Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
itt most el kéne menni pár tussal mindenképp
több mint 1 éve
szép volt így is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
vazze 9-7-ről 😕
több mint 1 éve
elvileg messze Misaki a legjobb vívójuk, szóval ez jó vokt még így is
több mint 1 éve
Misakit kéne túlélni valahogy, de ez a kezdés így nem volt túl jó..a túlélés megvan
Szesze
több mint 1 éve
fasza
több mint 1 éve
jóó
több mint 1 éve
nekünk adta..há de a bírók mindig ellenünk vannak 😊
Szesze
több mint 1 éve
szép
több mint 1 éve
nekünk adta..
több mint 1 éve
nem túl jó kezdésmeglepődnék ha itt érem lenne.
Szesze
built for this shit
több mint 1 éve
Misakit kéne túlélni valahogy, de ez a kezdés így nem volt túl jó..
több mint 1 éve
nem túl jó kezdés
több mint 1 éve
azt értem, csak itt hirtelen lett nagy különbségKerékpárosoknál mi ez a 12 perc előny? Öt kilométerrel ezelőtt még csak 9 perc volt. Csak honlapon látom.többször van ilyen, aztán majd a mezőny beindul és simán ledolgozzák
zinedine5
NB2
több mint 1 éve
Eredményes sikoltozást a kardcsapatnak 😊itt azért kisebb lesz a műsor 😊
csipkelli
több mint 1 éve
Egy brit virgin szigeteki továbbjutás 100on ! Ashe egyetlen ezreddel futott jobbat, mint a csingcsong. Antigua és barbadosi is csak 1 lepke finggal maradt le az elődöntőtől.
több mint 1 éve
Kerékpárosoknál mi ez a 12 perc előny? Öt kilométerrel ezelőtt még csak 9 perc volt. Csak honlapon látom.Lehet úgy vannak, hogy egy ruandai, egy thait, egy mauriciuszit, egy kecskebaszót meg egy wakandait még ilyen távolból is behoznak.
zinedine5
több mint 1 éve
Kerékpárosoknál mi ez a 12 perc előny? Öt kilométerrel ezelőtt még csak 9 perc volt. Csak honlapon látom.többször van ilyen, aztán majd a mezőny beindul és simán ledolgozzák
zinedine5
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Eredményes sikoltozást a kardcsapatnak 😊
több mint 1 éve
Kerékpárosoknál mi ez a 12 perc előny? Öt kilométerrel ezelőtt még csak 9 perc volt. Csak honlapon látom.
több mint 1 éve
4x100 férfi vegyes váltó hogy hogy nem jutott ki? Ennyire nincs jó mellúszónk most?Szerintem én beférnék mellen a csapatba. Az EB-n Sós Dániel volt a váltóban, de pl egyéniben se 50 se 100 se 200on nem volt induló.
Egy Hubi, Milak, valaki, Németh Nándor elég erős négyes lenne szerintem.
dancogo
több mint 1 éve
4x100 férfi vegyes váltó hogy hogy nem jutott ki? Ennyire nincs jó mellúszónk most?emlékeim szerinte ez már Tokióban is előjött és igen nincs
Egy Hubi, Milak, valaki, Németh Nándor elég erős négyes lenne szerintem.
dancogo
talán Dawyd mondta, hogy iszonyat gyenge mellúszóink vannak
több mint 1 éve
4x100 férfi vegyes váltó hogy hogy nem jutott ki? Ennyire nincs jó mellúszónk most?Egy Hubi, Milak, valaki, Németh Nándor elég erős négyes lenne szerintem.
több mint 1 éve
Hát a judo jól leszerepelt az olimpián. Ha jól emlékszem a nagyfőnök itt jó csapatról és legalább 4-5 éremesélyes versenyzőt hadovált. Most az ilyen ember vagy retardált vagy olyan kényszeres seggnyalási ingere van hogy mindent is összehazudozik. Magyar Népköztársaság likeéremesély ott volt
FLZOLI
minden versenyzőnknek volt esélye 😀
több mint 1 éve
m4-en hülye ez a szpíker, mellúszásnál már évek óta van ez, hogy levegőt vesznek, valahogyan szurkolnak