NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
128
20
19:00, Arena4
Chicago Bears - New England Patriots
108
13
19:00
Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
67
10
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
47
9
19:00, NET4+
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
46
14
NFL Redzone - week 10
37
9
19 órától, NET4+
Indianapolis Colts - Buffalo Bills
24
11
Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
21
7
19:00, DAZN
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Alig jutottak át a célvonalon 😊A kanadiak ezt eléggé elvaxolták, foghatják a fejüket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Teljesen szétestek a végére, ezt illett volna Kanadának behúznia.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
tényleg tartalékoltak az amik😊
több mint 6 éve
Svédek nyomnak egy Salt Lake Cityt hokiban...Ez ma nem az a nap, remélem holnap jobban jönnek a dolgok.
több mint 6 éve
Németek mennek 2-0-ra a svédek ellen
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
dawyd728
3 848
Minden lehetett volna, és annak az ellenkezője is.Nézegetem a különbségeket, a sok kiesőt és Edit most lehet bosszús. Egy 5. hely minden további nélkül benne lett volna. Persze mi lett volna ha nincs, de McKennis nagyon hasonló képességű síző és ő simán ott az 5. helyen.ő egyébként nem eshetett volna?
dawyd728
slowmotion
több mint 6 éve
ez nem meglepi?
több mint 6 éve
Hollandok eddig gyenguszokNem olyan rossz az idejük, de a norvég asztmagyógyszerek megérkeztek a koricsarnokba is 😊
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
komoly lenne ha pedersen hozna 10 pontot a végén :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na baszki, Kramer nagy bust lett így...
több mint 6 éve
Hollandok eddig gyenguszok
több mint 6 éve
A koreaiak ráhozták a frászt a nézőkre 😊 Az utolsó körük bitang erős volt a kvaliban és most is.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Jó, de ez alapján sima japán arany, mert ők meg a hollandoknál voltak gyorsabbak. 😊Ott is van a japán döntő, mondjuk a kanadaiak szerintem megverik az USA-t a bronzért.Mivel 6 másodperccel gyorsabbak voltak, ez nem olyan nagy vállalás 😊
somoskovig
Jakehomer
Tegnap a kvaliban nem volt köztük 1 mp összesen, szerintem az amcsik elnyaralták az elődöntőt és a bronzért mennek.
több mint 6 éve
dehogyis, a B döntőre tartalékoltak az amcsik :dOtt is van a japán döntő, mondjuk a kanadaiak szerintem megverik az USA-t a bronzért.Mivel 6 másodperccel gyorsabbak voltak, ez nem olyan nagy vállalás 😊
somoskovig
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ott is van a japán döntő, mondjuk a kanadaiak szerintem megverik az USA-t a bronzért.Mivel 6 másodperccel gyorsabbak voltak, ez nem olyan nagy vállalás 😊
somoskovig
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Ott is van a japán döntő, mondjuk a kanadaiak szerintem megverik az USA-t a bronzért.
több mint 6 éve
Ez mondjuk jogos. 😊 Maradj csak ellendrukker. 😊De ezt (is) nekem köszönheted.. ha azt írom, hogy legalább 100-at fogsz még szerezni, biztos megálltál volna 40 alattMeg Diggins, meg Goggia + Moewinckel, és még egy érem tuti a gyorskoriban, hacsak ki nem zárják a japán és amcsi csapatot egyaránt. 😊Engem tesznek be Klaebo melle, akkor most en lennek olimpiai aranyermes.. 😛Tükörsima. Sundby jobb volt mint vártam.Összeszámolnád kérlek a mai pontjaimat eddig? 😊
Igor
somoskovig
Igor
Ha onnan jön egy ezüst, akkor 42 pont a mai termés, az pont a fele a túl optimista 84-nek. 😊
somoskovig
Igor
több mint 6 éve
De ezt (is) nekem köszönheted.. ha azt írom, hogy legalább 100-at fogsz még szerezni, biztos megálltál volna 40 alattMeg Diggins, meg Goggia + Moewinckel, és még egy érem tuti a gyorskoriban, hacsak ki nem zárják a japán és amcsi csapatot egyaránt. 😊Engem tesznek be Klaebo melle, akkor most en lennek olimpiai aranyermes.. 😛Tükörsima. Sundby jobb volt mint vártam.Összeszámolnád kérlek a mai pontjaimat eddig? 😊
Igor
somoskovig
Igor
Ha onnan jön egy ezüst, akkor 42 pont a mai termés, az pont a fele a túl optimista 84-nek. 😊
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ahhoz képest, hogy elődöntő, elég sima...
több mint 6 éve
Meg Diggins, meg Goggia + Moewinckel, és még egy érem tuti a gyorskoriban, hacsak ki nem zárják a japán és amcsi csapatot egyaránt. 😊Engem tesznek be Klaebo melle, akkor most en lennek olimpiai aranyermes.. 😛Tükörsima. Sundby jobb volt mint vártam.Összeszámolnád kérlek a mai pontjaimat eddig? 😊
Igor
somoskovig
Igor
több mint 6 éve
Engem tesznek be Klaebo melle, akkor most en lennek olimpiai aranyermes.. 😛Tükörsima. Sundby jobb volt mint vártam.Összeszámolnád kérlek a mai pontjaimat eddig? 😊
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ott legalább nem lehet lealibizni a verseny első felétGagyi, hogy ennyi sprintszám vanpedig lehetne sífutásban is egy vegyesváltó, hogy ne legyenek hátrányban a biatlonosokkal szemben :d
Jakehomer
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Tükörsima. Sundby jobb volt mint vártam.Összeszámolnád kérlek a mai pontjaimat eddig? 😊
Igor
több mint 6 éve
Tükörsima. Sundby jobb volt mint vártam.