Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor ahogy nézem 13:30-ig nekünk most a kardcsapatig off a program Kapást leszámítva?férfi triatlon zajlik
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor ahogy nézem 13:30-ig nekünk most a kardcsapatig off a program Kapást leszámítva?

több mint 1 éve
Érdi Mária, vitorla esetlegNagyon röhögnék, ha Milák hozná a legfényesebb érmünket (ezüst/arany) a kajak-kenun kívül 😀Márpedig valószínűleg ez lesz, mert max Hubin kívül senkiben nem látom az arany esélyét sem.
Chargers LT
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt néztem én is,hogy nagy nézzük mit tudtok....hááát nem volt valami meggyőző 😊Nem hinném, hogy nagyon beleadott mindent, utolsó fordulásnál, 25 méter alatt 5 embert is előzött, ez azért sokat elmond...
NB2
kapitnono
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hubi eddig délután mindig szarabbat ment mint délelőtt, remélem ez most ennek szólt, mert az első 150 az fürdés volt.Ahogy néztem csak kifogott....
gabokocka
Draft

több mint 1 éve
Nagyon röhögnék, ha Milák hozná a legfényesebb érmünket (ezüst/arany) a kajak-kenun kívül 😀Márpedig valószínűleg ez lesz, mert max Hubin kívül senkiben nem látom az arany esélyét sem.
Chargers LT

több mint 1 éve
Hubi eddig délután mindig szarabbat ment mint délelőtt, remélem ez most ennek szólt, mert az első 150 az fürdés volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Nagyon röhögnék, ha Milák hozná a legfényesebb érmünket (ezüst/arany) a kajak-kenun kívül 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
pont azt számoltam én isKapásné is továbbment 16.-ként!Azért mert a britett kizárták
NB2
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez mitől pech előfutamban? Bénaság.
több mint 1 éve
hááát nem volt valami meggyőző 😊Nem hinném, hogy nagyon beleadott mindent, utolsó fordulásnál, 25 méter alatt 5 embert is előzött, ez azért sokat elmond...
NB2

több mint 1 éve
Kapásné is továbbment 16.-ként!Azért mert a brittet kizárták
NB2
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
Kapásné is továbbment 16.-ként!
több mint 1 éve
hááát nem volt valami meggyőző 😊
több mint 1 éve
Bowl.hu forum, fény az éjszakábana judosokon meg kb meg sem lepődök és kínosan mosolygok az nso 24-25 db érem jóslatán amivel szokás szerint megetették az országot a kezdés előttAmúgy konkrétan az olimpia előtt itt a topicban hetekig azt ment, hogy ez a nagyközönség számára marha nagy blama lesz, szóval én fel voltam készülve.
peach
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
jönnek Hubiék
több mint 1 éve
Én azt látom a mostani olimpián, hogy van egy rakás mentálisan jól felkészített, koncentrált, fejben is 100%-os sportoló. Csak sajnos egyik se magyar színekben versenyez.
több mint 1 éve
Mindjárt összeét a 2 boly

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Sajna a fiúk sem jók most triatlonban, pedig ott is volt 3 éve top10
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Triatlonos fiúknak nagyot kell majd hajrázniuk egyelőre elèg közèpmezőny....
több mint 1 éve
jön az úszás csúcsa iskár, hogy nincs 100 induló 😕
200 női mell
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
jön az úszás csúcsa is200 női mell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a cseh strandröpi páros elég kellemesJaja, azok csinik, múltkori meccsüket néztem
petey
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
csak a Messenger link marha hosszúÉn discordon szoktamegyszerűbb ha elküldöd magadnak messengeren és a kép linkjét bemásolod.Igenamúgy hogy egyszerű most ide képeket feltölteni? Még mindig fel kell tölteni előtte valahova netre, és onnan linkelni? 😀Nah de kezdődik a női páros toronyugrás a feszes fürdőrucikban...az megvigasztal majd 😀ha van valami nézni érdemes kérlek ne vond meg tölünk a képeket ^^
Chargers LT
Toto21
Chargers LT
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
De ugyanaz
Twitter és Facebook link is jó
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.