Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 599
Visszatérve: magyar férfi kézilabda válogatott

5 meccs, 1 győzelem, 4 vereség

Miller 40 éves
Lékai 36 éves

És van egy Imrénk…

Ahhoz képest mekkora felszopas ment az olimpia előtt, ÉREMESELYES csapat, No comment. Úgy hogy minden idők egyik leggyengébb norvég és francia csapata volt a csoportban, míg a miénk kb 10 éve együtt.

8-10 perc alatt lejött hogy Bánhidit duplázni fogják és megjátszhatatlan lesz, erre változtatunk? Nem.
Taktika? NULLA. Vigyük rá a falra, lesz majd valami.. majd az öreg Lékai megoldja. Siralmas esküszöm.
És ekkora hátszéllel, ekkora anyagi meg TAO támogatással, ekkora arccal.
A kommentátorok szerint nincs szerencsénk, szarok a bírók, meleg a csarnok… soha a büdös életbe nem lesz itt változás. Soha. Mindig hibáztatunk majd mást.
több mint 1 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
Hat hatalmas eselyt bukott el. Lehet so se lesz mar 10be sem 😕

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Ennél jobb olimpiánk most 50 évig nem lesz kerékpárban amúgy, ez olyan brutális. Két negyedik helynél csak a belgák csináltak jobbat mezőnyversenyben - franciák, németek, dánok, hollandok, olaszok, spanyolok, USA, britek, senki más a közelébe nem volt ennek.

Ja, és mi 2 emberrel mentünk ki, nem 4 fős csapatokkal.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
szegény lány baz remeg a szája valaki adjon neki egy túrórudit 😕

szép volt Blanka & Ati, hihetetlen siker a magyar kerékpársportnak! ❤️

több mint 1 éve
én a helyében mentem volna elől a biztos 2. helyért. lehet hogy hüle aktika, de egy ezüsttel is mennybe ment volna
eaglesmcnabb
Ez reális lehetett volna? Vajon lett volna benne annyi erő, hogy elmenjen az amerikaival? Vagy azért lett ilyen szoros, mert tudta húzatni magát a németalföldiekkel?
Hanni
Ha van annyi ereje, h elmenjen Faulknerrel, akkor lesprinteli őket is.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 536 — Chiefs GM
A 2 ribinek bejött
nagir
Ok szerintem nem ezüstért jöttek, csak egyik idióta se akarta, hogy aranyhoz segítse a másikat.

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
én a helyében mentem volna elől a biztos 2. helyért. lehet hogy hüle aktika, de egy ezüsttel is mennybe ment volna
eaglesmcnabb
Jah mert ez így megy. Volt ott már fáradás, megpróbálta rátebni az amcsira a kereket de nem bírta.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
holnap kibaszott büszke leszek a 2 kerékpárosra, de most kibaszott dühös vagyok
NB2
Valternek nem volt igazán sansza szerintem abban a sprintben, Laporte azt eléggé simázta meg ott kb hatan nem sprinteltek
Mennie kellett volna Faulknerrel csak biztos nem bírt.....ez kb annyira fáj.....
dande2
Faulkner brutálisan erős volt utolsó hegyen... tőle kevésbé sajnálom, mintha Kopecky/Vos kapta volna meg egy négyessprintben.

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
eaglesmcnabb
Ez reális lehetett volna? Vajon lett volna benne annyi erő, hogy elmenjen az amerikaival? Vagy azért lett ilyen szoros, mert tudta húzatni magát a németalföldiekkel?
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 300 — Így remélem megfelelek nektek.....
bazdmeg
Szesze
Te ma nézz semmilyen magyart
ThundersNFL a Paraszt
Már írtam neki 😏
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
bazdmeg
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
hát baszki, vagy akkor szurkolok Halász ellenfeleinek
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla
A 2 ribinek bejött

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 932 — Kinek mit intézett a kormánya
eaglesmcnabb
ment is elől, de hátul baszott erős tempó volt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 300 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mennie kellett volna Faulknerrel csak biztos nem bírt.....ez kb annyira fáj.....
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 373 — Omar's Coming Yo!
Kibaszott Voss passziv taktikaja az utolso tizen ernet ert.

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 295 — Ajmo Vatreni
bazdmeg
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
Ne
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 468 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
bazdmeg
Szesze
Te ma ne nézz semmilyen magyart

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 119
Az már adta magát, hogy ha két benelux meg ő megy, akkor ki lesz az első kettő.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 820 — beers & Packers
Kibaszott életbe + GRAT!!!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 511 — nabege2@yahoo.com
holnap kibaszott büszke leszek a 2 kerékpárosra, de most kibaszott dühös vagyok
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 468 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
KURVAÉLETBE

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezt elcseszete de gratula.....😡😏
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Ettől féltem 10kmnél
Csak attól, ha 4en lesznek

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 957 — Слава Україні! Героям слава!
Kurvaeletbe

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil