Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
ez eddig elég tragikus, de most azért feljebb jövünk sztem
több mint 1 éve
mivan a srácok már elhitték, hogy döntő????ez innen már rohadt nehéz lesz, hülye perzsák teljesen be vannak gőzölve
több mint 1 éve
Mekkora darab ez az iráni?Ránézésre 6'0", 172 font
csipkelli
több mint 1 éve
fasza..
több mint 1 éve
Nem lesz ez könnyű menet 😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Mekkora darab ez az iráni?
több mint 1 éve
Áron már nem sántít, gondolom a világ összes fájdalomcsillapítóját beadták neki 😀

több mint 1 éve
jönnek a perzsák
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Egyelőre nincs csere. Na bombázzuk szét Iránt.
több mint 1 éve
Van egy olyan érzésem koreai lesimázza a franciákat, mi kikapunk 45-43-ra kb, aztán bronzmeccsen meg nyilván kikapunk a franciák ellen.Nagyon jól lő eddig!
Megyek szurkolni a guatemalai lövészhölgynek inkább...
Igor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Csak hang nélkül tudtam nézni, de a kedvencem az volt mikor az olasz a saját egylámpása után is reklamáltÖtudatlan reflex
Wester
több mint 1 éve
francia srác brutál kört tolt bmx-ben, szakkommentátor ilyen 96-97 pontokat gondolt, mert tényleg brutális volt (94 vmennyivel vezet az 1.), erre kap 93 vmennyit....."imádom" a pontozásos sportokat
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ja okè ezt nem tudtam, akkor èrthető a kivárás. Reméljük Irán is meglesz az esetleges döntőben viszont bármelyik jön az kb csoda kategória vagy ezèrt vagy azért.Èn azt csináltam volna hogy Rabbal kezdünk hátha az irániak vele is megvannak esetleg ha nem megy közbe akkor jön Szilágyi illetve az uccsó meccsre Szilágyi. De nyilván ha Áron azt mondja hogy megy, akkor megy. Nincs apelláta.Én úgy tudom a nap alatt egyszer lehet cserélni, és kész.
dande2
Heisman nádor
több mint 1 éve
Èn azt csináltam volna hogy Rabbal kezdünk hátha az irániak vele is megvannak esetleg ha nem megy közbe akkor jön Szilágyi illetve az uccsó meccsre Szilágyi. De nyilván ha Áron azt mondja hogy megy, akkor megy. Nincs apelláta.Én úgy tudom a nap alatt egyszer lehet cserélni, és kész.
dande2
Na ezt megváltoztatták, azt írja NBC két meccs között lehet cserélni, és a tartalék helyére lehet visszacserélni
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Csak hang nélkül tudtam nézni, de a kedvencem az volt mikor az olasz a saját egylámpása után is reklamált
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Èn azt csináltam volna hogy Rabbal kezdünk hátha az irániak vele is megvannak esetleg ha nem megy közbe akkor jön Szilágyi illetve az uccsó meccsre Szilágyi. De nyilván ha Áron azt mondja hogy megy, akkor megy. Nincs apelláta.
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
azt mar elfelejtettem, valoban. de alapvetoen inkabb utan indult be az olasz reklamaciohenger.amugy annak azert megvan a gyonyoru baja, hogy emlekeim szerint csak mi kaptunk sargat mikozben az olaszok tobbet reklamaltak, mint egy Juve-Napoli Seria A foci meccsen az osszes 22 jatekos ...Volt egy olasz sárga a meccs elején is, a Kúrtatroli kapta
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
amugy annak azert megvan a gyonyoru baja, hogy emlekeim szerint csak mi kaptunk sargat mikozben az olaszok tobbet reklamaltak, mint egy Juve-Napoli Seria A foci meccsen az osszes 22 jatekos ...Volt egy olasz sárga a meccs elején is, a Kúrtatroli kapta
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
amugy annak azert megvan a gyonyoru baja, hogy emlekeim szerint csak mi kaptunk sargat mikozben az olaszok tobbet reklamaltak, mint egy Juve-Napoli Seria A foci meccsen az osszes 22 jatekos ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
az elso asszoban volt vmi fura lepese mikor nagyon hatra szoritottak ...A tartalék Rabb Krisztián elárulta, Szilágyi Áron jól van, a sántikálása ellenére nem kér cserét, ebben az összeállításban megy tovább a csapat.Hát ez így leírva jól néz ki, de valójában a négyesből egyedül Áron nem ment nyilatkozni és miközben Krisztiánt erről kérdezték, Csanád csóválta a fejét, hogy ne válaszoljon a kérdésre.
zacknorb
Jughead
több mint 1 éve
A tartalék Rabb Krisztián elárulta, Szilágyi Áron jól van, a sántikálása ellenére nem kér cserét, ebben az összeállításban megy tovább a csapat.Hát ez így leírva jól néz ki, de valójában a négyesből egyedül Áron nem ment nyilatkozni és miközben Krisztiánt erről kérdezték, Csanád csóválta a fejét, hogy ne válaszoljon a kérdésre.
zacknorb
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Ezeket a szerbeket az EB-n tavaly megvertük, nem? Kosárban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A tartalék Rabb Krisztián elárulta, Szilágyi Áron jól van, a sántikálása ellenére nem kér cserét, ebben az összeállításban megy tovább a csapat.
Poloska vagyok.