Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Ráadásul mindent a franciának ítélnek...Jóval korrektebb ez a bíró, mint a román volt az elődöntőben.
warr_b
Nem ezen múlt, inkább Anna térdén, ugye tavaly évvégén volt egy ACL-sérülése is, amit a hosszú rehab miatt nem műttetett meg...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
franciákból kezd elegem lenni 😊
több mint 4 éve
Kár érte, ez van ☹️ reméljük a csapatra össtedrótozzák.Ráadásul mindent a franciának ítélnek...nincs jelentősége sajnos
warr_b
Szesze

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Annának ez remek eredmény, a maxot kihozta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
most itt mi van? 1500on nem kéne ott lennie kapás boginak ? miért nincs ott? a wiki szerint 1500on indul
több mint 4 éve
Ráadásul mindent a franciának ítélnek...nincs jelentősége sajnos
warr_b
több mint 4 éve
Ráadásul mindent a franciának ítélnek...

több mint 4 éve
a 400 vegyes a fő száma..Ok, de ez a legerősebb száma, ha jó napot fog ki, nem nagyon van aki megfogjahát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
Szesze
kapitnono
több mint 4 éve
ez teljesen esélytelen sajnosTérd nélkül nehéz...
Szesze

több mint 4 éve
Ez megint miNyújtott kézzel támad és a másik kapja a pontot 🤣
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Rámennek, hogy lassú és szó szerint lerohanja a francia

Liverpool Fc
több mint 4 éve
ez teljesen esélytelen sajnos
több mint 4 éve
Ok, de ez a legerősebb száma, ha jó napot fog ki, nem nagyon van aki megfogjahát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
Szesze

több mint 4 éve
Ez 4. lesz valóban de azért szép így is
több mint 4 éve
Nagy tatkikus a francia

Liverpool Fc
több mint 4 éve
én konkrétan azt tippeltem, hogy döntő is cinkes leszhát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
Szesze
több mint 4 éve
senki se bírja, ezért is hasonlítjuk sokszor a vízilabdához azt a részét, hogy mekkora hatalma van a bírónakOk, tököm se bírja ezeket megkülönböztetni 😆Az együtteseket miért mindig a francia kapja?kard, nincs együttes, mindenki talál mindig, aztán a bíró eldönti, hogy kinek adja a pontot
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 4 éve
hát, a 400 után már semmi se biztos sajnosnah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo
kapitnono
több mint 4 éve
nah most akkor mi van, mégis csak éremér megy?200 vegyesben szerintem nem nagyon volt kérdés, hogy azért megy
Sixo

több mint 4 éve
Ok, tököm se bírja ezeket megkülönböztetni 😆Az együtteseket miért mindig a francia kapja?kard, nincs együttes, mindenki talál mindig, aztán a bíró eldönti, hogy kinek adja a pontot
warr_b
Sixo

több mint 4 éve
0-5 🙄

több mint 4 éve
Az együtteseket miért mindig a francia kapja?kard, nincs együttes, mindenki talál mindig, aztán a bíró eldönti, hogy kinek adja a pontot
warr_b
több mint 4 éve
nah azért ez jó volt Katinkától