Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
miért, mit tolt? úgy néz ki mégsem kellett volna ebből kimaradnom 😀nem, nem viccelekremelem csak viccelesz.A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂amilyen ámokfutást tolt Luca nem tudok neki szurkolni
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Kenny
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nyert néhányszor mindkettő.hehe, Remco szétkapta őket mint Zrínyi a törököketZrínyi meghalt és nem nyert.
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
es miert?nem, nem viccelekremelem csak viccelesz.A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂amilyen ámokfutást tolt Luca nem tudok neki szurkolni
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Kenny
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mikor az olaszt megverte már akkor írtam hogy ez sokkal elbaszottabb mintha transz lenneén eddig is sajnáltam kicsit, mert azt hittem transz, de akkor így viszont ráadásul nem is egyértelmű a szitu annyiranem transzszexuális. nőnek lett anyakönyvezve és most is nőként él. a kérdés az, hogy férfi vagy nő. ha ugyanaz a rendellenessége van, mint Caster Semenyának (5α-Reductase 2 deficiency) akkor genetikailag férfi, mert az csak genetikailag férfiaknál fordul elő.ugye mivel nőnek lett anyakönyvezve így valószínűleg születéskor azok az elsődleges nemi jegyei voltak
deyell
és akkor itthon is nőnek anyakönyvezik
a legszebb hogy ezek alapján ha magyar színekben boxolna ugyanilyen háttérrel akkor is utálni kéne?
Negritis, a vajda
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nem, nem viccelekremelem csak viccelesz.A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂amilyen ámokfutást tolt Luca nem tudok neki szurkolni
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Kenny
több mint 1 éve
hehe, Remco szétkapta őket mint Zrínyi a törököketZrínyi meghalt és nem nyert.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
én eddig is sajnáltam kicsit, mert azt hittem transz, de akkor így viszont ráadásul nem is egyértelmű a szitu annyiranem transzszexuális. nőnek lett anyakönyvezve és most is nőként él. a kérdés az, hogy férfi vagy nő. ha ugyanaz a rendellenessége van, mint Caster Semenyának (5α-Reductase 2 deficiency) akkor genetikailag férfi, mert az csak genetikailag férfiaknál fordul elő.ugye mivel nőnek lett anyakönyvezve így valószínűleg születéskor azok az elsődleges nemi jegyei voltak
deyell
a legszebb hogy ezek alapján ha magyar színekben boxolna ugyanilyen háttérrel akkor is utálni kéne?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
remelem csak viccelesz.A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂amilyen ámokfutást tolt Luca nem tudok neki szurkolni
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nah nézzük a kosarat
több mint 1 éve
köszimikor lesz a meccs amúgy, úgy emlékeztem 5 körülre mondták17.22
Szesze
Kenny
több mint 1 éve
hehe, Remco szétkapta őket mint Zrínyi a törököket
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂amilyen ámokfutást tolt Luca nem tudok neki szurkolni
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
mikor lesz a meccs amúgy, úgy emlékeztem 5 körülre mondták17.22
Szesze
több mint 1 éve
nem transzszexuális. nőnek lett anyakönyvezve és most is nőként él. a kérdés az, hogy férfi vagy nő. ha ugyanaz a rendellenessége van, mint Caster Semenyának (5α-Reductase 2 deficiency) akkor genetikailag férfi, mert az csak genetikailag férfiaknál fordul elő.ugye mivel nőnek lett anyakönyvezve így valószínűleg születéskor azok az elsődleges nemi jegyei voltak
deyell
több mint 1 éve
mikor lesz a meccs amúgy, úgy emlékeztem 5 körülre mondták
több mint 1 éve
A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂reméljük kimiskárolja Hámori, oszt nem marad több kérdés
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂
több mint 1 éve
bocsánat a félreinfóért, nem vagyok képben vele kapcssztem az nem volt kérdés sosem, h transzszexuális, az a kérdés, h számíthat-e nőnek ígybiztos hogy nem transzexuális, ha az lenne akkor ugye otthon kivégeznék
Szesze
interszexuális lehet
2021ben nem volt gond a tesztoszteronjával az olimpián
2022ben nem volt gond a VB-n ahol Ezüstöt nyert
2023ban a VB-n volt egy IBA teszt és azért zárták ki a döntő előtt
és ennyi amit tudunk fixen
tudjuk hogy az IBA egy corrupt geci szervezet amit az NOB kizárt
azt is hogy orosz bábot raktak az élére, akinek nem tetszett hogy a 8 között egy oroszt vert meg
ééés ennyi
szóval ....
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem transzszexuális. nőnek lett anyakönyvezve és most is nőként él. a kérdés az, hogy férfi vagy nő. ha ugyanaz a rendellenessége van, mint Caster Semenyának (5α-Reductase 2 deficiency) akkor genetikailag férfi, mert az csak genetikailag férfiaknál fordul elő.sztem az nem volt kérdés sosem, h transzszexuális, az a kérdés, h számíthat-e nőnek ígyAkkor ez már eldőlt? Ő valóban férfi?nah nemsokára jön a boxmeccs ami 10x jobban fel van hype-olva, mint mondjuk Kós vagy Milák döntője.Nem is nagyon volt még korábban férfi vs. nő meccs 😊
Szesze
Kuriózum.
Kampman
Klaci79
Szesze
built for this shit
több mint 1 éve
sztem az nem volt kérdés sosem, h transzszexuális, az a kérdés, h számíthat-e nőnek ígybiztos hogy nem transzexuális, ha az lenne akkor ugye otthon kivégeznék
Szesze
interszexuális lehet
2021ben nem volt gond a tesztoszteronjával az olimpián
2022ben nem volt gond a VB-n ahol Ezüstöt nyert
2023ban a VB-n volt egy IBA teszt és azért zárták ki a döntő előtt
és ennyi amit tudunk fixen
tudjuk hogy az IBA egy corrupt geci szervezet amit az NOB kizárt
azt is hogy orosz bábot raktak az élére, akinek nem tetszett hogy a 8 között egy oroszt vert meg
ééés ennyi
szóval ....
több mint 1 éve
én próbáltam nem belefolyni a témába, szóval nem vagyok igazán képben, csak várom hogy túl legyünk ezen így vagy úgyÉn az interszexuálisig jutottam, vagyis hogy valami születési rendellenesség miatt vannak férfira jellemző tulajdonságai is. De übergáz a téma, csak kiváncsi voltam, hol tart most a mindig mindenben biztos magyar közvélemény.sztem az nem volt kérdés sosem, h transzszexuális, az a kérdés, h számíthat-e nőnek ígyAkkor ez már eldőlt? Ő valóban férfi?nah nemsokára jön a boxmeccs ami 10x jobban fel van hype-olva, mint mondjuk Kós vagy Milák döntője.Nem is nagyon volt még korábban férfi vs. nő meccs 😊
Szesze
Kuriózum.
Kampman
Klaci79
Szesze
Örülök, hogy a sok biológus, harctéri szakértő, közgazdász, stb-stb magyar ember már ehhez is ért. 😊 nem véletlen tartunk itt! (Már úgy értem ilyen magasan, természetesen)
Klaci79
több mint 1 éve
koreai csajszi szépen leszorította a németet
több mint 1 éve
Itt viszont inkább éreztem egy nagy közös örömünnepet a végén, mint a másik meccsen.
több mint 1 éve
Én az interszexuálisig jutottam, vagyis hogy valami születési rendellenesség miatt vannak férfira jellemző tulajdonságai is. De übergáz a téma, csak kiváncsi voltam, hol tart most a mindig mindenben biztos magyar közvélemény.sztem az nem volt kérdés sosem, h transzszexuális, az a kérdés, h számíthat-e nőnek ígyAkkor ez már eldőlt? Ő valóban férfi?nah nemsokára jön a boxmeccs ami 10x jobban fel van hype-olva, mint mondjuk Kós vagy Milák döntője.Nem is nagyon volt még korábban férfi vs. nő meccs 😊
Szesze
Kuriózum.
Kampman
Klaci79
Szesze
Örülök, hogy a sok biológus, harctéri szakértő, közgazdász, stb-stb magyar ember már ehhez is ért. 😊 nem véletlen tartunk itt! (Már úgy értem ilyen magasan, természetesen)