Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.
Tactful Cactus
Itthon nem, mert külföldön készült...

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.
Tactful Cactus
Rocky sem a teremben edzett Drago ellen.
szaba
De arról van filmfelvétel. 😀
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Tactful Cactus
na ezeknek a faszoknak kell odadörrenteni 😊 (amúgy Szabót én bírom alapvetően, de ezek szerint ebben a kérdésben a faszok táborához tartozik ő is)
több mint 1 éve
Ezeket minek ellőni sokadjára 0 fokos szögből 20+ mp el a támadó órán?

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kaylee McKeown továbbra is nagyon cuki szemüveges. Remélem még lesz jelenése a dobogó tetején Párizsban. 😀
iktriad
Valszg 6 aranyat fog nyerni.... | na jó, csak 5-öt, de az benne van. Ez egy fizetett jinx-hirdetés |
Igor
Nálad van olimpiai fantasyban? Én beérném még eggyel.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
és a végén mit mondott? 😊
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Tactful Cactus
Rocky sem a teremben edzett Drago ellen.
több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
+ Schmidt Ádám miatt van itt a zolimpián. Nehezen tudom elképzelni. 😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Megnéztem az ES közvetítésben is Milák futamát. Ennek a Szabó Gábornak amúgy mi baja van?
Tactful Cactus
mi volt? m4-en néztem vásárhelyivel, ő az egyik (ha nem a) legjobb mtv-s kommentátor.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Megnéztem az ES közvetítésben is Milák futamát. Ennek a Szabó Gábornak amúgy mi baja van?
Tactful Cactus
Mit mondott?
Én a másikon néztem 😊

több mint 1 éve
Tactful Cactus
mert? mi volt?
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Szép for

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
na végre
több mint 1 éve
Elképesztő h Pufi óta nem tudtunk kinevelni egy normális centert …
csebi
Kineveltünk, csak Böde és Ádám Martin focizik. 😀
több mint 1 éve
Fú de szarok vagyunk elől...
kapitnono
És mindkét gol Vogele volt

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 603 — No 1 Lijiao Gong fan
Kaylee McKeown továbbra is nagyon cuki szemüveges. Remélem még lesz jelenése a dobogó tetején Párizsban. 😀
iktriad
Valszg 6 aranyat fog nyerni.... | na jó, csak 5-öt, de az benne van. Ez egy fizetett jinx-hirdetés |

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Fú de szarok vagyunk elől...

több mint 1 éve
Elképesztő h Pufi óta nem tudtunk kinevelni egy normális centert …

több mint 1 éve
Remélem az írek lenyomják az angolokat az úszó éremtáblán.... bár a mai 4*200-at nem tudom, hogy tudnák elszúrni.
Igor
A skótok és a velsziek neked smafu?
szaba
"Hány ország van ebben az országban?"
"4"
Ted Lasso és Coach Beard amikor még a Tottenham-et edzették.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
6 aranynál az ausztrálok. Az usa 'csak' 4nél. Nyilván úgy is meg fogják nyerni a éremtáblázatot, de azért beragadtak az elején.

több mint 1 éve
ezt mi a fasznak lőtte el onnan..? ráadásul ilyen szarul
több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Mondja a kommentátor, hogy a legidősebb Paltrinieri a mezőnyből, mintha még Athénban is ott lett volna. Megnézem, egy jó 40esre számítva látom, hogy még a 20as éveiben van...
Sixo
az úszás az új torna

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve