett)
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Csak nálam nem megy napok óta az m4sport.hu streamje? Melóban vagyok, szeretném majd nézni a short track futamokat, de csak annyit ír, hogy "error loading player: No playable sources found"
A mediaklikken a többi csatorna adása simán bejön, csak az m4-é nem, de az napok óta :S
Bálesz
 www.m4sport.hu/elo/ <-ezen nekem simán megy chrome-ban
több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 109 — Illegális gyakorló

több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Lesz short track és északi összetett párhuzamosan, majd déltől biathlon, curling és short track egy időben. Ilyen torlódás szinte nem is számít annak, főleg a short track olyan, amire 1 percig figyelsz, majd 3-ig nem.
több mint 7 éve
11.00-től megint műsortorlódás😊
magyar esélyekkel???
Remélem valami összejön már végre szegényeknek...
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Ezek a rávezetések nagyon melegek voltak itt a női hoki döntő végén. 😀
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Szerintem a jövő évnek mindenképpen nekifutnak és hazai vb-n akarnak visszavonulni.
dawyd728
Oké, de hogy aranyat nyerjenek szlalomban arra minimális esély van. Szóval a pont az i-re itt került fel, az már csak egy búcsúbuli lesz.
gabokocka
Persze, ahogy mondod ez a pont az i-n. Csak arra akartam utalni, h idén még biztos nem fejezik be. Mondjuk a svéd alpesi szakág elég ramaty állapotban van, ha a fiatalokra nézünk nem látni vb vagy szakági vk győztes potenciált. Már csak ezért sem hiszem, h abbahagynák. Svéd síszövetség kikönyörgi, h induljanak. 😊
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Akinek ennyire nincs feje, nem is érdemli meg az aranyat. Kb mint Manuela Moelgg, csak Vonn tudásban jóval a többiek előtt van, így ki-ki csúszott teher alatt is 1-1 cím.
Amúgy Gisin most szlalomos vagy lesikló? 😀 Tavalyi vb 2. helye után még szlalomost mondtam, akinek 1 lesiklás kicsúszott, de idén már gyors számokból vannak inkább eredményei. Ha nehezebb lett volna a tűzés szerintem Shiffrin és Holdener is mögé ért volna. FIS pontjai is közel vannak egymáshoz: DH 3.65 (7. legalacsonyabb), SG 3.74 (11.), GS 19.64 (194.) SL 5.09 (11.), AC 2.76 (4.)

Mindenesetre tök jól jöttem ki ebből a számból is. 4 versenyzőmből kettő abszolút favorit volt, erre 2-3. hely, míg a dobogó esélyeseim közül az, akinek az 1:40-es lesiklás és a könnyű tűzés kedvezett volna, az kiesik. Ez a 10 pont, mint halottnak a csók. Mai két alpesi számból 20 volt a minimum, de inkább több..
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 503 — Keep pounding
Szerintem a jövő évnek mindenképpen nekifutnak és hazai vb-n akarnak visszavonulni.
dawyd728
Oké, de hogy aranyat nyerjenek szlalomban arra minimális esély van. Szóval a pont az i-re itt került fel, az már csak egy búcsúbuli lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
A szlovén edző inkább a szlalomosok ellen tűzte a pályát. Kérdés mire megy ezzel Ferk. 1,1 sec Holdenerrel szemben az előnye.
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
több mint 7 éve
Myhrer és Hansdotter is arany, azért ez nagyon nagy, két szép pályafutás csodás lezárása (lesz szombaton 😊 )

több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Ezt ki mondta volna meg?
Kristoffersen&Hirscher dupla DNF

Viszont Myhrer címét sem a szél hozta össze. Ha azt nézzük az elmúlt 10 év 3 5 legjobb szlalomosa és ebben benne vannak Kostelictől kezdve sokan mások, nem csak Hirscher és Kristoffersen.
Plusz azt is érdemes nézni, h a mezőny colosai állnak a dobogón. 3 db 190 feletti szlalomos.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Széllel kezdtük. Úgy illik, ha így is fejezzük be ezt az olimpiát.
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
5:30 a férfi és 7:00 a női második futam rajtja. Én hunyok egyet addig.
több mint 7 éve
Sztem Shiffrin, Holdener, Gisin és Ferk is versenyben van a dobogóért. De Vonn esélyei jobbak mint gondoltam.

több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Shiffrin a favorit továbbra is. Persze sok függ a szlovén edzőn, h mivel lát nagyobb esélyt Ferk dobogójára, ha könnyű pályát tűz és a szlalomosokat zárja ki, vagy nehezet és Vonn-Gisin párost.
több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Na Vonnak eddig ez 2010-es milleres forgatókönyv..
Mondjuk Shiffrin ellen ez is kevés.
több mint 7 éve
Na így hogy Vonn ilyen menetet nyomott így jó lehet. Majd egy másodpercet adotf Mowinckelnek.

több mint 7 éve
dawyd728 4 033
Vonnak másodpercet kéne vernie Mowinckel menetére és akkor ezüstre van esélye.