Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.Itthon nem, mert külföldön készült...
Tactful Cactus

több mint 1 éve
De arról van filmfelvétel. 😀Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.Rocky sem a teremben edzett Drago ellen.
Tactful Cactus
szaba
több mint 1 éve
Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.na ezeknek a faszoknak kell odadörrenteni 😊 (amúgy Szabót én bírom alapvetően, de ezek szerint ebben a kérdésben a faszok táborához tartozik ő is)
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ezeket minek ellőni sokadjára 0 fokos szögből 20+ mp el a támadó órán?

több mint 1 éve
Nálad van olimpiai fantasyban? Én beérném még eggyel.Kaylee McKeown továbbra is nagyon cuki szemüveges. Remélem még lesz jelenése a dobogó tetején Párizsban. 😀Valszg 6 aranyat fog nyerni.... | na jó, csak 5-öt, de az benne van. Ez egy fizetett jinx-hirdetés |
iktriad
Igor
több mint 1 éve
Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.és a végén mit mondott? 😊
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.Rocky sem a teremben edzett Drago ellen.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
+ Schmidt Ádám miatt van itt a zolimpián. Nehezen tudom elképzelni. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Az utolsó 25 méterhez kőkemény edzés kell, az uszodában meg nem nagyon látták Milákot.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Megnéztem az ES közvetítésben is Milák futamát. Ennek a Szabó Gábornak amúgy mi baja van?mi volt? m4-en néztem vásárhelyivel, ő az egyik (ha nem a) legjobb mtv-s kommentátor.
Tactful Cactus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Megnéztem az ES közvetítésben is Milák futamát. Ennek a Szabó Gábornak amúgy mi baja van?Mit mondott?
Tactful Cactus
Én a másikon néztem 😊
több mint 1 éve
Megnéztem az ES közvetítésben is Milák futamát. Ennek a Szabó Gábornak amúgy mi baja van?mert? mi volt?
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Megnéztem az ES közvetítésben is Milák futamát. Ennek a Szabó Gábornak amúgy mi baja van?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Szép for
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
na végre
több mint 1 éve
Elképesztő h Pufi óta nem tudtunk kinevelni egy normális centert …Kineveltünk, csak Böde és Ádám Martin focizik. 😀
csebi
több mint 1 éve
Fú de szarok vagyunk elől...És mindkét gol Vogele volt
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kaylee McKeown továbbra is nagyon cuki szemüveges. Remélem még lesz jelenése a dobogó tetején Párizsban. 😀Valszg 6 aranyat fog nyerni.... | na jó, csak 5-öt, de az benne van. Ez egy fizetett jinx-hirdetés |
iktriad
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Elképesztő h Pufi óta nem tudtunk kinevelni egy normális centert …
több mint 1 éve
"Hány ország van ebben az országban?"Remélem az írek lenyomják az angolokat az úszó éremtáblán.... bár a mai 4*200-at nem tudom, hogy tudnák elszúrni.A skótok és a velsziek neked smafu?
Igor
szaba
"4"
Ted Lasso és Coach Beard amikor még a Tottenham-et edzették.
több mint 1 éve
6 aranynál az ausztrálok. Az usa 'csak' 4nél. Nyilván úgy is meg fogják nyerni a éremtáblázatot, de azért beragadtak az elején.
több mint 1 éve
ezt mi a fasznak lőtte el onnan..? ráadásul ilyen szarul
több mint 1 éve
Mondja a kommentátor, hogy a legidősebb Paltrinieri a mezőnyből, mintha még Athénban is ott lett volna. Megnézem, egy jó 40esre számítva látom, hogy még a 20as éveiben van...az úszás az új torna
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Kaylee McKeown továbbra is nagyon cuki szemüveges. Remélem még lesz jelenése a dobogó tetején Párizsban. 😀