Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Demoralizáló volt ez a meccs. A spanyolok leiskoláztak minket.
több mint 1 éve
Nincs akkora szerencséje😁Sixora? 😬Volt valami érdemleges fél 6 óta? Sörözni voltam.Kivertem😁
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Csak akkor ha csak nincsenek eszméletlen Dudái😁
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Győr?Egyértelműen SharksUppsz, kikaptunk.A te csapataid gyakran kiszoktak. Specifikálhatnád, hogy most a Vasasról, Leedsről esetleg a Redskinsről beszélsz.
warr_b
Sixo
Wester
több mint 1 éve
This is the way.Egyértelműen SharksUppsz, kikaptunk.A te csapataid gyakran kiszoktak. Specifikálhatnád, hogy most a Vasasról, Leedsről esetleg a Redskinsről beszélsz.
warr_b
Sixo
Wester

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Scott, ezt kellett volna úsznod a tegnapi döntőben is...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Egyértelműen SharksUppsz, kikaptunk.A te csapataid gyakran kiszoktak. Specifikálhatnád, hogy most a Vasasról, Leedsről esetleg a Redskinsről beszélsz.
warr_b
Sixo
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Komoly ez a ffi 4x200
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Uppsz, kikaptunk.A te csapataid gyakran kiszoktak. Specifikálhatnád, hogy most a Vasasról, Leedsről esetleg a Redskinsről beszélsz.
warr_b
több mint 1 éve
Uppsz, kikaptunk.

több mint 1 éve
Durva, hogy Milák ebben a medencében egy elődöntőben megúszta mindenidők 19. legjobb idejét. Kis híján Marchand legjobbját hozta, célpesszimizmus ide-célpesszimizmus oda ezt simán be kéne húznia.Ez meg is lesz, több nem vlsz.
Jughead
De ez is überkirályság, ahogy javul az idő /Tokiohoz képest is
több mint 1 éve
Sixora? 😬Volt valami érdemleges fél 6 óta? Sörözni voltam.Kivertem😁
warr_b
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
A nap legjobb híre. Remélem a Jászkarajenő B-nél.Volt valami érdemleges fél 6 óta? Sörözni voltam.Szivaczki egy 5 éves szerződés hosszabbítást írt alá. Kampman megtámadta Ománt.
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Durva, hogy Milák ebben a medencében egy elődöntőben megúszta mindenidők 19. legjobb idejét. Kis híján Marchand legjobbját hozta, célpesszimizmus ide-célpesszimizmus oda ezt simán be kéne húznia.
több mint 1 éve
Az reeggel 6kor, meg holnap is. Szabi múlt hét volt, meg a jövő hét lesz.Volt valami érdemleges fél 6 óta? Sörözni voltam.Reggel 8-kor kezdődött a műszak. Vagy szabadságon vagy?
warr_b
Tactful Cactus

több mint 1 éve
Még ha az, Kőbànya felső restiben voltunk. Viszont tök jó sörök vannak, három féle Primator, Ogre, Platán, miegymás.Volt valami érdemleges fél 6 óta? Sörözni voltam.Azt a Törpébe csak a Fradi meccset adták, vagy mi a fene?
warr_b
zacknorb

több mint 1 éve
Altatunk, mint a szerbek
több mint 1 éve
Vogel bazdmegMadarat fogott.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Vogel bazdmeg
Draft

több mint 1 éve
Qinnel is mi lett ...Elfogyott a csodabogyesz
Sixo
Draft

több mint 1 éve
Amikor a kiállított már másodszor nem tud kiúszni és már gól is, az már ciki kategóriaSpanyolok mindig ezt játszák, legtöbbször 3 passzon belül ellövik az előnyt
ozibozi

több mint 1 éve
Ja, ez is nagyon szenvedősnek tűnt... hát nem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Ettől ameccstől független ez egy átlagos csapat, nem szar, de nem is jó. Színtelen, szagtalan olyan ott sem voltunk kategória sajnos.