Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Na akkor most össze kéne kaszabolni mindenkit, aki szembejön… 🥇🥈🥉Azzal nem lesz gond, csak a bíró nekünk ítélje a tust 😀
Sinisa

több mint 1 éve
Na akkor most össze kéne kaszabolni mindenkit, aki szembejön… 🥇🥈🥉
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Aki nézi, minden találatnál üvöltsön, hátha könnyebben kapjuk a pontot.
több mint 1 éve
A Crosst azt tudom, hogy pekingben debütált, de a freestyle ahogy nézem csak tokióban volt először, az nem is rémlett.Mi a bré, BMX is olimpiai sportág?csak kb 12 éve 😀
kapitnono
Chargers LT

több mint 1 éve
azért aki öreg emlékszik egy jó kis svéd korosztályra 😊Pingpongban a kínai kiesése férfi egyesben a 32 között azért komoly, ő is mehet népi átnevelő táborba az ujgur barátokhoz… 😊az nem semmi, ráadásul svéd verte meg.
somoskovig
deyell
több mint 1 éve
Marchand nem annyira jelent meg a kotelezo doppingon.
JéBé
Vótmá?Az ellenőrök hibáztak amúgy, legalább is nem nézték meg, hova kell menni
magyarnemzet.hu/sport/2024/07/olimpia-2024-parizs-doppingellenorok-leon-marchand-milak-kristof
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi a bré, BMX is olimpiai sportág?csak kb 12 éve 😀
kapitnono
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
hát a triatlonosok tényleg iszonyat jókat nyilatkoztak"Balfasz, ennyit gürizni ilyen kevésért"
egy focista ilyenkor vajon mit gondol? 😊))
NB2
több mint 1 éve
Marchand nem annyira jelent meg a kotelezo doppingon.Mi az, hogy nem annyira? Fél lábát betette? 😀
JéBé
Ha nem jelenik meg, akkor kizárás is lehet
több mint 1 éve
Asszem beiratkozok a Delaware egyetemre...talán még nem késő 😀Tipik amcsi kinézetű csajok. Szerintem TF-en jobb lehet a kínálat. 😀
Chargers LT
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Marchand nem annyira jelent meg a kotelezo doppingon.
több mint 1 éve
Asszem beiratkozok a Delaware egyetemre...talán még nem késő 😀
több mint 1 éve
Ma Long idejében ilyen soha nem történt volna....Pingpongban a kínai kiesése férfi egyesben a 32 között azért komoly, ő is mehet népi átnevelő táborba az ujgur barátokhoz… 😊az nem semmi, ráadásul svéd verte meg.
somoskovig
deyell
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most kezdődik a BMX Freestyle döntő csajoknál
több mint 1 éve
hát a triatlonosok tényleg iszonyat jókat nyilatkoztakyoutu.be/EZ0tjg5LkQc?si=eiubB4Le12d_tWRt
egy focista ilyenkor vajon mit gondol? 😊))
NB2
több mint 1 éve
Mondjuk azt illene tudni, hogy Nishida-nál az hogy ászt üt, az nem meglepő... asszem hatot ütött Kanadának sorozatban valamelyik meccsen.A Haikyuu klip azért nice touch volt.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Pingpongban a kínai kiesése férfi egyesben a 32 között azért komoly, ő is mehet népi átnevelő táborba az ujgur barátokhoz… 😊az nem semmi, ráadásul svéd verte meg.
somoskovig
buhloone mindstate
több mint 1 éve
hát a triatlonosok tényleg iszonyat jókat nyilatkoztakegy focista ilyenkor vajon mit gondol? 😊))
több mint 1 éve
Ez nagyon érdekes, mi ennek az oka?Ha sekély a víz, kevésbé tompul a hullámzás. Ez leginkább a fordulók során érezhető. Na most aki könnyebb, az jobban dobják meg a hullámok. Ha nem tudsz 10+ métert delfinezni, akkor akaratlanul is lassító hatása lesz. Ez a váltó versenyek során tud a legdurvább lenni. De pl. ha valaki szemfüles, és éppen jó pozícióban úszik a szomszéd pályához képest, fel is lehet ülni egy jó hullámra. De ez nagyon ritka és elképesztően résen kell lenni hozzá.
Hanni
több mint 1 éve
Pingpongban a kínai kiesése férfi egyesben a 32 között azért komoly, ő is mehet népi átnevelő táborba az ujgur barátokhoz… 😊
több mint 1 éve
"Telegdy Ádám is bejutott a 200 hát elődöntőjébe, 1:57,98-as eredménye... Nagyon meglepődtem a futambeli hetedik helyen, sokkal jobbnak éreztem ennél, de délutánra kell, hogy még benne legyen – mondta Telegdy, aki 1:56 eleji időt érez magában" ( de szerinte a döntőbe jutáshoz 1:55-tel kezdődő eredményre lesz szükség.)Na erre naggggyon kíváncsi leszek, mi lesz ebből ma este....
több mint 1 éve
Gondolom egyszerű fizika, jobban dobálja őket a víz a kisebb tömeg miatt.Ez nagyon érdekes, mi ennek az oka?Sajnos a sekélyebb víz a kisebb termetű úszókat rosszabbul érinti. Tapasztalatból tudom.Áhh azt tudtam, hogy világ top, de nem tudtam, hogy ennyire. Ettől függetlenül ezt felhozni kifogásként elég nevetséges.A duna aréna a világ leggyorsabb uszodája, az apád füle az 😀Top 3.
Hanni
szaba
Hanni
szaba
Hanni
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Ez nagyon érdekes, mi ennek az oka?Sajnos a sekélyebb víz a kisebb termetű úszókat rosszabbul érinti. Tapasztalatból tudom.Áhh azt tudtam, hogy világ top, de nem tudtam, hogy ennyire. Ettől függetlenül ezt felhozni kifogásként elég nevetséges.A duna aréna a világ leggyorsabb uszodája, az apád füle az 😀Top 3.
Hanni
szaba
Hanni
szaba
több mint 1 éve
A három magyar triatlonosokért megérte bekapcsolni ma a tévét. Nemcsak a verseny, de a nyilatkozatok miatt is. Le a kalappal