Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
hiába nézi, egyértelmű hogy az övék
ezt a fost
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 246
Ezt gyorsan elengedték
Eksztázisban ordibálnak ezek meg halvérűen ugrálnak eddig

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ez eddig elég tragikus, de most azért feljebb jövünk sztem
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
mivan a srácok már elhitték, hogy döntő????
ez innen már rohadt nehéz lesz, hülye perzsák teljesen be vannak gőzölve
több mint 1 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Mekkora darab ez az iráni?
csipkelli
Ránézésre 6'0", 172 font

több mint 1 éve
fasza..
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 933 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem lesz ez könnyű menet 😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Mekkora darab ez az iráni?
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Áron már nem sántít, gondolom a világ összes fájdalomcsillapítóját beadták neki 😀

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
jönnek a perzsák
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Egyelőre nincs csere. Na bombázzuk szét Iránt.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 933 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Van egy olyan érzésem koreai lesimázza a franciákat, mi kikapunk 45-43-ra kb, aztán bronzmeccsen meg nyilván kikapunk a franciák ellen.

Megyek szurkolni a guatemalai lövészhölgynek inkább...
Igor
Nagyon jól lő eddig!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Csak hang nélkül tudtam nézni, de a kedvencem az volt mikor az olasz a saját egylámpása után is reklamált
Wester
Ötudatlan reflex

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 925
francia srác brutál kört tolt bmx-ben, szakkommentátor ilyen 96-97 pontokat gondolt, mert tényleg brutális volt (94 vmennyivel vezet az 1.), erre kap 93 vmennyit....."imádom" a pontozásos sportokat

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Èn azt csináltam volna hogy Rabbal kezdünk hátha az irániak vele is megvannak esetleg ha nem megy közbe akkor jön Szilágyi illetve az uccsó meccsre Szilágyi. De nyilván ha Áron azt mondja hogy megy, akkor megy. Nincs apelláta.
dande2
Én úgy tudom a nap alatt egyszer lehet cserélni, és kész.
Heisman nádor
Ja okè ezt nem tudtam, akkor èrthető a kivárás. Reméljük Irán is meglesz az esetleges döntőben viszont bármelyik jön az kb csoda kategória vagy ezèrt vagy azért.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Èn azt csináltam volna hogy Rabbal kezdünk hátha az irániak vele is megvannak esetleg ha nem megy közbe akkor jön Szilágyi illetve az uccsó meccsre Szilágyi. De nyilván ha Áron azt mondja hogy megy, akkor megy. Nincs apelláta.
dande2
Én úgy tudom a nap alatt egyszer lehet cserélni, és kész.
Na ezt megváltoztatták, azt írja NBC két meccs között lehet cserélni, és a tartalék helyére lehet visszacserélni

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 801 — Jó ötletnek tűnt!
Csak hang nélkül tudtam nézni, de a kedvencem az volt mikor az olasz a saját egylámpása után is reklamált

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
amugy annak azert megvan a gyonyoru baja, hogy emlekeim szerint csak mi kaptunk sargat mikozben az olaszok tobbet reklamaltak, mint egy Juve-Napoli Seria A foci meccsen az osszes 22 jatekos ...
csebi
Volt egy olasz sárga a meccs elején is, a Kúrtatroli kapta
zacknorb
azt mar elfelejtettem, valoban. de alapvetoen inkabb utan indult be az olasz reklamaciohenger.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 866 — Kinek mit intézett a kormánya
amugy annak azert megvan a gyonyoru baja, hogy emlekeim szerint csak mi kaptunk sargat mikozben az olaszok tobbet reklamaltak, mint egy Juve-Napoli Seria A foci meccsen az osszes 22 jatekos ...
csebi
Volt egy olasz sárga a meccs elején is, a Kúrtatroli kapta

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A tartalék Rabb Krisztián elárulta, Szilágyi Áron jól van, a sántikálása ellenére nem kér cserét, ebben az összeállításban megy tovább a csapat.
zacknorb
Hát ez így leírva jól néz ki, de valójában a négyesből egyedül Áron nem ment nyilatkozni és miközben Krisztiánt erről kérdezték, Csanád csóválta a fejét, hogy ne válaszoljon a kérdésre.
Jughead
az elso asszoban volt vmi fura lepese mikor nagyon hatra szoritottak ...

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
A tartalék Rabb Krisztián elárulta, Szilágyi Áron jól van, a sántikálása ellenére nem kér cserét, ebben az összeállításban megy tovább a csapat.
zacknorb
Hát ez így leírva jól néz ki, de valójában a négyesből egyedül Áron nem ment nyilatkozni és miközben Krisztiánt erről kérdezték, Csanád csóválta a fejét, hogy ne válaszoljon a kérdésre.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Ezeket a szerbeket az EB-n tavaly megvertük, nem? Kosárban

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 866 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.