Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
És, a judonak is végePoloska vagyok.
több mint 1 éve
A faluban kezetfoghatnak a lányokkalnem vagyok biztos benne, hogy mindenki eltalálja a másik kezét
Chargers LT
több mint 1 éve
Azt hiszem egy ideig ezekből is elegem lett. Ha a vivőcsapatok is betliznek, akkor az egész olimpiát elengedem a picsába.én már hétvégén elengedtem. Ez az Olimpia teljes betli lesz. Legalább jó volt a 2,4es odds a Norvégokra 2 gólos hátránynál, így annyira nem vagyok szomorú
zinedine5
több mint 1 éve
A faluban kezetfoghatnak a lányokkal
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Azért ahhoz mi tudomány kell, hogy egy szöv.kap. azt se tudja, hogy történik olyan, hogy Milák ilyen formában van!Azt hiszem egy ideig ezekből is elegem lett. Ha a vivőcsapatok is betliznek, akkor az egész olimpiát elengedem a picsába.Milak ma bebizonyitja hogy jo minden ahogy van. Vagy az ellenkezojet.
zinedine5
JéBé

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
de épp ez az, vezetünk 2 góllal, majd támadunk azért, hogy nyerjünk és fejben nem vagyunk ott, de nem csak a kézisek, kb mindenki. Szerintem sportpszichológus kellene mindenkinekLOLOLOLOLOLOL, Idei Olimpián rendesen leszerepel mindenki!Norvégoktól kikapni nem szégyen szerintem, de így kikapni az a fájó...
Toto21
kapitnono
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Beáll a kardcsapatba? Nem egy ordibálós csávónak néz ki, pedig oda az kéne.Azt hiszem egy ideig ezekből is elegem lett. Ha a vivőcsapatok is betliznek, akkor az egész olimpiát elengedem a picsába.Milak ma bebizonyitja hogy jo minden ahogy van. Vagy az ellenkezojet.
zinedine5
JéBé
több mint 1 éve
Utolsó 3 percben ziccert hibázik a csapat legjobbja és ez itt a végén...remélem valahogy azért megmagyarázzák, abban sosincs hiba
több mint 1 éve
Inkább kapjunk ki 10 góllal, meg tíz tussal, de amit eddig művelünk, azt ne. Mintha mindegyik direkt arra menne, hogy jobban fájjon. (Nyilván nem)

több mint 1 éve
Azt hiszem egy ideig ezekből is elegem lett. Ha a vivőcsapatok is betliznek, akkor az egész olimpiát elengedem a picsába.Szerintem sajnos az lesz
zinedine5
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Azt hiszem egy ideig ezekből is elegem lett. Ha a vivőcsapatok is betliznek, akkor az egész olimpiát elengedem a picsába.
több mint 1 éve
Ilic szopjon lovat ha követi az emberét leüti akkor egál....balfasz....Bence ha paraszt volnél hoztad a szüleid formáját....de fiatal vagy még ebből tanulsz fontosabb meccsen ez be fog menni
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
több mint 1 éve
LOLOLOLOLOLOL, Idei Olimpián rendesen leszerepel mindenki!Norvégoktól kikapni nem szégyen szerintem, de így kikapni az a fájó...
Toto21

több mint 1 éve
na menjenek ezek a picsába
több mint 1 éve
Atyaég!!!!
több mint 1 éve
Chokerkedês level 99
több mint 1 éve
Ezt csak mi tudjuk...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!