Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Bogi fog úszni végül? Volt valami, hogy megbetegedett.Elvileg igen.
| Ugyanitt Thunder még mindig keresi a fotóit |
warr_b
több mint 1 éve
Bogi fog úszni végül? Volt valami, hogy megbetegedett. | Ugyanitt Thunder még mindig keresi a fotóit |

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Honnan tudod biztosan?😁Az a buzi kapus hogy örült, kiabált meg mutogatott a magyaroknak. Mondtam is neki a tv előtt hogy majd a végén, köcsög!Hetero a spanyol kapus.
- JC6
szaba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Olvasom vissza ezt a sok károgást ami volt a vízilabda miatt. Nem most kellett felpörögni mert vért inni.. Dini és higgadt maradt az időkérésnél, pedig üvölteni szokott szinte mindenért. Továbbjutás meglesz, szerintem a legjobb 4 is, a döntőben meg visszavágunk a spanyoloknak. Az a buzi kapus hogy örült, kiabált meg mutogatott a magyaroknak. Mondtam is neki a tv előtt hogy majd a végén, köcsög!Szerintem most pont nem volt károgás (rèszemről biztos nem, nem annak szántam kivètelesen 😛) inkább annak a tènyszerű leírása, megállapítása amit tegnap láttunk. De az is le lett írva, hogy javulhatunk ès persze nem ezen a meccsen múlt bármi. Reméljük így is lesz 😊 Ennyi ès nem több 🙋
Ne siránkozzatok már, edzőmeccs volt, jók leszünk, van potenciál a csapatban.
- JC6
több mint 1 éve
Mai napi program nekünk:telex.hu/sport/2024/07/31/parizsi-olimpia-2024-szerdai-program-uszas-milak-kristof-kezilabda-vivas-asztalitenisz-evezes
több mint 1 éve
Az a buzi kapus hogy örült, kiabált meg mutogatott a magyaroknak. Mondtam is neki a tv előtt hogy majd a végén, köcsög!Hetero a spanyol kapus.
- JC6
több mint 1 éve
Olvasom vissza ezt a sok károgást ami volt a vízilabda miatt. Nem most kellett felpörögni mert vért inni.. Dini és higgadt maradt az időkérésnél, pedig üvölteni szokott szinte mindenért. Továbbjutás meglesz, szerintem a legjobb 4 is, a döntőben meg visszavágunk a spanyoloknak. Az a buzi kapus hogy örült, kiabált meg mutogatott a magyaroknak. Mondtam is neki a tv előtt hogy majd a végén, köcsög!Ne siránkozzatok már, edzőmeccs volt, jók leszünk, van potenciál a csapatban.
több mint 1 éve
szerintem meg eddig összességében a legjobb játékosunkKi, Soma? Hát akkor az elèg rèmisztő ha ezzel a két meccsel mondjuk ő a legjobb....igaz nincs magasan a léc, szóval mèg lehet is 😏
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
szerintem meg eddig összességében a legjobb játékosunk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Pedig!Lehet, hogy kiváltom magam ellen a népharagot, de én nem tartom kiemelkedően jó kapusnak.Az egèsz meccsnek ilyen edzőmeccs feelingje volt össze vissza úszkáltunk (látásra) a spanyolok jobban koncentráltak aztán ès így ez lett a vége...Soma is madárkodott, az a baj hogy egyre többször látom ezt nála. Nagy bravúrokra meg a büntetőmágiára egyre több potya jut....de persze mèg javulhatunk 😊Akkor maradjunk abban, hogy szarok voltunk.Demoralizáló volt ez a meccs. A spanyolok leiskoláztak minket.Inkább megverettük magunkat
nagylaza, főpohárnok
zemanla
nagylaza, főpohárnok
dande2
nagylaza, főpohárnok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Lehet, hogy kiváltom magam ellen a népharagot, de én nem tartom kiemelkedően jó kapusnak.Az egèsz meccsnek ilyen edzőmeccs feelingje volt össze vissza úszkáltunk (látásra) a spanyolok jobban koncentráltak aztán ès így ez lett a vége...Soma is madárkodott, az a baj hogy egyre többször látom ezt nála. Nagy bravúrokra meg a büntetőmágiára egyre több potya jut....de persze mèg javulhatunk 😊Akkor maradjunk abban, hogy szarok voltunk.Demoralizáló volt ez a meccs. A spanyolok leiskoláztak minket.Inkább megverettük magunkat
nagylaza, főpohárnok
zemanla
nagylaza, főpohárnok
dande2
több mint 1 éve
Úszás éremátadón ez a keskeny hasáb izé mit rejt? Ultra vibra 2000 kéjrudat?telex.hu/sport/2024/07/30/parizsi-olimpia-erematadas-doboz-plakat
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Kialakult férfi soccerben a negyeddöntő és a továbbiak leosztásaFranciaország - Argentína
Egyiptom - Paraguay
Marokkó - USA
Japán - Spanyolország
több mint 1 éve
Lesz ma még valami? Szörfön kívül
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Úszás éremátadón ez a keskeny hasáb izé mit rejt? Ultra vibra 2000 kéjrudat?

több mint 1 éve
.السكوت من ذهبsemmi, csak mondtam valamit, hogy ne legyek csendbenA hollandok nagyon elverik a japánokat női strandröplabdában.Ebben mi a meglepő?
Kampman
warr_b
Kampman

több mint 1 éve
semmi, csak mondtam valamit, hogy ne legyek csendbenA hollandok nagyon elverik a japánokat női strandröplabdában.Ebben mi a meglepő?
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
A hollandok nagyon elverik a japánokat női strandröplabdában.Ebben mi a meglepő?
Kampman

több mint 1 éve
Az egèsz meccsnek ilyen edzőmeccs feelingje volt össze vissza úszkáltunk (látásra) a spanyolok jobban koncentráltak aztán ès így ez lett a vége...Soma is madárkodott, az a baj hogy egyre többször látom ezt nála. Nagy bravúrokra meg a büntetőmágiára egyre több potya jut....de persze mèg javulhatunk 😊Akkor maradjunk abban, hogy szarok voltunk.Demoralizáló volt ez a meccs. A spanyolok leiskoláztak minket.Inkább megverettük magunkat
nagylaza, főpohárnok
zemanla
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Lehet oda relokálnakGyőr?Egyértelműen SharksUppsz, kikaptunk.A te csapataid gyakran kiszoktak. Specifikálhatnád, hogy most a Vasasról, Leedsről esetleg a Redskinsről beszélsz.
warr_b
Sixo
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Akkor maradjunk abban, hogy szarok voltunk.Demoralizáló volt ez a meccs. A spanyolok leiskoláztak minket.Inkább megverettük magunkat
nagylaza, főpohárnok
zemanla
több mint 1 éve
Demoralizáló volt ez a meccs. A spanyolok leiskoláztak minket.Inkább megverettük magunkat
nagylaza, főpohárnok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Szegény Bommadevara, 28,28,29,30,29et lőtt mégis kiesett már a 32 között. Szembejött a VB ezüstérmes 😕