Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
szééép
több mint 1 éve
Én amúgy úgy szeretnék lelkesedni ezért a szarért, de nem megy.
több mint 1 éve
ezen az asszón kéne megnyerni
több mint 1 éve
Köcsög digó, ne magyarázzá'Kb három ilyet kapott Szatmaritol …
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Iktriad plsTudása felfelé konverGALLO.Azt mondja, Szilágyi oktatja Gallot... Hát jól kioktatta.Gallo gyorsan tanul!
Szokol
szaba
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Köcsög digó, ne magyarázzá'

több mint 1 éve
Szatmári kijavította az első asszós betlijét
több mint 1 éve
Nem vagyok képes hallgatni m4-en, ez borzalmas.... sikerült elérniük, hogy lenémítva fogom nézni.Nemzetközi ES egész jó, sokkal jobban elmagyarázzák mit miért hogyan ítélnek
Igor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Várom ezen a kard meccsen a mai kézilabda meccs féle befejezést.
több mint 1 éve
Tudása felfelé konverGALLO.Azt mondja, Szilágyi oktatja Gallot... Hát jól kioktatta.Gallo gyorsan tanul!
Szokol
szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
most értem ide, látom szoros..
több mint 1 éve
Nem vagyok képes hallgatni m4-en, ez borzalmas.... sikerült elérniük, hogy lenémítva fogom nézni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Remélem a végén megvágják ezt a Kúratrolit
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ő nem egy Gyokovics.Áron sérült? 😕Szerintem szimulálja
warr_b
szaba

több mint 1 éve
Ezt a 24. Olasz tust a nemzetközi ES kommentátor sem értette h kapta az olasz
több mint 1 éve
Azt mondja, Szilágyi oktatja Gallot... Hát jól kioktatta.Gallo gyorsan tanul!
Szokol
több mint 1 éve
Azt mondja, Szilágyi oktatja Gallot... Hát jól kioktatta.
több mint 1 éve
Azért itt ezt eléggé elnézték
több mint 1 éve
de utálom ezt a cigány digó bandát
több mint 1 éve
Áron sérült? 😕

több mint 1 éve
Amúgy ezt a kardot régen szemre pontozták? 😂de akkor még sokkal jobban lehetett látni a találatokat
szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Amúgy ezt a kardot régen szemre pontozták? 😂F1-et is mérték kézzel.
szaba
több mint 1 éve
Amúgy ezt a kardot régen szemre pontozták? 😂