Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...egyikünk sem tudja hogy mennyit edzett
gabokocka
olyan ez, mint mikor a suliban mondta a tanár hogy" a te eszeddel ez csak négyes mert nem tanulsz annyit mint a másik", közben a tanár úr baromira nem tudta hogy otthon ki mennyit készült az adott dolgozatra.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Persze, 1936 volt utolsó bármilyen ffi számban88 éve nem volt 100mes úszásban aranyunk!ez komoly?
Elbújhat minden szövetségi károgó
Chargers LT
Szesze
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Minden aranyérem ugyanakkora szoval nyilvan nem. Kivetel ha 4 ev mulva meg nagyobb lesz 😀Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...Kb. semmit nem tudunk Milák "munkamoráljáról". (Én legalábbis nem.) Ami biztos: ennél nagyobb aranyat nem lehet nyerni.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Yeah"I am just here so I won't get fined"A helyében az interjúzónában nyomnék egy Mike dropotLehet bejelenti, h emigrál😃
Gergőbácsi
Willie Parker
deyell
több mint 1 éve
Szépen körbeírtad ZacknorbotDarnyi nem ez a szint volt?Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...2021, Tokió: Milák
gabokocka
szaba
Én őt sosem láttam élőben, de hátha vannak itt idősebbek, akik igen.
Kampman
több mint 1 éve
Tisztessegesen edzett.Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...Kb. semmit nem tudunk Milák "munkamoráljáról". (Én legalábbis nem.) Ami biztos: ennél nagyobb aranyat nem lehet nyerni.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
De ès Milákhoz hasonlóan ő is egy egyedi figura.Darnyi nem ez a szint volt?Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...2021, Tokió: Milák
gabokocka
szaba
Kampman
több mint 1 éve
Ez a szint volt, de még hogyDarnyi nem ez a szint volt?Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...2021, Tokió: Milák
gabokocka
szaba
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...Kb. semmit nem tudunk Milák "munkamoráljáról". (Én legalábbis nem.) Ami biztos: ennél nagyobb aranyat nem lehet nyerni.
gabokocka
több mint 1 éve
bakker kiköptem a sörömHa Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...Verrasztó Dávidot!
gabokocka
csipkelli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Én minden magyarnak drukkolok, de Miláknak különösen ez után a cirkusz után.Gyönyörű volt!!
több mint 1 éve
"I am just here so I won't get fined"A helyében az interjúzónában nyomnék egy Mike dropotLehet bejelenti, h emigrál😃
Gergőbácsi
Willie Parker
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Semmire. Hagyjuk.Nem értem mit akarsz bizonyítani. Azt írtad, hogy kétszáz végén gyenge. Én meg azt, hogy nem volt gyenge csak volt nála jobb. Erre itt jön egy jó hajrát és nekiállsz böllenkedni. Ok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
200 mellreSemmire. Hagyjuk.Mire gondolsz?Nos?Mert ott kiengedett. De látom téged a tények nem zavarnak, hiszen amit az óra mutat, az tény.A középdöntőben is ezt láttam.Én azt láttam, hogy a hajrában - lassú medence ide, vagy oda - nem tudott erősíteni, de az első 100-on kirobbanó formában úszott.Azért láttad azt, mert mellette ment Marchand egy irreális záró ötvenet. De az óra nem hazudik.
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
azért nem panaszkodhatok: Miláktól és a párbajtőr csapattól szerettem volna aranyat, hát megjött mindkettő 😊Ezek mellett még a női kéziseknek szurkolok leginkább, még tőlük jöhetne egy 4-be jutás 😊
több mint 1 éve
Darnyi nem ez a szint volt?Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...2021, Tokió: Milák
gabokocka
szaba
több mint 1 éve
Taktika megváltoztatva ucsó pillanatban.
több mint 1 éve
A helyében az interjúzónában nyomnék egy Mike dropotLehet bejelenti, h emigrál😃
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...2021, Tokió: Milák
gabokocka
több mint 1 éve
Innentől valóban minden ajándèk, remèlem csapatban is azèrt csurran cseppen mèg valami.
több mint 1 éve
nah megvan az arany mehet vissza a starbucsba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha Milák tehetségét Kós munkamoráljával össze lehetne hozni, milyen úszót kapnánk baszki...Verrasztó Dávidot!
gabokocka
több mint 1 éve
Semmire. Hagyjuk.Mire gondolsz?Nos?Mert ott kiengedett. De látom téged a tények nem zavarnak, hiszen amit az óra mutat, az tény.A középdöntőben is ezt láttam.Én azt láttam, hogy a hajrában - lassú medence ide, vagy oda - nem tudott erősíteni, de az első 100-on kirobbanó formában úszott.Azért láttad azt, mert mellette ment Marchand egy irreális záró ötvenet. De az óra nem hazudik.
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
szaba
több mint 1 éve
Algírt? 😁😁😁Nos?Mert ott kiengedett. De látom téged a tények nem zavarnak, hiszen amit az óra mutat, az tény.A középdöntőben is ezt láttam.Én azt láttam, hogy a hajrában - lassú medence ide, vagy oda - nem tudott erősíteni, de az első 100-on kirobbanó formában úszott.Azért láttad azt, mert mellette ment Marchand egy irreális záró ötvenet. De az óra nem hazudik.
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Érmekben Masse-t leszámítva annyira mégsem manifesztálódott, nem?Két kanadai a dobogón, wow... burnyák francia csak ötödik 😀Kanadai úszás nagyon komolyan fel lett építve az elmúlt tíz évben.
warr_b
szaba
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta