Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
annyira nem hülyék ott sem, hogy ezt nem használják fel PR-ra. nekik minden ilyen kell, mint egy falat kenyér.www.reddit.com/r/pics/s/hbxcPDYCScajaj
Negritis, a vajda
betöltik őket az ágyúba
zinedine5
több mint 1 éve
Póta Gina jól kezdett
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ettől a Sipostol kivagyok évek ota
több mint 1 éve
Sokat javit a kézilabda nezhetosegen az hogy a passzív jelzés már nem csak mutatóban van.
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/pics/s/hbxcPDYCSc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
25. a magyar triatlonos??? valamit szegény nagyon elkottázottEz a realitás sajnos..
NB2

több mint 1 éve
25. a magyar triatlonos??? valamit szegény nagyon elkottázott
több mint 1 éve
Pèninek meg Peklernek megint nem megy ahogy nèzem.....😔Csak a szokásos
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Akkor lesz érdekes ha megverjük Norgékat és mindenki megcsapja a Fanciákat
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Pèninek meg Peklernek megint nem megy ahogy nèzem.....😔
több mint 1 éve
Mai napi program nekünk:Sajna ma kb mindenről lemaradók
telex.hu/sport/2024/07/31/parizsi-olimpia-2024-szerdai-program-uszas-milak-kristof-kezilabda-vivas-asztalitenisz-evezes
dande2
De evvan 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Igazából teljesen tét nélküli ez a norvég meccs, a franciákat kell megverni a továbbjutásért....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
nem merem nézni a kézit, mert tuti elkúrják 😕triatlonos csaj meg futásban nagyon leszakadt
több mint 1 éve
Kollegám mondja nekem a kézit, de jelenleg ez elég forró futásnak hangzik
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Zsanett nem tudom milyen futó de első 10-ben lehet ha nem fárad el nagyon.A tokiói 12. helye is történelmi volt, jó lenne az a top10
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem voltunk jók, de egy magyar kaliberű csapatnak az egyenes kiesésre kell hegyezni a csúcsformát, nem a csoportmeccsekre, a továbbjutás ígyis úgyis fix. A másik csoport btw sokkal erősebb, így kb. mind1 hanyadik helyen végzünk, kemény lesz a negyeddöntő.Olvasom vissza ezt a sok károgást ami volt a vízilabda miatt. Nem most kellett felpörögni mert vért inni.. Dini és higgadt maradt az időkérésnél, pedig üvölteni szokott szinte mindenért. Továbbjutás meglesz, szerintem a legjobb 4 is, a döntőben meg visszavágunk a spanyoloknak. Az a buzi kapus hogy örült, kiabált meg mutogatott a magyaroknak. Mondtam is neki a tv előtt hogy majd a végén, köcsög!Szerintem most pont nem volt károgás (rèszemről biztos nem, nem annak szántam kivètelesen 😛) inkább annak a tènyszerű leírása, megállapítása amit tegnap láttunk. De az is le lett írva, hogy javulhatunk ès persze nem ezen a meccsen múlt bármi. Reméljük így is lesz 😊 Ennyi ès nem több 🙋
Ne siránkozzatok már, edzőmeccs volt, jók leszünk, van potenciál a csapatban.
- JC6
dande2
A negyeddöntőig meg van még 1 hét, addig bőven lehet javulni, kell is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Zsanett nem tudom milyen futó de első 10-ben lehet ha nem fárad el nagyon.
több mint 1 éve
Esnek kelnek olyan vizes az út
több mint 1 éve
Tiszta az, még Macron is belement:Bermudai vezetés női triatlonban, Kuttor-Bragmayer Zsanett a 6. eddigMár nem szaros a Szajna, hirtelen kitisztult? 😀
zacknorb
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Bermudai vezetés női triatlonban, Kuttor-Bragmayer Zsanett a 6. eddigMár nem szaros a Szajna, hirtelen kitisztult? 😀
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bermudai vezetés női triatlonban, Kuttor-Bragmayer Zsanett a 6. eddig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tóth Krisztián judoban ma egy román ellen kezd
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez egy remek alkalom a képek megosztására, ami kb 10 éve létezik, de bizonyítékot még senki sem mutatott.Bogi fog úszni végül? Volt valami, hogy megbetegedett.Elvileg igen.
| Ugyanitt Thunder még mindig keresi a fotóit |
warr_b
dande2
Poloska vagyok.