Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
A francia elperecelt 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
hat en arra tippelnek, hogy ma surf van, ahol indul Arubabol Ethan Westera. marpedig ot es Sixot sem lattam soha egy szobaban sem.Te is olyan pontos vagy, mint Sixo, mi? 😀Azért mondtam, bő 1 óra múlva 😀Na akkor bő 1 óra múlva jöhet Irán15:50-t mondtak
kapitnono
warr_b
kapitnono
Apropó, merre van?
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Egy magyar-olasz után? A lelke darabjait próbálja összerakni.Te is olyan pontos vagy, mint Sixo, mi? 😀Azért mondtam, bő 1 óra múlva 😀Na akkor bő 1 óra múlva jöhet Irán15:50-t mondtak
kapitnono
warr_b
kapitnono
Apropó, merre van?
warr_b
Vagy valami teljesen random dolgot, mondjuk vitorlázást néz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most láttam a ffi kézi meccs végét… hát ez olyan csajos lett. Maximalis oda nem figyelés
több mint 1 éve
Kicsit helyre állt a lèlek innen már bármi ajándék 😊
több mint 1 éve
Jó kérdés, pedig direkt szidtam az olaszokat, csodálkoztam is hogy nem reagált rá 😀Te is olyan pontos vagy, mint Sixo, mi? 😀Azért mondtam, bő 1 óra múlva 😀Na akkor bő 1 óra múlva jöhet Irán15:50-t mondtak
kapitnono
warr_b
kapitnono
Apropó, merre van?
warr_b

több mint 1 éve
Te is olyan pontos vagy, mint Sixo, mi? 😀Azért mondtam, bő 1 óra múlva 😀Na akkor bő 1 óra múlva jöhet Irán15:50-t mondtak
kapitnono
warr_b
kapitnono
Apropó, merre van?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
nekem a nemzetkozi ES kommentator tetszett amugy. elmagyarazta az adott pontokat, es meg videozas elott is elmondta a velemenyet elore (aztan parszor nem lett igaza, de akkor meg hozzatette, hogy miert lathatta maskepp a ket biro).Azzal, hogy minden egyes olasz pontnál negyedórát sopánkodunk amikor az ellenfél ad tust, és minden magyar találat pedig az asszó vagy az évtized legszebb pontja, az picit megöli a valódi drámai pillanatokat.Az ES-n ugyanez ment, szerencsére a maxon ki lehet kapcsolni a kommentátorok hangsávját
Igor
r.baggio
sokkal jobban tetszett ez a tipusi kommentalasa a vivasnak mint ami otthon megy ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azért mondtam, bő 1 óra múlva 😀Na akkor bő 1 óra múlva jöhet Irán15:50-t mondtak
kapitnono
warr_b

több mint 1 éve
hát ja, viszont a dél-koreai csapat erősebb egyértelműenna akkor a franciák és a dél-koreaiak fárasszák le egymást alaposan.Nem bánnám, ha nem a franciákkal kéne majd vívni, egy olyan sportban, ahol kb az kap pontot, akit éppen behaluzott a bíró.
deyell
empty taxi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Van egy olyan érzésem koreai lesimázza a franciákat, mi kikapunk 45-43-ra kb, aztán bronzmeccsen meg nyilván kikapunk a franciák ellen.Megyek szurkolni a guatemalai lövészhölgynek inkább...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
na akkor a franciák és a dél-koreaiak fárasszák le egymást alaposan.Nem bánnám, ha nem a franciákkal kéne majd vívni, egy olyan sportban, ahol kb az kap pontot, akit éppen behaluzott a bíró.
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
hát ez nekünk azért nem rossz hír.. 😊Nem azt mondtad h Pakdaman ellen nem tudunk vívni/rossz a stílusa?
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Azzal, hogy minden egyes olasz pontnál negyedórát sopánkodunk amikor az ellenfél ad tust, és minden magyar találat pedig az asszó vagy az évtized legszebb pontja, az picit megöli a valódi drámai pillanatokat.Az ES-n ugyanez ment, szerencsére a maxon ki lehet kapcsolni a kommentátorok hangsávját
Igor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
na akkor a franciák és a dél-koreaiak fárasszák le egymást alaposan.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Másik ágon francia KoreaFranciák 39-40 ről 45-41
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na akkor bő 1 óra múlva jöhet Irán15:50-t mondtak
kapitnono

több mint 1 éve
Fogja nem fogja, ez van.Még a szaki is azt mondja m4-n: és most jön a dráma 😅nem fogja úgy értékelni fogja
szaba
Igor
több mint 1 éve
na akkor most már tényleg prince of persia lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ez az iráni Pakdaman is hasonló barom mint a Bazadze ahogy nézemhasonló
deyell
több mint 1 éve
Irán most gyorsan kilő egy rahedli rakétát Izraelre örömében 😊ezek már most nemzeti hősök 😊
mondjuk nem szeretem mikor ennyire underdog jön
több mint 1 éve
Irán 45-44-re lenyomta az Usát 😀

több mint 1 éve
ez az iráni Pakdaman is hasonló barom mint a Bazadze ahogy nézem
buhloone mindstate