Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
A fiúk meg 45-30 vertek egy francia csapatot…ilyen a sport, ma gyengék voltak a lányok…ez van
több mint 1 éve
1-1-1-et tippeltem a vívásra, a két csapatot telibe találtam, egyéniben a férfiaktól vártam egy bronzot, de az tök mind1. Jó volt ez így összességében akkor is.
több mint 1 éve
Az utolsó japán csaj is gyönyörű volt amúgy 😊 de ez továbbra sem sport így szerintem, mérjék inkább az üvöltések decibeljét és ítéljenek az alapján tust

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mellesleg egy olimpia csapattag. Ha nem lenne is illene megadni az alapveto tiszteletet, de így meg plane.Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
Mikor lett itt ekkora divat az hogy valakinek a sportteljesítményét a kinézete alapján kezdünk el megítélni?
ervinator
több mint 1 éve
Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
Mikor lett itt ekkora divat az hogy valakinek a sportteljesítményét a kinézete alapján kezdünk el megítélni?
ervinator
több mint 1 éve
De egyáltalán ilyen hogy lehet? Kb sosem lattam ilyetHát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.hát 0-9-es asszót csak valami brutál erős csapat tud kompenzálni, olyanunk itt nekünk nincs..
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
én se vártam tőlük érmet, de a 4 közé jutásban szinte biztos voltamHát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.én írtam hogy fiatalok és rapszodikusak, meg azt is, hogy érmet nem várok tőlük.
nagylaza, főpohárnok
deyell
több mint 1 éve
Hát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.hát 0-9-es asszót csak valami brutál erős csapat tud kompenzálni, olyanunk itt nekünk nincs..
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Hát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.én írtam hogy fiatalok és rapszodikusak, meg azt is, hogy érmet nem várok tőlük.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 1 éve
Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Azt mondja kommentátor: Jól néznek ki a lányok 😀Mariann?
Heisman nádor
több mint 1 éve
7 asszo 37-31 vs 2 asszo 0-14
több mint 1 éve
A fiataloknál nagy volt a mellény. Márton Annát nagyon sajnálom.
több mint 1 éve
Hát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.
több mint 1 éve
Nem is vártam mást tőlük mára....lövèszet 2.0 (mínusz mai nap)....Remèljük Milák hoz mèg egy èrmet ma.....
több mint 1 éve
blamanagyon felemás nálam a vívóink megítélése, leszarom az érmeket, azért nekem egy picit sok volt, hogy sokan nem hozták ami elvárható lett volna
több mint 1 éve
az is elmehet a picsába aki így írta be a csapatot, jó nagy idióta volt az is, amatőr faszság
több mint 1 éve
Márton Anna lehet hogy olimpiai érem nélkül fejezi be a pályafutását. Sajnálatos. Köszi Liza!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jó csere volt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Battai - Pussztani -14 2 asszo alatt ugy nehéz.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Majd jövőre!
több mint 1 éve
0-5, jó csere volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az elejét nem láttam, az nem számít 😂Anyjuk retkes picsáját, minden kérdésest a sárgáknak adnakelején mi kaptuk őket amúgy
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Fura lesz, de akkor marad az 5-8. hely
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz