Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Comoros győzelem az 50m előfutamban 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Vicces volt ez a légi felvétel a biciklis mezőnyről, rendes szakaszon a leszakadó csoportok ekkorák, ha befúj az oldalszél…
több mint 1 éve
Hát akkor mondd meg a neked nem egyetértőknek, hogy fúj, szar emberek, szégyelljék magukat, és nácik.Te mintha nem ebben az országban élnél vagy szándékosan mosod össze a dolgokat. Ha pl a "vokozó" taxisnak annyit mondok, hogy itt és most nem értek vele egyet (csak ennyit, nem mást), akkor rögtön elkönyvel migránssimogató libernyáknak, a nagy összeborulós, "értsük meg egymás nézőpontjait" attitűd a színtiszta gyűlölködésnél már rég nem játszik. Pláne mikor ezt harsogja éjjel-nappal a kormánymédia is, mint elfogadott álláspont.
Ők elmondják, hogy te egy büdös komcsi/zsidó vagy és kezdődik minden elölről.
A közbeszéd romlása közös bűn, különösen történelmi viszonylatban, csak az egyik felet felelőssé tenni érte a probléma része.
Kampman
Off vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tükörsima W, mind a nyolcat draftolni kellett volna.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Előző futamban volt egy Kiki, itt van egy Bibi.Didi meg akkor lesz, ha Fekete Pákó jön?
Sixo
több mint 1 éve
Hát, hogy megtanítsa, hogy hogyan kell nem melegnek lenni.Az egyik buzi volt, ki volt festve a körbe. Én kizárnám és elvinném egy hónap Szaud-Arábiába.de Kampman nem meleg tudtommal, akkor minek vinnéd oda???
Sixo
NB2
több mint 1 éve
Az egyik buzi volt, ki volt festve a körbe. Én kizárnám és elvinném egy hónap Szaud-Arábiába.de Kampman nem meleg tudtommal, akkor minek vinnéd oda???
Sixo
több mint 1 éve
Az egyik buzi volt, ki volt festve a körbe. Én kizárnám és elvinném egy hónap Szaud-Arábiába.
több mint 1 éve
Kelet Timor gecc, nem is hallottam róla, de 100-as futójuk van olimpián 😀Indonézia ex-portugál része, egy különösen nyomorúságos része a világnak.
kapitnono
több mint 1 éve
Kelet Timor gecc, nem is hallottam róla, de 100-as futójuk van olimpián 😀1500as, csak most itt indították.
kapitnono
több mint 1 éve
Kelet Timor gecc, nem is hallottam róla, de 100-as futójuk van olimpián 😀

több mint 1 éve
Előző futamban volt egy Kiki, itt van egy Bibi.Ötödikben meg lesz egy Kaki nauruból.
Sixo
több mint 1 éve
Vas József András, miről beszélsz?És mi lesz, ha Andrei Iosivasból egyszer Chargers WR lesz? 😀Nem nézek románokat.Kezdődik a férfi rúd, Székely bemondta tegnap, hogy itt biztosan jön a WR. Mondjuk már egy ideje szopik rajta Mundo.Evezősök királyszámai mennek (egyesek és nyolcasok), ehelyett nézzük egy full irreleváns kvalit, ahol Mondo fog ugrani egyet.
Sixo
Nice.
Igor
Sixo
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mióta én vagyok a Chargersnél a felelős, ilyen emberek nem kerülnek hozzánk.És mi lesz, ha Andrei Iosivasból egyszer Chargers WR lesz? 😀Nem nézek románokat.Kezdődik a férfi rúd, Székely bemondta tegnap, hogy itt biztosan jön a WR. Mondjuk már egy ideje szopik rajta Mundo.Evezősök királyszámai mennek (egyesek és nyolcasok), ehelyett nézzük egy full irreleváns kvalit, ahol Mondo fog ugrani egyet.
Sixo
Nice.
Igor
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Hát akkor mondd meg a neked nem egyetértőknek, hogy fúj, szar emberek, szégyelljék magukat, és nácik.Tényleg sok a rejtett, szőnyeg alá söpört agresszió a magyar társadalomban. De kijelenteni, hogy az átlag magyar ilyen meg olyan és szégyellje magát, már a történelme is szégyenletes és fúj, ha nem az éppen aktuális ellenzéki összefogásra szavaz, az csak megerősíti és fenntartja a jobboldalon is létező hasonló szintű gyűlöletet.Ezt tolja a kormánypropaganda 0-24-ben, de dugd nyugodtan a homokba a fejed, az értelmesebb németeknek is működött ez a harmincas években
Kampman
r.baggio
Ők elmondják, hogy te egy büdös komcsi/zsidó vagy és kezdődik minden elölről.
A közbeszéd romlása közös bűn, különösen történelmi viszonylatban, csak az egyik felet felelőssé tenni érte a probléma része.
több mint 1 éve
És mi lesz, ha Andrei Iosivasból egyszer Chargers WR lesz? 😀Nem nézek románokat.Kezdődik a férfi rúd, Székely bemondta tegnap, hogy itt biztosan jön a WR. Mondjuk már egy ideje szopik rajta Mundo.Evezősök királyszámai mennek (egyesek és nyolcasok), ehelyett nézzük egy full irreleváns kvalit, ahol Mondo fog ugrani egyet.
Sixo
Nice.
Igor
Sixo