Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 213 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Olaszokat meg rommá verjük.. pedig sokkal jobbak alapból, mint a japók
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 710
Kezdődik a női egyes asztalitenisz döntő, kínaiak mindkét oldalon
Kampman
Még csak bemelegítés közben mutatják őket, de az egyik akkorákat ásítozik.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 213 — nabege2@yahoo.com
Kampman
Női egyes íjászatban pedig koreai házidöntő
Kampman
Meglepetés...
warr_b
Semmi rasszista izé, de ezek ugyanúgy néznek ki.
Kampman
már a Taxiban is megmondták, hogy nem lehet megkülönböztetni 2 koreait
több mint 1 éve
Kampman
Kampman
Meglepetés...
warr_b
Semmi rasszista izé, de ezek ugyanúgy néznek ki.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 190 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kampman
Kampman
Meglepetés...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 391 — Sworn to the Dark
francia - japán döntő lesz csapat judoban, nagyon meglepő.
deyell
Neked csúnya lett volna ha kiesnek a spanyolok ellen - utána becseréltek az A csapatot/összeszedték magukat. De ha a kettő közül választani kell, én inkább a franciákra tennék most..
Igor
most már lehet én is a franciákra tennék. Riner biztos nyeri a saját meccsét, minden bizonnyal Dicko is, szóval 2-0-ről indul kb.

built for this shit

több mint 1 éve
Kampman

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 138 — LIGHTS OUT!
Mondtam én, hogy nincs esélye a női kard csapatnak. Ne legyünk telhetetlenek.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
Azért bosszantó mert Szűcs és Márton kifejezetten jól vívnak/vívtak végig..
Szesze
és a 3. asszóra a kiscsaj is belejött

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 185
Beszaras hogy véditek őket, közben fingotok sincs róla, hogy a meccsek előtt két órát töltenek a tükör előtt, hogy milyen volt az olimpiai felkészülésük, vagy hogy mekkora arca van 1-2 embernek közülük. Szarom én le hogy néznek ki, de szemmel látható hogy a külsőségek sokkal fontosabbak náluk. Prosztóság, mert leírom hogy nagy az arc.. óriási 😃
- JC6
Világbajnok nem véletlenül lesz valaki.
Ez az a szint, amikor a válasz, hogy csináld utánuk, meg a te mit értél el az életedben...
több mint 1 éve
Kampman
mondjuk ennek az oddsa kb 1.2 lehetett az olimpia előtt 😊
több mint 1 éve
Azért bosszantó mert Szűcs és Márton kifejezetten jól vívnak/vívtak végig..
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 648 — Poloska confirmed
Beszaras hogy véditek őket, közben fingotok sincs róla, hogy a meccsek előtt két órát töltenek a tükör előtt,
- JC6
Mint a nők 90%-a? 😀 Sőt sajnos ahogy hallom, manapság a palik is.
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
deyell
Neked csúnya lett volna ha kiesnek a spanyolok ellen - utána becseréltek az A csapatot/összeszedték magukat. De ha a kettő közül választani kell, én inkább a franciákra tennék most..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
röhejes ítélet volt ez mondjuk..
több mint 1 éve
Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…
somoskovig
Hogy tessék?

Mikor lett itt ekkora divat az hogy valakinek a sportteljesítményét a kinézete alapján kezdünk el megítélni?
ervinator
Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..
- JC6
Az nem lehet pl, hogy éppen menstruált? (Vannak nők, akiket nagyon megvisel.) Nem szoktunk erről beszélni, de egyáltalán nem mellékes körülmény. Más baja is lehetett, mit tudom én. Komolyan gondolod, hogy bulikázással töltötte a versenynap előtti éjszakát?
nagylaza, főpohárnok
A stílus prosztó, de egy szurkoló rohadtul nem kell megértő legyen. A család, a sportklub, edzők, férje az lehet, hogy ez mégis mi a bré volt (gondolom ők tudják majd az igazat)
FLZOLI
Szurkolónak nem kell megértőnek lennie, de a szurkolói kultúrához tartozzon már hozzá, hogy nem az alapján ítélünk meg egy sportteljesítményt, hogy kinek milyen műkörme, tetoválása, fülbevalója, zselézett haja vagy épp kiélt ribanc feje van.
ervinator
Most lépjünk túl a prosztó szinten, miért ne lehetne személyes benyomás és megélés alapján elrakni valahova a teljesítményt? Lásd Djoko, az unszimpatikus személyisége miatt sosem kapja meg azt az elismerést ami mondjuk az eredményei alapján járna
FLZOLI
Ő nem a kinézete miatt kapja, hanem a pályán és azon kìvüli magatartása miatt, ami nyilvánosságot ksp (ápolási szünetek, reklamációk, csapkodás - a korai karrierjében, oltástagadás, balfasz konteók, csalás a papírokkal, etc)
több mint 1 éve
somoskovig
Hogy tessék?

Mikor lett itt ekkora divat az hogy valakinek a sportteljesítményét a kinézete alapján kezdünk el megítélni?
ervinator
Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..
- JC6
Lehet, h idegességében nem aludt, nem biztos, h szétcsapta magát.
Szokás szerint vádaskodsz.
Willie Parker
nincs olyan ember aki egy olimpia előtt szétcsapja magát, aki ilyet feltételez, pláne egy nőről az teljesen fogalmatlan és akkor még nagyon finom jelzőt használtam 😊
több mint 1 éve
somoskovig
Hogy tessék?

ervinator
- JC6
Lehet, h idegességében nem aludt, nem biztos, h szétcsapta magát.
Szokás szerint vádaskodsz.
több mint 1 éve
Márton 8-3 😊
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 391 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Már 2016-ban is feltűnt, de továbbra is csak a gyeplabdában látom azt, hogy nem egyszerűen be van mikrofonozva a bíró, de még a VAR-ral folytatott párbeszédét is lehet hallani, legalábbis a közvetítésben igen.
Kampman
Gyephokiban ritkán szoktak bírót lincselni, nem úgy mint vívásban vagy fociban, tudod.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Lehet kevesebb smink, színes köröm, műszempilla, tetkó meg arany bizsu kellene egy világversenyre…
- JC6
Lucára gondolsz?
Negritis, a vajda
Lizára szerintem
Toca
Mindkettő televan minden szarral, ilyet még nem láttam Olimpián 😃
- JC6
Swobodát nézd meg atlétikában meg ShaCari Rich-et

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Beszaras hogy véditek őket, közben fingotok sincs róla, hogy a meccsek előtt két órát töltenek a tükör előtt, hogy milyen volt az olimpiai felkészülésük, vagy hogy mekkora arca van 1-2 embernek közülük. Szarom én le hogy néznek ki, de szemmel látható hogy a külsőségek sokkal fontosabbak náluk. Prosztóság, mert leírom hogy nagy az arc.. óriási 😃
- JC6
1) Neked van fingod róla?
2) Dehogy szarod le, különben nem rugóznál rajta.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 358 — beers & Packers
- JC6
Várjál, ezt nem te írtad? Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan (...) Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete.
Akkor most mi van? Órákat tölt a tükör előtt, vagy le se szarja, hogyan néz ki?
Tényleg óriási.