Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Visszatérve: magyar férfi kézilabda válogatott5 meccs, 1 győzelem, 4 vereség
Miller 40 éves
Lékai 36 éves
És van egy Imrénk…
Ahhoz képest mekkora felszopas ment az olimpia előtt, ÉREMESELYES csapat, No comment. Úgy hogy minden idők egyik leggyengébb norvég és francia csapata volt a csoportban, míg a miénk kb 10 éve együtt.
8-10 perc alatt lejött hogy Bánhidit duplázni fogják és megjátszhatatlan lesz, erre változtatunk? Nem.
Taktika? NULLA. Vigyük rá a falra, lesz majd valami.. majd az öreg Lékai megoldja. Siralmas esküszöm.
És ekkora hátszéllel, ekkora anyagi meg TAO támogatással, ekkora arccal.
A kommentátorok szerint nincs szerencsénk, szarok a bírók, meleg a csarnok… soha a büdös életbe nem lesz itt változás. Soha. Mindig hibáztatunk majd mást.
több mint 1 éve
Hat hatalmas eselyt bukott el. Lehet so se lesz mar 10be sem 😕

több mint 1 éve
Ennél jobb olimpiánk most 50 évig nem lesz kerékpárban amúgy, ez olyan brutális. Két negyedik helynél csak a belgák csináltak jobbat mezőnyversenyben - franciák, németek, dánok, hollandok, olaszok, spanyolok, USA, britek, senki más a közelébe nem volt ennek.Ja, és mi 2 emberrel mentünk ki, nem 4 fős csapatokkal.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
szegény lány baz remeg a szája valaki adjon neki egy túrórudit 😕 szép volt Blanka & Ati, hihetetlen siker a magyar kerékpársportnak! ❤️
több mint 1 éve
Ha van annyi ereje, h elmenjen Faulknerrel, akkor lesprinteli őket is.én a helyében mentem volna elől a biztos 2. helyért. lehet hogy hüle aktika, de egy ezüsttel is mennybe ment volnaEz reális lehetett volna? Vajon lett volna benne annyi erő, hogy elmenjen az amerikaival? Vagy azért lett ilyen szoros, mert tudta húzatni magát a németalföldiekkel?
eaglesmcnabb
Hanni
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A 2 ribinek bejöttOk szerintem nem ezüstért jöttek, csak egyik idióta se akarta, hogy aranyhoz segítse a másikat.
nagir
több mint 1 éve
én a helyében mentem volna elől a biztos 2. helyért. lehet hogy hüle aktika, de egy ezüsttel is mennybe ment volnaJah mert ez így megy. Volt ott már fáradás, megpróbálta rátebni az amcsira a kereket de nem bírta.
eaglesmcnabb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
holnap kibaszott büszke leszek a 2 kerékpárosra, de most kibaszott dühös vagyokValternek nem volt igazán sansza szerintem abban a sprintben, Laporte azt eléggé simázta meg ott kb hatan nem sprinteltek
NB2
Mennie kellett volna Faulknerrel csak biztos nem bírt.....ez kb annyira fáj.....Faulkner brutálisan erős volt utolsó hegyen... tőle kevésbé sajnálom, mintha Kopecky/Vos kapta volna meg egy négyessprintben.
dande2
több mint 1 éve
én a helyében mentem volna elől a biztos 2. helyért. lehet hogy hüle aktika, de egy ezüsttel is mennybe ment volnaEz reális lehetett volna? Vajon lett volna benne annyi erő, hogy elmenjen az amerikaival? Vagy azért lett ilyen szoros, mert tudta húzatni magát a németalföldiekkel?
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Már írtam neki 😏bazdmegTe ma nézz semmilyen magyart
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
hát baszki, vagy akkor szurkolok Halász ellenfeleinekbazdmegTe ma nézz semmilyen magyart
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A 2 ribinek bejött

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
én a helyében mentem volna elől a biztos 2. helyért. lehet hogy hüle aktika, de egy ezüsttel is mennybe ment volnament is elől, de hátul baszott erős tempó volt
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mennie kellett volna Faulknerrel csak biztos nem bírt.....ez kb annyira fáj.....
több mint 1 éve
Kibaszott Voss passziv taktikaja az utolso tizen ernet ert.
több mint 1 éve
én a helyében mentem volna elől a biztos 2. helyért. lehet hogy hüle aktika, de egy ezüsttel is mennybe ment volna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
NebazdmegTe ma nézz semmilyen magyart
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
bazdmegTe ma ne nézz semmilyen magyart
Szesze
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az már adta magát, hogy ha két benelux meg ő megy, akkor ki lesz az első kettő.
több mint 1 éve
Kibaszott életbe + GRAT!!!
több mint 1 éve
holnap kibaszott büszke leszek a 2 kerékpárosra, de most kibaszott dühös vagyok
több mint 1 éve
KURVAÉLETBE
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezt elcseszete de gratula.....😡😏
több mint 1 éve
Ettől féltem 10kmnélCsak attól, ha 4en lesznek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Kurvaeletbe
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil